Мъжът, пострадал от висулка, вече диша сам

Той е в съзнание и е контактен, съобщиха от "Пирогов"
Обновена: 27 фев 2012 09:45 | 27 фев 2012 09:38, Красимир Ангелов
34
Мъжът, пострадал от висулка, вече диша сам
Снимка: БТА

Мъжът, който пострада тежко от леден къс, паднал от сграда на бул. "Мария Луиза", вече диша без апарат,  съобщи неврохирургът проф. д-р Стефан Габровски.

Пострадалият е стабилен и е в съзнание, уточни специалистът.

38-годишният мъж беше приет преди седмица в Клиниката по неврохирургия на "Пирогов", с тежка черепно-мозъчна травма. Той беше опериран веднага от екип под ръководството на доц. Николай Габровски.

От удара пострадалият бе със счупен черепа, контузия и кръвоизлив в мозъка. В болницатата мъжът беше приет с реална опасност за живота.

Още по темата

Инцидентът стана под хотел "Глория палас".

Собствениците на хотела вече са глобявани с 50 лева за непочистен сняг от тротоара, съобщиха преди дни от Столичния инспекторат. За инцидента с висулката ще им бъде издаден нов акт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
Ако бяхме... преди 12 години
Сега ако бяхме нормална страна човека щеше да си харчи с кеф милионите от обезщетението когато се възстанови, но понеже сме страна на мутри и полицаи от третият свят, я вземе 100лв. с триста зора след 10 години съдебни спорове я не! Господ за пази обикновените българи (това не включва мазните *** те знаят кои са)
27
0
 
3
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Сам по себе си фактът, че диша самостоятелно, в съзнание е, и е контактен, означава, че лекарите са си свършили страхотно работата! За, трайни увреждания, не споменавайте, закаран е своевременно в болницата и е получил възможно най-адекватната лекарска помощ. Не всеки кръвоизлив остава трайни увреждания, от огромно значение е, колко време е бил с кръвоизлив.
26
0
 
6
 
! Отговори
мак преди 12 години
23, по твоята логика всичко можем да правим сами, да извозваме ***, да ловим бездомни кучета, да се катерим и да махаме висулки и висящи ламарини от покривите, нищо, че плащаме данъци и че има отговорни служби, които разполагат с оборудване и са обучени за такива дейности. На този потърпевш му пожелавам да оздравее напълно и да осъди виновника.
25
0
 
11
 
! Отговори
ан преди 12 години
радостна новина за този млад човек и близките му!щеше да е истинска трагедия да си отиде от тази нелепост.за някой дядо или частна кооперация би било по-трудно почистването на висулките,но за организацията на цял един хотел...или по-скоро бардак.такива сме си с нашия манталитет.хората с пари,възможности,дето уж трябва да дават пример за благоприличие,са най-големите *** без капка съвест...като можеш да въртиш хотел,пък вземи изчистИ го!МЪРЛЯЧИ
24
0
 
10
 
! Отговори
:) преди 12 години
EIII bravo na 4oveka, stiskam palci da se opravi!!!!!!!!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма работа, че хотелиерите ще бъдат глобени отново. Човекът вероятно ще остане трайно увреден.
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за висулката ще ги глобят с 55 лева. какво тук значи някаква си личност.
21
2
 
11
 
! Отговори
Бени преди 12 години
Това че се оправя е добре а нехаиниците от хотела барабар с меката кидка назначен за мениджър защо дишат на свобода ? Ако беше се случило по соц . време човека диша командно директорът на хотела диша в ареста диша също трудно ако умре пострадалият умира и виновникът . А този екскремент дори не е уволнен за некаиството си ! Кога ще се назначи адекватен пркурор и МВР министр да се самосезират и да работят .Видисе че на сегашните като им се доработи лягат да им мине .
20
4
 
7
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
Още малко ще поискаш и у вас да дойдат да ти изчистят, щото си плащал такса смет. И закуска в леглото да ти донесат.На повечето места наистина е лесно да се изчистят, да не говорим, че много ледени висулки можеш да видиш заради некадърно направени покриви и улуци. Ама не, по твоята логика някой _друг_ трябва да направи нещо...
19
1
 
3
 
! Отговори
Отговор до № 17 преди 12 години
Във всеки случай не се пише с О.
18
6
 
14
 
! Отговори
До 11 преди 12 години
Я кажи как гражданите ще си изчистят сами покривите, я? Ще се катерят и ще падат като круши за кефа на общината. За какво плащаме огромни данъци и такса смет, а?
17
0
 
70
 
! Отговори
@ преди 12 години
Оправяй се момче! И ги съди - и "Глория палас", и Столичен инспекторат, и Общината! И не на последно място - БРАВО на лекарите в "Пирогов"! За тяхната работа обаче медиите ще мълчат, нали няма трагедия...
16
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
50 лв. е цената на един човешки живот.Ние сме от друга планета,планетата на влечугите и хищниците-на простосмъртните човеци и дебелокожите законотворци.
15
4
 
0
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
???.......как се пише???....
14
0
 
30
 
! Отговори
БГто преди 12 години
Дрьж се наборе, стискам ти палци. Като се оправиш ги сьди тия, не ги оставяѝ да им се размине. Заради тяхното нехаѝство, щеше да заплатиш с живота си. Следващия пьт ако не си почистят висулките, кмета да нареди да сложат под тях управитела на хотела..,
13
0
 
15
 
! Отговори
До 13 преди 12 години
Толкова позволява закна! Който не е променян в тази част поне от 20 години! Да благодарим на общинските съветници! Занимават се с такива важни неща - как да изкарат Топлофикация от батака! !!!!!!!!!!!!!
12
2
 
11
 
! Отговори
До 8 преди 12 години
И кажи в каво усмихнатият беше много кадърен? Най-вече в кражбите! Благоденстваща беше София тогава! Купуваха си поршета за служебни коли, Софийки имоти продаваше за символични цени! А дупките по улиците - такава красота! Нямаше по крависиви даже в Кандахар! Абе цъфнало и въразло беше, да се разхождаш из София с кеф на сърцето....пее ти се от щастите!
11
1
 
20
 
! Отговори
hoho преди 12 години
Е много са ги глобили, как ще върнат здравето на човека и мъките му.Трябва да ги съди.
10
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво! Един поне засега е оцелял от безхаберието и некадърността на Фандъкова и ГЕРБ. Дано да продължи да има късмет, че на всички ще ни трябва.
9
3
 
16
 
! Отговори
До 1 преди 12 години
Стига си драскал простотии!!! Държавата никъде не е слънце да чисти покривите на всяка керемидка! целият китайски народ да се впрегне е невъзможно! Съгласно ЗУТ, общините могат да задължават гражданите сами да си чистят ПРИЛЕЖАЩИТЕ части: знаеш ли кои са те? Едва ли,, защоти за теб това е срамна работа, за ***, не за българи! Покривите са частни, а тротарите и части пред входа са прилежащи!!!!!!!!!!! Ограмоти се!!!!!!!