Времето днес - хладно, но слънцето ще пробие

Максималните температури ще достигнат 11 градуса
Обновена: 22 ное 2020 07:49 | 22 ное 2020 07:49, Ния Христова
1
Времето днес - хладно, но слънцето ще пробие
Снимка: Pixabay
Времето днес ще бъде предимно слънчево с максимални температури между 6 и 11 градуса, в София - около 7, сочи прогнозата на НИМХ. 
 
Атмосферното налягане ще бъде значително по-високо от средното за месеца. Минималните температури ще са минус 3 и 2 градуса, а в София около винус 1. 
 
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево със слаб северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 7-10 градуса, а температурата на морската вода ще е 14-15. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, преди обяд по южното крайбрежие ще е 4 бала.
 
Над планините ще бъде предимно слънчево, с повече облаци в сутрешните часове. Максималната температура на 1200 метра ще е около 4 градуса, а на 2000 метра около 0.
 
В началото на седмицата ще бъде облачно, но ще остане без валежи. Дневните температури ще се повишат. В понеделник ще духа слаб до умерен западен вятър. В планинските райони ще бъде мъгливо или с ниска облачност. През деня видимостта в повечето райони ще се подобрява. По-трайни мъгли ще има по поречието на Дунав, а дневните температури ще останат по-ниски.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Слънцето преди 3 години
Пробих вече.