Guns N’ Roses забиват в България на 8 юли

Легендарната рок група ще бъде хедлайнер на Sofia Rocks 2012
Обновена: 17 апр 2012 10:37 | 30 яну 2012 12:37, Красимир Ангелов
79
Guns N’ Roses забиват в България на 8 юли
Снимка: Reuters

Легендарната рок група Guns N’ Roses ще взриви българската публика на 8 юли.

Аксел Роуз и компания ще се качат на сцената на стадион "Българска армия" за своя първи концерт в България като един от хедлайнерите на Sofia Rocks 2012, съобщават организаторите от Болкън Ентъртейнмънт.

Световното турне на бандата за последния им албум “Chinese Democracy” минава с изключителен успех до момента. Guns N’ Roses завършиха годината с поредица от напълно разпродадени концерти в САЩ и Канада. В рамките на турнето си те имаха и концерт пред повече от 30 000 души в Букурещ, Румъния. 

Групата е създадена в Лос Анжелис, Калифорния през 1985 година. Най-продаваният им албум е „Appetite for Destruction”, който достигна зашеметяващата цифра от 38 милиона продадени копия по света.

След 1993 година бандата прекратява работата си, докато през 2008-ма година не се завръща отново на рок сцената с албума “Chinese Democracy”. 

Sofia Rocks 2012 ще се състои на 7 и 8 юли 2012 година (събота и неделя) на столичния стадион "Българска армия". Организаторите обещават съвсем скоро повече информация и за другите групи, както и за цените на билетите за фестивала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: Guns N RosesSofia Rocks
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
3
 
! Отговори
tm преди 12 години
SUPER
36
1
 
9
 
! Отговори
До 32 преди 12 години
95% от Аксел - друг път, приятелю! Къде забрави Изи Страдлин?!
35
1
 
13
 
! Отговори
АнтиКаруцар преди 12 години
до Ivanявно си доста заблуден след като претендираш, че се интересуваш от такава музика, а не си чувал за Velvet Revolver...на всичкото отгоре там има и други от Guns не само Slash.P.S. Аз дори не харесвам G'n'R
34
2
 
4
 
! Отговори
ИВАН преди 12 години
до 32добавен от: Ivan преди 8 минутиИване Иване да те ... кой те фане *** си.
33
5
 
18
 
! Отговори
Rocket Queen преди 12 години
Аксел е достатъчно добър, за да твори и без Слаш. Не отричам, че гласът му не е на ниво в последните години, но той е истинска легенда и заслужава да бъде видян.
32
2
 
30
 
! Отговори
Молба преди 12 години
Моля всички чалгаро-*** да не пишат глупости, защото излагат нацията. Благодаря !
31
14
 
13
 
! Отговори
Ivan преди 12 години
И кой е Слаш?! Не съм чул нищо за него извън гънс. А 95% от песни и текстове на гънс са писани от Аксел Роуз. А вземи погледни за изминалите няколко години колко концерта има групата при това и в статията са ти го написали , че всички билети са разпродадени. Да не говорим ,че направиха концерти в Истамбул , Атина , Белград ... естествено само София нямаше. То по-добре да беше Каварна де.
30
5
 
11
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 12 години
И яз че вземем два билета и отивам с моят козел-да чуе как са блее на американски та и той да са научи и белким стане Х-фактор,па ако излезе прос кат мен и не са научи барем пастърма ше ядем после...
29
18
 
3
 
! Отговори
Metal Black преди 12 години
Какви пищови и рози бе, я дайте насам Имортъл, Горгорот, е такива неща. Тоя *** метъл е за простите американски кратуни
28
2
 
16
 
! Отговори
Лелче преди 12 години
а нещо планета пайнер на площада... няма ли да има, или герберската кметица пак ше ги одреше като волски таш*к...Искам MOTORHEAD!!!
27
0
 
8
 
! Отговори
АнтиКаруцар преди 12 години
До pissed off Принципно си прав, обаче тук са сменени всички титулярни музиканти...това са по-скоро Roses, не Guns'n'Roses.
26
9
 
8
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Ха ха! И какво?? Без Слаш този за нищо не става. Миналата година така се изложил в Стокхолм - феновете го освиркали, той им показвал среден пръст; преди концерта забранил на фенове облечени в атрибутите на Слаш да бъдат допускани до стадиона.. А накрая го изгонили от хотела му щото изпотрошил мебелите с две пияни мацки - въобще и концерта и гостуването му били една голяма изцепка.. Той и глас няма при това..
25
19
 
3
 
! Отговори
Rucifer преди 12 години
Няма да им стъпя на свинската *** !!!!!!!!!!!!!!!!!
24
2
 
18
 
! Отговори
Anonymous преди 12 години
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAHH!!!!! Елате в България! Тук не слушаме само Цеца за разлика от сърбите!
23
4
 
22
 
! Отговори
RAZБИРАТЕЛ преди 12 години
ЩОМ Е ГЪНС, ТРЯБВА ДА СЕ ОТИДЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ НОВИТЕ .............
22
3
 
12
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
21: Ти некъв критик на певците ли си, че се изказваш така? Тва е само и единствено твое мнение:) щом цял свят го слуша и го е признал, значи е добър, а ти си просто никой!
21
3
 
18
 
! Отговори
pissed off преди 12 години
Абе според мен не сте мн прави да пренебрегвате групата в сегашния и състав-не че съм върл фен на групата, но последния им албум си ме кефи.Пък и ако всеки път ако групите си сменят името след напускане на някой от титулярните музиканти, сега едва ли щяхме да сме чували за Floyd, Sabbath, Purple, Rainbow....
20
23
 
13
 
! Отговори
До t-rock преди 12 години
Никога не съм слушал чалга и не съм ***.Просто гласовите данни на Аксел Роуз са достатъчни единствено за диктор на стадион от Б група.А както виждам не съм сам в мнението си.Просто поредният изваден от нафталина ,амортизиран певец,решил да вземе някой лев като се покаже пред бедните български фенове.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То хубаво ще забиват в България, но нека да си имаме едно наум, че Аксел може да встъпва в ПМС и да станем свидетели на 20-минутен сет или непоявил се вокал. lol
18
20
 
4
 
! Отговори
catenaccio преди 12 години
под терасата да ми свирят - ще пусна щорите!