Борисов преряза лентата на "пътя на Станишев"

А ще пусне и тока след молбата: Шефе, пусни ни тока!
Обновена: 20 сеп 2011 13:51 | 20 сеп 2011 13:02,
279
Борисов преряза лентата на "пътя на Станишев"
Поредната лентичка в джоба на премиера. Снимка: БТА

„Преди две години и половина, когато хората в Бистрица ме питаха кога ще им бъде оправен пътят, ми идваше да сложа табела на Околовръстния път, че пътят към Бистрица е държавен. Даже мисля да сложа табела, че този път е на Станишев“.

С тези думи премиерът Бойко Борисов преряза лентата на рехабилитирания участък Софийски околовръстен път – с. Ковачевци.

По време на строителните дейности са рехабилитирани близо 27 километра от пътя, който свързва София със селата Бистрица, Железница и Ковачевци.

Участъкът е алтернативно трасе за Самоков и връзка с населените места Рельово – Долна Диканя – Радомир.

По време на строителните дейности са поправени и шест моста, и са положени 46 хиляди тона асфалт.

Предстои рехабилитация и на пътя след село Ковачевци, който е част от транзитните пътища в страната.

„Вече имаме един прекрасен път – с пет години гаранция, канавки, мантинели, маркировка, възгордя се Борисов.

В горната част на пътя има участък, който се нуждае от допълнително проектиране поради свлачище, обясни той.

Преди церемонията Борисов е пътувал до Железница, за да провери качеството на строителните дейности.

„Доживяхме да слагаме ограничения на скоростта – и в двете части и на Железница, и на Бистрица, защото там участъците са много прави и хубави и шофьорите ще карат бързо, да не стане беля“, каза още премиерът.

По думите му с ремонтирания участък от Южната дъга и този път вече има европейско трасе към курорта Боровец за новия зимен сезон.

Оказа се обаче, че тъкмо за официалното откриване няма ток. Събралите се хора се обърнаха към Борисов: "Шефе, пусни ни тока".

Йорданка Фандъкова пък им обеща, че следващият приоритет в района е изграждането на канализацията на Бистрица и Железница.

По-късно днес при прерязването на лентата на новата детска градина в Банкя Борисов посочи: „Сега дразним Станишев”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро.Монархът получи мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, на върха на административната сграда на НДК. Само дни преди изборите бяха изнесени фактите, че ромските кланове са се разделили и на политически лагери. Мълвата носеше, че Дон Цеци е застанал на страната на БСП, а скандално известният Кирил Рашков Цар Киро агитирал братята си по съдба да
261
3
 
3
 
! Отговори
Александър преди 12 години
То май на г-н Борисов само пътищата ще му останат!
260
2
 
3
 
! Отговори
Бла Бла преди 12 години
За разлика от всички предишни *** след този поне ще остане нещо. Нещо, което всички ще видят. Какво плюете, че прави пътища и тн. Да не си мислите, че ако не се правеха пътища тези пари щяха да влезнат в джоба на хората ... изказвания без грам ама грам мисъл. Повечето пари са отпуснати от Европейския. Защо другите *** не режеха ленти А ??!?! Дано народа да не бъде за пореден път *** и ограничен, за да гласува за комунистите. Бързо забравихте 90-те години ми се струва !
259
2
 
2
 
! Отговори
Ресто преди 12 години
*** мутра. Обади се на американския посланик да те прати в Гуантанамо, че нашите затвори са *** която не ти понася.............комунистическа фекалия проста.........
258
1
 
1
 
! Отговори
румен преди 12 години
това правителство серизно се е заело с пътищата. и това е добре. по добре с тях и със спортни зали.сигурно си спомняте предишните.е то е ясно 4е и то по принцип е толкова лошо като останалите за други работи.но се први нещо.такъв е живота. в едно общество където свободата не е ценност се о4аква да има политици като левски . мяза малко на 6/49 или 5/ 35 бр. боико
257
0
 
3
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 12 години
КАКТО ВИНАГИ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНАТ ИЗКОПНИТЕ РАБОТИ СЕ ПОЛАГА АСВАЛТА
256
0
 
2
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
samo avtomata chete vi opravi ili v belene da kopate sini cherveni pomaci *** partii banda moshenici izmennici na rodinata.
255
3
 
5
 
! Отговори
КАРНОБАТ преди 12 години
пътища:борисов-станишев 8:2
254
3
 
4
 
! Отговори
Имаше преди 12 години
нужда от точно този пример за идиотията, профанизацията и опростачването, обхванали изчезващия български народ. Започна се от Лъжливия цар, мина през Гея и стигна до това Нещо като нищо, което е трудно определимо!
253
11
 
8
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
Разликата от Тодор Живков и Б Борисов не е в простотията а в това че Тошко бе добродушен сравнение с този нагъл мутреещ се ***.
252
11
 
15
 
! Отговори
Народът преди 12 години
Борисов е най-унизителният политически продукт на криминалния преход, абсурден хибрид на чалгизацията и мафиотизацията - ще го уволня, за да можем чрез нова конституция да направим управлението на страната недостъпно за групировки като ГЕРБ.
251
9
 
13
 
! Отговори
ЖЖЖ преди 12 години
Станишев- мишка, защо не ги преряза всички тия лентички ти, само лапаше!!!
250
9
 
8
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Бойко това добре. Амъ сега ако ливне втората вълна на кризата пътища и магистрали ли ще ръфаме ?! Де си бай Тошо де си .....
249
9
 
10
 
! Отговори
просто човек преди 12 години
Ей, голям трън ти е Станишев !!! Значи ама защо, май е по-успял от тебе,а,Тикво ?!
248
2
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Камелия, мненията ни са на базата на постигнатите резултати, а не поради политическите пристрастия. Плевнелиев е вършил в Германия около 6 години предприемаческа и строителна работа, така че е на Ти с транспортните пътища и магистралите. Накрая, както отбелязва Гражданини, е бил представител на крупна немска строителна фирма в София. Лили , на тати момичката, е икономист, без никакъв опит в практическата строителна работа и който я назначи, да й бере грижите. Назначеният зам.министър,на 27 години, направо ни накара да се дивим и псуваме. Виж каква специалност е завършил и какво е работил и тогава го защитавай. Тоя ли и тази ли министърка ще оправят МРРБ? Ясно е,че ББ ще реже лентите, ама някой трябва да отговаря за строежите. Би ли казала кой от зам.министрите на МРРРБ е строителен инженер и колко шефове на дирекции в това министерство са инженери?
247
15
 
9
 
! Отговори
Камелия преди 12 години
Младите кадри, които са в ГЕРБ определено са на нужното ниво и това се вижда! Спрете да говорите измислици, защото когато фактите говорят, че правителството се справя- всички трябва да замълчим и да сме благодарни!
246
4
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Г-н премиер, в нашето градче има един икономист,завършил преди 2 години УНСС с добър (3,5). Иначе е кадърно, разбира от пътища, защото все скита по тях, и от строежи - баща му е кръчмар и наскоро построи нова кръчма, а синът му носеше тухли. Вземете го за зам.министър на МРРБ или поне за н-к дирекция, той е привърженик на ГЕРБ. Имаме си и една Цветана, Цветанка й казваме. Ще се дипломира в края на годината, пак в УНСС. Вземете й намерете място за гл.експерт в същото министерство - има много представителен вид, бюстът й върви поне половин минута пред нея, отзад е нещо страхотно, пък и иначе е догодена. В резултат на моите предложения ще се обогатите с още двама млади кадри - единият на 24 години, а другата - на 22. Така и така това министерство Вие го ръководите и вие му режете лентите на обектите, ама ще бъде на първо място по младост; може и детска градина да направите там.
245
10
 
4
 
! Отговори
василев до 247 преди 12 години
Какво си се разцвилин бе комуноид? Хората искат да играят голф, да карат колите си по хубави пътища, а не да крепят някакви си безполезна авиобаза, с безценните си "артефакти"! Сигурно тези 22 мата загиналите са били пилоти и водачи на комуноидния труд или политофицерчета затова така цвилищ за тях. Комунистите паметници не заслужават. Още по-малко имаме нужда от комунистическа авиобаза която е тормозила народа и заплашвала демократичните общества от НАТО. Комуноид свиквай да звилиш!
244
3
 
5
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
kolko mnogo blagodarim za niakoi hora balgaria e veche jalak spomen 1 milion edva li shte se varnat ot chyjbina.
243
1
 
8
 
! Отговори
Съсипия преди 12 години
изживявайки се вече като английски лордове и дворцови особи..нали играят голф...на армията, на традициите, на базата, на паметните плочи на 22 загинали/20 пилоти и 2-*** парашутисти/..те вече не са важни.