Мързеливо и нахално разтоварване
Мързеливо и нахално разтоварване
Ето така мързеливият българин разтоварва стоката си директно пред магазина. Какво ли ще му коства да спре на пътя и да носи? Не, няма да носи. Заплатата му е малка, пък и той е мързелив. ... (мястото е блок 225, кв. Суха Река) Снимка: Емил Рашков | 16 сеп 2013 13:22
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
44
15669
16
23
Напиши коментар Коментари
39
22
 
1
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
Неадекватни ***, снимайте си и си вярвайте....Там редовно по пътя минават паяци и не веднъж съм виждал как колите ги вдигат, в обратна посока пък място трудно се намира и ще разтоварва 1 час с цялото пресичане, което ще е и неправилно и тогава ***, снимал колата щеше да снима как шофьора пресича неправилно...
38
3
 
2
 
! Отговори
tonny преди 10 години
e kakvo da mu kostva , globa ili fish zashtoto na putq ima spirka i e zabraneno da se spira , a ako spre ot drugata strana moje da mu kostva jivota dokato presicha , imaiki prednid malumnicite po nashite putishta .
37
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Закон за движение по пътищатаЧл. 94 (3) За престой и паркиране в населените места пътните превозни средства се спират възможно най-вдясно на платгото за движение по посока на движението и успоредно на оста на пътя. Допуска се спиране за престой и паркиране на моторни превозни средства с допустима максимална маса до 2,5 тона върху тротоарите, успоредно на оста на пътя, ако откъм страната на сградите остава разстояние най-малко 1,5 метра за преминаване на пешеходци.
36
67
 
1
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Виждам тарикатите пак наваксвате във форума. И да, всяко сране трябва да се снима, щом е хубаво защо да не го гледаме? Боко добре го каза, ама се отказа от думите си после "Калпав материал, калпава държава".
35
2
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тука много защитници има на българската простотия.А майките с количките къде да минават по пътя ли?Като му е толкова тежко да носи да смени работата или да си вземе една количка.
34
75
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
avtore glupav siama mnogo:D
33
74
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
I v Holandia taka raztovarvat. ne moje inache.
32
71
 
17
 
! Отговори
Аре стига ! преди 10 години
Това да ни е проблема... че някой спрял пред магазина си за да разтовари. Мързеливите не се занимават с носене, а висят по кафенетата, крадат или ... просто влизат в ГЕРБ или БСП :)Да прекрасно би било да не се паркира така, но ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО В ТАЗИ *** СТРАНА ???????????????????????????????????????????????????
31
11
 
22
 
! Отговори
Иванов преди 10 години
Разпознавам мястото . Това е подуяне до базар "таби". Забранено е спирането и паркирането , така че човека много правилно е постъпил иначе докато се обърне и ректорите с паяка са вдигнали колата.
30
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То може и от Сточна гара да носи, що само от улицата.
29
77
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НА тоя дето е снимал и му пречи с какво темпо се разтоварва, като е толкова наблюдателен защо не е отишъл да помогне на добра воля. А само седи от страни и коментира тоя бил мързелив ония такъв. Ако го помолят сигурно ще измрънка че не е негова работа и че на тях им се плаща и ще си врътне *** и ще замине. Има в европейски страни където хората без да ги помолят помагат, а също така и да видят пеш човек да върви по улицата спират и го питата има ли нужда от транспорт до някъде.
28
68
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
zaklevam se ti si nekav mega lud zemi se hvani da rabotish da ti doide akula v glavata moito momche
27
79
 
24
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Ей, търтей! Ако ти си на мястото на този човек, който върши тази тежка работа, друга песен ще запееш.Ти ще я вършии по- зле и по- мързеливо и от него.Ама ситият на гладния не вярва.
26
7
 
76
 
! Отговори
До 26 и 27 преди 10 години
Браво господа. Точно така. Всякакво друго мислене е идиотско. Компромисите пък се превръщат в правила. И когато се засегве вече личният интерес, "грамофонната плоча" се обръща от другата страна. Тук не става въпрос за завист, а за принципи. Не е без значение и факта, че тротоарните плочки са направени за теглото на човешко тяло, а не за 1.5-2 тона /автомобила плюс товара/. След това ще се спъваме и ще газим локвите по потрошените тротоари и ще обвиняваме правителство, община, а вината си е в нас
25
10
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, много *** има в тази /нашата де/ държава. И как по-точно ще се оправим с това мислене? Дори не можах да прочета всички *** коментари за снимката. Имало рампа за разтоварване /аз освен стълби за влизане в магазина никъде не видях рампа/, на тротоара било разрешено паркирането и т. н. Вместо всички тези глупости трябва да се отчете един факт, а той е, че тротоарите са само за пешеходци. Това е. Точка. Като имаш магазин на тротоара ще си го зареждаш като пренасяш стоката.
24
11
 
87
 
! Отговори
EFTE преди 10 години
Който има да носи тежка стока, трябва да си купи и една количка и го прави като хората: паркира на улицата (място за коли), товари на количката и превозва до магазина (входа, асансьора и т.н.). Само плиткоумен егоист и *** ще се качи с колата в/у тротоарните плочки.Иначе съм виждал и голфче, което кара по тротоара (при Кауфланд,ул.Скопие) за да изпревари задръстването, ама простаците нямат чет.
23
10
 
77
 
! Отговори
патладжана преди 10 години
страхотен текст под снимката.направи ми голям кеф.евала.продължавайте така,трябва по всякакъв начин да се изобличава манталитета на българина,за да се види колко е вели и на какво ниво е
22
5
 
16
 
! Отговори
Трифонов преди 10 години
До НевенСпокойно,аз съм на твоето мнение ,уви сме малцинство.Помоли тези които не са съгласни с тебе да ти изпратят такава снимка от Германия,Англия,Франция,Испания и т.н. там за където всички мечтаят тайно да заминат.
21
3
 
12
 
! Отговори
Neven преди 10 години
1. ne sa 100 metra, a 20.2. V dvadeset etaznite blokove v Burgas imashe rampi ot ot naj-dolna stylba ot vhodnata vrata na bloka, no towa neznachi che e za karane na koli.3. Za tezi, koito gi boli krusta ili onaq rabota, ima edni kolichki s nosimost do 200 kg, tochno za da oblekchat rabotata na rabotinika, no i posledniq da ne se kateri s kolata si po plochki.4. Ako mislite che towa e normalno da se sluchva, postnete tazi snimka vyv facebook profila si i napishete: Eto towa sum az.
20
69
 
10
 
! Отговори
до ЗМ преди 10 години
В правилника ЗДП не е забранено да се паркира на тротоара. В случаят колата е в нарушение, но не защото не е спряла на тротоара, а защото не е оставила необходимото разстояние, което се изисква по закон при паркиране на тротоар.