Кметовете на "Младост" и "Люлин" искат "паяци"

Време било да се реши проблемът с паркирането в двата квартала
Обновена: 24 яну 2012 15:09 | 24 яну 2012 15:09,
53
Кметовете на "Младост" и "Люлин" искат "паяци"
Снимка: Булфото

Репатриращи автомобили да има в двата най-големи столични района - "Младост" и "Люлин", поискаха днес районните им кметове.

Това стана по време на заседанието на комисията по обществен ред на Столичния общински съвет.

На дискусията кметовете на "Люлин" и "Младост" - Цвета Авджиева и Милко Младенов, посочиха, че основен проблем е паркирането в зелените площи на двата квартала.

В "Люлин" даже има и място за наказателен паркинг, посочи Младенов и така аргументира искането си за "паяк".

Районните кметове поискаха да имат информация и за инциденти, ставащи в района им, както и за обхвата на зимното почистване, тъй като стигащото до тях в момента не е в целия обем, а само в откъслечни елементи.

От общинската дирекция "Обществен ред, масови прояви и сигурност" поеха ангажимент да изпращат необходимия обем информация и към районните кметове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: СОС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
паяк преди 12 години
Мразя ги тея паяци, защото вдигат която кола си искат. Но в "Младост" плаче за паяци. Паркирането е КОШМАРНО! И ми писна от *** паркирали в градинките, детските площадки и на тротоарите!
46
1
 
1
 
! Отговори
Хектор преди 12 години
Паркинги,паркинги,пааааррккингггггиииииииииииии ***.и долни,ние сме ви избрали и НИЕ искаме от вас ПАРКИНГИ,паркинги.Вие сте ни подчинени и ще изпълнявате,психопати.......
45
2
 
4
 
! Отговори
Az преди 12 години
А мога ли да му набия на кмета в Младост един паяк отзад!?! Или мога да паркирам на неговия етаж!? *** - сигурно си скапан ГЕРБер....
44
0
 
7
 
! Отговори
333 преди 12 години
Ехееее...време бешее,няма що...сметнете на час от синята зона колко пари изкарват,а улиците ни на какво приличат,каде ли отиват тези пари?
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А така,има кола-има проблем,няма кола-няма проблем! Тия кметове поне нещо са научили от чичо Сталин! Не може всички роби да имат атомобили! Само на управниците се полага и то без пари!
42
4
 
4
 
! Отговори
ТВЪРДО ПРОТИВ ПАЯЦИ преди 12 години
В който и да е квартал може преди да пращат хиените с паяци, да направят проучване как по-рационално да определят места за паркиране на автомобилите в т.ч. и означаване с боя, а не да набиват колци по тротоарите. В по-широкия център също може да се регламентира на единия тротоар да се паркира, защото има широки тротоари без да се ползват от много хора. Може дори при паркиран а-л да остава по 1-2 метра разстояние и само липсата на желание в общинарите е проблем. И нека не се политизира проблема.
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Общините търся начини да смъкват пари.
40
0
 
8
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Да им пратят, тарантули!
39
9
 
13
 
! Отговори
мрън мрън преди 12 години
писна ми да слушам само мрън мрън от всезнайковци. разберете, че безплатен паркинг няма никъде по света и не е вярно, че няма пракинги - под всяка нова кооперация има празни гаражни клетки защото бай *** като дойде у софиата реши, че като си купи апартамент кутйка всичко друго трябва да му се предостави безплатно и наготово. и ето го решението - купува си баварка на 15 години и хоп - паркирва я на улицата, а клетките си седят ли седят прани защото за паркомясто пари се не дават
38
0
 
13
 
! Отговори
младост преди 12 години
...първа копка на църква пред поликлиниката в парка ..ама за втори път ,зашото накой открадна парите )
37
1
 
8
 
! Отговори
.... преди 12 години
Kato iskat da go reshat da napravqt parkingi
36
0
 
8
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Никакви!!! Това си е чист рекет!!!
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aлоооо Йорданка Борисова! Какви паяци? Ние нямаме асфалт покрай блока, заради това че сигурно плащаме малки данъци и сега особено е приказка, а междувременно колите на чистотата помагат да се образуват кратери. Никой не го е грижа да си се оправяме.
34
0
 
3
 
! Отговори
До 23 преди 12 години
От другата страна на общината има места бол. Какво да кажем за пространството около поликлиниката. При това без да правиш нарушение.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По логиката на тези двама герберастки кмета, ако някой е много висок и не може да мине през вратата, то трябва да му се отреже главата.
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А тия въпросните двама хрантутници (кметовете), а и тези преди тях, какви мерки, действия, стратегии са предвидили и изпълнили за да се осигурят съотносим брой паркоместа към автомобилите на живущите в техните квартали?
31
3
 
4
 
! Отговори
to преди 12 години
за кво са им паяци, имат инспекторати, които могат да съставят актове за нарушение
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Номер 29, казваш че "То само с глоби не става! Иска се и акъл!". Да де ама къде акъл в герберасти?
29
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Специално в Младост, блоквоете сега са примено два пъти повече отколкото преди 1989-та, но няма нови булеварди. Повече са заради застрояване както около преди това застроеното, най-вече между досегашните квартали, така и между блоковете, където и без това вече нямаше място за паркиране. Къде бяха кметовете тогава? Сега за какво ще глобяват хората - защото кметовете спаха и взимаха рушвети ли?
28
2
 
18
 
! Отговори
с. преди 12 години
Как ще има места като във всеки един квартал в София се вдигнаха безброй нови кооперации,които се напълниха с хора от прованса със съответния брой коли!Едва през последните години натиснаха за подземни паркинги и подобни!Преди това никой не се интересуваше!