Спящият снегорин

Трагикомедия в едно действие и с един актьор - общината
2 яну 2008 09:23,
94
Спящият снегорин
Снимка: Булфото
Тази сутрин София се оказа затрупана от над 50 сантиметра сняг.

Снегът продължава да вали, а столичните пътища са ... лед, сняг и тук там луга.

За снегорини няма да говорим - или са препили или пък са отхапали парче отровна ябълка, спят.

От общината обаче не спят, тръбят, че са пуснали 250 снегопочистващи автомобила. Даже вече правели трета обиколка на улиците, по които се движи градския транспорт.

Бойко Борисов пък изискал от МВР да му направят справка с номерата на снегорините, за да ги следи лично.

В 3 сутринта обиколил и София, за да установи качеството на работата. То, тя се вижда. Отлична е!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
Spqshtiq snegorin,obshtinata otnovo e na heroin!B.B.:"Zimata otnovo ni iznenada"ne moga da razbera zashto selqndurite komentirat nashiq grad
32
0
 
14
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Спиро, те тия наши "съграждани" дето са в Шопия са най-големия ни *** и затова са при вас:) Не съди по тях за хората, които трайно си живеят в провинцията:)
31
0
 
14
 
! Отговори
Sand0 преди 16 години
Zashto vinagi trqbva da se delim na grajdani i selqni? Stiga ste si gubili vremeto po forumite, a otivaite da bachkate!!! Kato ne vi haresva v Sf otivaite si po selata.
30
0
 
14
 
! Отговори
Kaloqn преди 16 години
Абе Спиро, ти ли ще ми говориш, че в София говорите чист български? Ха-ха! И ако си тръгнат всички от провинцията в София ще западне още повече. Сети се защо!
29
0
 
14
 
! Отговори
dovolen преди 16 години
Не знам къде виждате този сняг по улиците. Аз цяла сутрин съм с колата навън и мога да кажа, че Бат Бойко си е свършил добре работата. Хвърчат снегорини, перфектно е. Тук само заливате с лъжи и инсинуации.
28
0
 
14
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
"А Търново нарочно не е искало да стане столица преди 100г, защото няма място тука, и друго че не сме искали да става обща ***, и затова сме избрали София :-)Така че, моля ви, преди да наречете някого селянин, прочети история ;-)"Даа, даа, добре, успокой се ... поеми дълбооооко въздух и после го изпусни, бааавнооо, мнооого баааавнооо. Вие в провинцията имате хилядолетна история, спор да няма. Високо образовани сте и говорите чист български език, обноските ви са на ниво. Всички виждаме това ежедневно в София ... и да искаме и да не искаме. Аз не отричам всички тези ваши постижения, просто искам да си ходите вече по родните места. Много ми е приятно във вашата компания, но ми идвате малко в повече. Хайде, много моля, към централна гара със саковете "адидас" и по къщите, а ?
27
0
 
14
 
! Отговори
Mehmed - TYrciq преди 16 години
taka vi se pada negramotnoci, edinstveno Dps misli za horata si!!!
26
0
 
14
 
! Отговори
Габровец преди 16 години
До запознатите с размерите на Габрово (понеже явно съм бил нервен махмурлия) ... да ви обадя че Габрово се води най дългия град в България (20 км до крайните точки)... и за разлика то София си нямаме ни метро ни нищо ама не съм седнал да мрънкам....
25
0
 
14
 
! Отговори
Kaloqn преди 16 години
Провинционалисти вика. Абе ти да не мислиш, че всичко се върти около София бе? Знаеш ли, че ако ги няма тия другите градове ще имате пари и ще можете да направите нещо? Какво против животните имаш, а ? Обичаш да ядеш сирене, кашкавал, месо и да пиеш мляко? Това ти го осигуряват всички тия "селяни" !!!!
24
0
 
14
 
! Отговори
София преди 16 години
Господа провинциалисти, стига сте си избивали комплексите с нас. Родени сме в София, живеем в София. Нямаме избор и не можем да идем да живеем другаде. Вие имате - не идвайте при нас, за да ни обяснявате колко ни е *** столицата, ръсейки *** и мьекайки насам-натам. Стойте си в чудесните малки градчета и ни оставете да се оправяме сами със снега.
23
0
 
14
 
! Отговори
А. преди 16 години
На печелившите честито, приятно доизживяване :)
22
0
 
14
 
! Отговори
buba4ko преди 16 години
Имаш нужда да прочетеш малко история кой град, кога е създаден. С учуда може да разбереш че Търново го има от хиляди години, докато София го има като град от има няма 100 години. Също така прочети внимателно кой град става център на движението за освобождение от византийско и турско робство...с 2 думи, без Търново, няма да има и България.А Търново нарочно не е искало да стане столица преди 100г, защото няма място тука, и друго че не сме искали да става обща ***, и затова сме избрали София :-)Така че, моля ви, преди да наречете някого селянин, прочети история ;-)
21
0
 
14
 
! Отговори
karies преди 16 години
li4i si 4e si intelektualno nezavisim tip....
20
0
 
14
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
А, много хубаво, провинциалистите пак се обадиха. По всичко личи, че в Габрово, Търново и в другата провинция е много хубаво и уредено. Призовавам всички селяни наводнили София в последните 15 години, да си заминават по родните места и да не ни пречат повече с простотията си и селянията си. Там и без това им е по-хубаво (както личи по мненията в този форум). Хайде, хващайте си бохчите и обратно на село при животните.
19
0
 
14
 
! Отговори
karies преди 16 години
taka 6te e...-daite pomo6ti na negramotnite horica ot edni specialni kvartali i gi ostavete da si po4ivat dokato se naslajdavat na na6ite pari!puk vs zaedno 6te gazime do kolene v snqg i 6te se karame po gradskiq transport....!4estita nova godina na vis6estoq6tite....
18
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
номер 9 може и да е малко краен,но наистина ни писна да слушаме само за Софийски неуредици.България не е само София.Има места където хората няма да имат хляб,това е по-важно от това, че някой не могъл да иде на работа с колата,защото си спестил парите за зимни гуми или вериги.
17
0
 
14
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
14, стига демонстрира колко неграмотни сте Шопийците бе:)А колкото до градове... първо ела поживей в Търново и тогава приказвай, защото някой от нас са живели в Шопия и знаят какво е там:) Как ще ми обясниш автоджамбазкото гето на входа от долни богоров с рекламите от неръждавейка върху полусъборени подобия на постройки одраскани със спрей?:) Та това е входа на Шопия от северна България и Варна бре!:) А се едно влизаш в гето :) А как ще ми обясниш, че вие - Шопийците сте толкова "изискани" , та чак гледате как да минете гратис в градския транспорт?:)
16
0
 
14
 
! Отговори
ani преди 16 години
Абе *** какъв сняг-в Денвър е -28С и всичко е разчистено!И Албания ни надмина-ако трябва и на небето ще се качи Бойко и като гледам май скоро ще стане но по други причини!
15
0
 
14
 
! Отговори
Liusy преди 16 години
Какво се карате, за какво спорите... АБСОЛЮТНО БЕЗМИСЛЕНО.Там е работата, че работя в един от подлезите на бул. България и пътя го оправиха чак към 9 часа сутринта.Не си вършат работата факт е. Аз съм от Перник а там положението е още по зле. Мисля че поне в столицата на главните булеварди трябва да е изчистено ама ето.За стълбите по които се слиза в подлеза НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ.Ще видя кога ще ги почистят, дано по бързо за да не стане някои инцидент.
14
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
Тази сутрин БТВ пак излизаха косматия *** на Бойко, че не е бил спал цяла нощ!Пътищата във София са ужасни!Центъра е ужасен, незнам какво е по крайните квартали!МЕДИИТЕ, СПРЕТЕ ДА НИ МАНИПУЛИРАТЕ!!!!!НЕ СМЕ СЛЕПИ НИТО ГЛУПАВИ!!!