Глутница кучета наръфаха мъж в "Малинова долина"

87-годишният мъж е с опасност за живота, настанен е във ВМА
Обновена: 29 мар 2012 11:11 | 29 мар 2012 11:11,
176
Глутница кучета наръфаха мъж в "Малинова долина"
Бездомните кучета нападнали мъжа докато се разхождал. Снимка: архив Булфото

87-годишен мъж се бори за живота си във ВМА, след като снощи е бил жестоко нахапан от глутница кучета.

Инцидентът се е случил на поляната до бл. 9 в столичния кв. "Малинова долина".

Мъжът има двойно гражданство, той е преподавател в Американския колеж.

Приет е в болницата с множество наранявания - разкъсно-контузни рани по главата, ръцете, краката, фрактура на пръстите на краката, липса на част от тъканите на подбедриците.

Лекарите във ВМА са оперирали мъжа с часове, за да спасят крайниците му от ампутация.

По първоначални данни той е бил нападнат от 15 – 20 бездомни кучета, докато се разхождал.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От прехваленото им метро, като слезеш на спирка Мусагеница и тръгнеш към Лесотехническия срещаш поне 5 глутници. На всяка пряка те чакат кучета. В пясъчниците на децата пълно с ***. Ненормална работа. Никъде в европейска страна няма такова чудо.
102
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обективния /123/ .............май си от Защитниците на Псетата ............. тъпоумните въпроси и мнения които изказваш са само за разводняване на Постовете против Псетата
101
1
 
10
 
! Отговори
Екоравновесие преди 12 години
Ако сте били по другите големи градове ще забележите че там кучетата,които са кастрирани има маркировки на ушите.Само в столицата не съм видял такова куче.Тук е масова практика едни и същи кучета да се прибират по няколко пъти,за да се взимат повече пари без да се прави нищо съществено по въпроса.До сега не съм чул някой да се поинтересува,какво точно правя ЕКОРАВНОВЕСИЕ по този проблем.Може просто да си чакаме поредната новина за наяден ЧОВЕК от ***.
100
18
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
Имаме конкретен случай, но винаги започва избиване на комплекси и писане кой от какво го е страх.В случая поне за мен има и такива въпроси: - как може да преподава 87 годишен човек? - кой е пуснал тази глутница кучета там и кога, защото те едва ли са си били там от доста време? - не се ли е намерил някой и друг кучкар да спаси човека, защото е ясно, че другите хора ги е доста страх?
99
2
 
12
 
! Отговори
Паразити преди 12 години
Абе я отидете някоя вечер на последната трамвайна спирка в Хладилника и вижте как от кучкарника там пускат - Обезпаразитени и Кастрирани ВЪЛЦИ !!!!!!!!!! По 30-40 в партида !!!!!!! Пълно безумие и това със знанието на Община , ХЕИ , Здравни Министерства , Еколози и други подобни на тях усвоители да Еврофондове . Пълна проверка на Всички тея , да ги видим какво правят с Парите които Усвояват !!!!!!!!!!!!!!!
98
3
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
Защитниците на животните се появяват, когато започнат изказвания и действия, които излизат от границите на здравия разум. Например: да се избият, да се изтровят, що не си ги приберете у вас, дразнят ме хората, които ..., избери дете или куче и т.н. дивотии, които предизвикват ответната им реакция.
97
1
 
7
 
! Отговори
до 113 преди 12 години
Ми разбира се, че не кучкарите са ви виновни. Защо ще взимам куче за да го изхвърля ?Защо ще хвърлям пари по него за кастрации, ваксини и какви ли още не неща, че накрая да го изхвърля.Знаеш ли колко е скъпо. Защо все са ви виновни хората които имат животни? *** в *** квартали и виж какво става там от там тръгват бездомните кучета. Всеки строеж се пази от някакво куче след това го изхвърлят ненужно ама не точно аз ще го хвърля нали. За това ще ви ядът кучетата щото акъл нямате
96
3
 
10
 
! Отговори
Екоравновесие преди 12 години
Докато има проблем ще има и финансиране,много почнаха да ме дразнят всички защитници на животните.Като сте толкова загрижени за тях,вместо да ги храните на улицата,си ги приберете у вас.Аз така направих,колкото и да не харесвам котките,тази зима прибрах една и се грижа за нея а не и оставям храна до блока.Или ще поемете отговорност или спрете да лаете.
95
3
 
9
 
! Отговори
Хуманен за хората преди 12 години
Защитниците на животните отвреме на време се появяват по разни телевизии, А къде са защитниците на хората?Това което понасяме от уличните кучета е недопостимо, имам впредвид не само когато хапят хората, а и заразите които разнасят и дори само като ги срещнеш понасяш стрес!Не е нормална тази гледка на Глутници по улиците!Тези които ги защитават и ни убеждават колко са за хуманно отношение към кучетата, да си ги преберат у ТЯХ!Иначе не да се пускат от приютите, ако не се осиновят, да се преспиват!
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз живея в Дървеница, случвало ми се е късно вечер като се прибирам да ме ухапе куче. В онзи случай изкарах късмет, защото кучетата бяха само 2. Избягаха като ги погнах. Та мисълта ми е, купувайте си лютиви спреиове, има едни дето са само за животни, но и за хора стават. Всеки човек който се прибира пеша вечер, особено деца, има вероятност да бъде нападнат от кучета или хора, за съжаление...
93
1
 
9
 
! Отговори
Рени преди 12 години
Аз , възрастен съсед и 82 годишният ми баща , бяхме нападнати в различно време и поотделно от две кучета които са бездомни и непрекъснато се бият с други бездомни кучета от квартала. Стресирани сме.Това е кв. Свобода - София . Около всеки магазин, ресторант и около кофите за отпадъци има по 5-6 кучета . Обадих се в съвета , оттам ми дадоха телефона на Екоравновесие. Обадих се , информираха ме , че нямат свободни места в приютите и записаха телефона и мястото.НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ !КАК ДА СЕ СПАСИМ
92
0
 
5
 
! Отговори
до 111 преди 12 години
Е добре де защо като не му тябват кутрета да запложда кучето си?Явно и понятие си нямаш. Много празноглава теза прокарваш. Около моя блок на кофите за *** има 4-*** ***, които са превзели тази зона и с тях барабар си мъкнат около 5 -кучета. В целия блок има точно две домашни кучета, които им се събира акото виждала съм ги хората как го правят. Не са ви виновни хората с кучета а бездомните кучета, които не се кастрирват въпреки, че се отпускат пари за това.
91
2
 
12
 
! Отговори
до леле преди 12 години
а кой ги изхъврля? точно кучакрите ги изхвърлят! след това точно кучкарите ги хранят (но не ги прибират вкъши) и когато един човек бъде изяден жив от кучета точно кучкарите се опитват да прехвърлят вината на останалите. ***!
90
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде са сега тъпите защитници на кучета, да поемат вината за тяхното отроче? Защо сега не организират кампания за събиране на средства за пострадалия човек? Големи *** са тия, изключителни ***. А от Екоравновесие не чакайте нищо - те нямат ползва от решаването на проблема с кучетата, даже напротив - докато има кучета, те ще получават пари. Ако кучетата изчезнат, ще трябва да изчезне и Екоравновесия (какво име само са си избрали!). Така че трябва сами да се оправяме.
89
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде пак се замисли за отровата. Колко пъти разни "патриоти" организираха тровещи акции и какво? Защо се появяват пак кучетата? Защото продължава на има ***, които си заплождат дом.кучета и после изхвърлят кутретата!!! Ето това е!
88
1
 
13
 
! Отговори
леле преди 12 години
Не съм от София а от Пловдив и тук има бездомчовци, но са доста по малко и са доста по малки по размер. В София наистина е страшно, не знам как живеете там, то просто е някакъв ужас. Огромни кучета огромни глутници.Минах крей Плиска аз не съм виждала толкова големи кучета с огромни глави. Сериозен е проблема тука не е въпроса кой кучкар и кой не, тези кучета просто трябва да бъдат прибрани.Това е.
87
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Досега не съм видял кучкар да събере ***, или да си води ротвайлера на разходка с намордник и къс дебел повод...
86
9
 
4
 
! Отговори
леле преди 12 години
Абе защо все кучкарите са ви виновни на вас? Какви са тия глупости.. кучкар никога няма да изхвърли куче на улицата. Търсети си проблемите в общината, какво само плюете. И аз имам кученце, кастрирано е всеки месец му се дават хапчета за вътрешни парзити отделно и за външни си има препарат. Какъв ви е проблема с хората, които имат кучета? Кучкарите били.. "захвърляли огромни тълпи кучета на улицата"..ах нима???Вие луди ли сте не знам.Аз нямам вина за тия кучета и не е мой проблема ами на общината
85
1
 
16
 
! Отговори
Трол преди 12 години
Точно до този блок спасих едно момиче от кучетата! Беше жестоко нахапана! От Екоравновесие нищо не правят- тоест единственият изход е тиха самодейна разправа! Тоест отправям апел: Хора осъзнайте се! Вземете отношение!!! Следващият път ще сте вие или вашето дете!
84
2
 
23
 
! Отговори
истината преди 12 години
глутниците от кучета *** са резултат от безхаберието на кметовете ***. и така вече 23 години...