Хиляди изреваха: ЧЕЗ, изЧЕЗни!

ВМРО се вдигна на протест, закопа в ковчег монополистите
1 апр 2012 14:50,
135

Снимка: ВМРО

 

Въпреки студеното и снежно време, близо хиляда души протестираха пред сградата на Министерския съвет срещу увеличенията в цените на ток, вода, газ, горива и парно.

Протестът бе организиран от ВМРО заедно с граждански организации.

Протестиращите поискаха мораториум върху цените на комуналните услуги и енергоносителите, одържавяване на електроразпределителните дружества и разваляне на концесията на „Софийска вода”.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов определи ситуацията като „ценови терор”. Той обяви деня на лъжата, 1 април, за ден на монополистите и припомни надслова на протеста: „С българите шега не бива!”.

Протестиращите пък пуснаха димки и издигнаха плакати с текст: „1 април: лъжете се, че ще ни излъжете”, „На лъжата мандатът е къс”, „ЧЕЗ, изЧЕЗни!”, „Спекула” и др.

Множеството носеше и ковчег, в който да закопае за монополистите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
5
 
! Отговори
Държавник преди 12 години
Това е държавна фирма! Какво ще кажат наШте управници, нали държавата е лоШ стопанин!
41
6
 
4
 
! Отговори
дедо уй преди 12 години
Гледам и се смеем как червените социал фашисте протестират срещу себе си.Абе това *** ли са е въпроса?Ами нали те сами си ги назначиха и капиталистите и мафиотите.....
40
2
 
24
 
! Отговори
old smuggler преди 12 години
ГЕРБАВИТЕ и ЛАЙНАРИТЕ ОТ ЧЕЗ, СЕГА Е МОМЕНТА ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ...БЕЗ ВАС СВЕТА Е ПО-ХУБАВ
39
1
 
11
 
! Отговори
ico33 преди 12 години
хайде Русе няма ли да се дигнем и ние!?
38
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 49Ами такъв!В София не спира да вали сняг,а снежинки виждаш ли от тези снимки.Няма да им се вържа да ида и да няма никой.
37
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Медиите са мишки !!! АТАКА ВКАРА МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА И ХЛЯБА. ГЕРБ, СДС, ДПС, БСП ГО ОТХВЪРЛИХА СКРИШОМ. МАЛКО БЯХА МЕДИИТЕ, КОИТО ГОВОРИХА ЗА ТОВА !!! ДНЕС ВМРО ПРАВЯТ ПРОТЕСТ - ЗАЩО МЕДИИТЕ НЕ КАЗАХА ЗА ДА ОТИДЕМ И НИЕ ?АТАКА+ВМРО = СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА
36
2
 
3
 
! Отговори
AM преди 12 години
da se maxat tezi monopolisti izmamni 4EZ obraxa naroda pri 2 neplateni smetki idvat razni mytri razbivat pomesteniata ni za elektromeri bez sled tova da si opraviat stetite i rezat toka iz4eznete goveda
35
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе то майтап това бе.Днес е 1 април.:)))
34
0
 
21
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Нищо няма да стане. Мръсният капиталист е кръвопиец и изедник, без значение откъде е допълзял - Чехия, Германия, Австрия, сащ или Русия. И като добавим неоценимата помощ на родните чорбаджии се получава чудна картинка и ти се иска да видиш как танкове с петолъчки щъкат из Шопландия и как лагерът в Белене отваря широоооко врати...
33
0
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
ooo samo te da ni kradat vsi4ko jivo krede ,to se e prevarnalo v nacionalen sport,koi pove4e da otkradne,
32
1
 
9
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
Щом не се обединяват нещо не ти ли намирсва че поне една е креатура на ДС за да разцепи вота на националстите а националисти няма защото ако имаше патриоти досега парламенто щеше да гори.
31
4
 
10
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
АТАКА като водеща партия, тъй като има най-голямо влияние от всички националистически партия (справка -последните избори) + ВМРО = ПОБЕДА !
30
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Само съюз на ВМРО, БНС и Атака (но БЕЗ Болен Лидеров) може да извади България от гроба !!!Каракачанов - премиер, Расате - министър на вътрешните работи !!!
29
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА и ВМРО ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В КОАЛИЦИЯ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !!!ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ ИМ РАЗЛИЧИ - ТОВА СА ПАРТИИТЕ, КОИТО ЗАЕДНО МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ НАСТОЯЩИЯ МОДЕЛ.
28
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди няколко месеца имаше авария на ВиК точно пред нас, и когато дойде аварийния екип на Софийска Вода от дума на дума началника ми казва: Ти ако имаш фирма която да изкарва по 20-милиона на месец, ще я продадеш ли?.... Е това направи Иван Костов със Софийска Вода!
27
11
 
5
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Потомствените ченгета се раздвижват.Да покажат че все още шават.Добре че на всички е ясно откъде идват и на кого служат - пак на същата Държавна сигурност.
26
3
 
23
 
! Отговори
реалист преди 12 години
Тия алчни мафиоти си разиграват коня с помощта на властта.Всички са виновни и трябва да се омитат.И Костов , и царя и Сер-гей и особено Тиквата и тъпата му банда!!!
25
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подкрепям протестиращите, но не знаех за протеста. Не влизам във Фейсбук, моля ви, намерете начин да информирате за следващия протест всички като мен, непременно ще дойдем!
24
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лакеите на Варлик вън от държавата и направо Варлик да ни управлява така ще има повече прозрачност и ще спестим пари от парламент, бонуси и други неща Костов, Царя, Боко, вън !
23
3
 
17
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Трябва да се въведат твърди цени на комуналните услуги, а не тези цени да варират както е изгодно на доставчика. Например парно за 1 месец да струва 50 лв. нито повече, нито по-малко. Който е съгласен си пуска, който не е се топли по друг начин.