Интересно ми е тези *** биха ли били допуснати в немските магазини от държавата.И проблема не е в магазина, клиента или производителя , а в скапаната проядена феодално-комунистическа държава, която сами крепим
Ами четете етикетите и не купувайте ***,не може хем за 1 лев хем от месо, като килото месо е 8 лева. Ако парите не стигат-по добре хляб и леща, отколкото такива ***.
А за кебапчетата по 35 стотинки парчето, които ги получават по 8 стотинки доставна да не говорим! Най-здравословното там е 40% сланина. Всичко останало е прат, МДМ и химии. Но иначе на вкус са 6 точки! Явно си плащат яко на ХЕИ или на някой друг за да може тези отрови да ги пускат на пазара! Има много вкусни но и нездравословни неща на пазара. Докато българина не направи бойкот на такива продукти, така ще е! Но забравих - немотията го кара да яде доброволно отрови!
"...свинско месо, сланина и кожа" са последните *** в състава, които трябва да те притесняват! Вътре освен тези *** има още: консерванти, оцветители, овкусители, изкуствени аромати. Ето тези *** са по-страшни от другите!
Никаква разлика няма в продуктите по веригите и кварталните дупки- едни и същи фекалии и смлени органи от разни непознати животни, всичко фрашкано с химикали и отрова, от които и гладна *** ще повърне. Да не говорим за вкисналата урина под формата на мляко, бира, сок..
Лошата храна е една от причините българите да са болни и с намаляваща продължителност на живота. Хората масово ядат ***. Избягвайте храните които са минали през обработка както са повечето пакетирани и консервирани храни!. Трябва да се яде повече прясна храна, плодове, зеленчуци, мляко, прясно месо, риба, черен хляб, ядки, мед........!Също избягвайте лошите мазнини. Заменете маргарина с краве масло. Заменете олиото със зехтин и пийте изворна вода (не минерална).
А знаете ли защо, пак в "Кауфланд", луменинсветното осветление над зеленчуците е с жълти лампи ? Ами зеленчуците и плодовете да изглеждат по-узрели. Това са търговски шменти капели !!!
В Франция при отварянето на над 20 годишен гроб човека в него си бил още цял. Установило се че това се дължи на храните които ядем пълни с консерванти и стабилизатори и човек се превръща на мумия.
До Анонимен 1като гледам всички цъкат плюсове обаче фирмите произвеждащи въпросните колбаси все още не са ФАЛИРАЛИ което ме навежда на мисълта за особен вид подлизурство ли как да го нарека цъкаме плюс пък ядем въпросният *** иедните БОГАТИ-БОГАТИ а пък БОЛШИНСТВОТО-90% май БЕДНИЧКИ горките
За лош материал - лоша храна, вие какво искате ? Мисля, че веднъж го видях тоя салам и аз, направи ми впечатление просто цената му - 2-3 лв. ли беше ей тоя кочан, и си викам - б..и какво ли има вътре, че е на такава цена. И съм сигурен, че има мн хора, които си го купуват
ТАКА Е У СОФИЯ, МАМО....СОООФИЯЯЯАААА.....ХА,ХА,ХААААААА....ТАКА Е МАМО У АПАРТАМЕНТАААААААА.....ВСИЧКО Е МЕНТААААААААААААА.....ДРУГО БЕШЕ НА СЕЕЕЕЛО...АМА ТО ВЕЧЕ Е УМРЕЛООООО!СЕГА У СОООФИЯ , ШЕ ЯДЕТЕ МОЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ...!!!!!
Имам куче нюфаундленд което яде всичко, като казвам всичко значи всичко, даже и пласмасовите купи в които му давам храната. 3 или 4 пъти му давам кренвирши и македонски наденици на кен, леки, меки и т.н. Горкото животно повръща след като ги изяде или отказва да ги яде изобщо. От този момент не кусвам нищо малотрайно. Не давайте гореописаните на децата си. Бъдете живи и здрави и весели празници