Гейовете – вкъщи, а не на улицата!

Младоженци и свещеник предвождаха контра шествие на гей парада
Обновена: 30 юни 2012 13:52 | 30 юни 2012 13:24,
767

Снимка: Impact Press Group

Стотици души се събраха в контра шествие на гей парада, организирано от националистически формации.

Протестът е срещу това чужди посланици да минават по улиците на София и да налагат някакъв модел, обявиха националистите. Те са срещу еднополовите бракове и осиновяване на деца от еднополови двойки На голям плакат се виждаше надпис: „Протест на патриотите против педерастката агресия”.

Други пък носиха плакати със: „Стига чужд диктат, не желаем гей парад”, „Който иска гейове, да ги взима в държавата си”.

„Намираме, че поведението на американския посланик Уорлик е недопустимо. Не ни интересува кой какво си прави вкъщи, интересува ни – да не ни налагат политика. Ние имаме своите ценности и се опитваме да ги пазим”, заяви Ангел Джамбазки, общински съветник в Столичен общински съвет, заместник-председател на ВМРО.

„Протестираме против това някой да ни натрапва своя избор. Изборът е избор, но вкъщи, а не – на улицата. Личният избор е свобода на всеки, но дотогава, докато не пречи на другия. Искаме държавата да се грижи за всички български граждани. Тези, които ще излязат на парада в 16.00 часа, имат всички права”, отсече Джамбазки.

Три двойки младоженци пристигнаха на контра шествието преди началото му. Една от двойките се целуна пред събралите се хора, за да покажат своята хетеросексуалност. В шествието се включи и свещеникът Евгени Янакиев, който с крайните си изказвания си навлече гневът на правозащитните организации.

С патриотични песни  и с български знамена протестното шествие тръгна от пилоните на НДК и продължи до църквата "Света Неделя". То беше охранявано от полицията, но до инциденти не се стигна.

Следобед започва „София прайд”, на който се очаква да участват около 2000 души. Кметът на София Йорданка Фандъкова увери, че са взети всички мерки за сигурност.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


767
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
471
22
 
34
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 11 години
10 причини гей браковете да не бъдат разрешени1) Да бъдеш гей е противоестествено. А ние, българите, винаги отхвърляме неестествените неща, като очилата, полиестера и климатиците.2) Гей браковете, ще окуражат хората да стават гейове, точно както размотаването с червенокоси хора те прави червенокос.3) Легализирането на гей браковете означава да приемем и всякакви други видове откачено поведение. Така например, хората може да поискат да се женят за домашните си любимци. Все пак кучетата са физически лица и могат да подпишат брачен договор4) Праворезбовият брак е наложен от много време, в него има традиция и той въобще не се е променял. Жените ни все така са наша собственост, чернокожите не могат да се женят за бели, а разводът е незаконен.
470
42
 
11
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 11 години
Да ви пикам и на църквата и на фалшивия морал.
469
0
 
6
 
! Отговори
Яна преди 11 години
Снимка 6 наистина е супер.
468
4
 
37
 
! Отговори
Troll преди 11 години
Нека престанат непрекъснато да ни занимават с ГЪЗОВЕТЕ си ! Не се интересуваме! Отвращаваме се от противоестествените им наклонности! Смятаме ги за генетично увредени психопати! И НАШЕТО ОТНОШЕНИЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ, КОЛКОТО И ДА НИ СЕ НАТРАПВАТ.Не биха предизвикали у нас друго, освен погнуса!!
467
4
 
23
 
! Отговори
CTAMAT преди 11 години
Кой и кога ще направи парад в защита на хетеросексуалните от набезите и навлизането в личното им пространство от ГЕЙове ???? Трябва ли да се търпи вменяването на различно мнение от т.н. хомо на неприемащите този начин на поведение ???? Нали точно ТЕ парадират че се борят за някакво равноправие с останалия свят , незачитайки мнението и ориентацията на другите
466
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подкрепям патриотите, като здравомислещ нормален човек.Отвращавам се от демострации на ненормални и сексуално нездрави хора. Мястото ви господа "различни" е в клиники, а не по площади.
465
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм против правото на човек да бъде такъв, какъвто иска, но съм против да се афешира и да се търсят права и привилегии от хора с хомосексуални наклонности особенно слес като в България никой не им пречи да живеят, както искат. Против съм обаче да принуждават или прилъгват деца и непълнолетни към секс.
464
6
 
39
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Гейовете вън от България!
463
12
 
29
 
! Отговори
doc. N. K. преди 11 години
Браво на Църквата! Обратните са проклети и от Бога и от хората, те са *** по тяло и душа!
462
11
 
2
 
! Отговори
Адолф преди 11 години
И къде ще отидеш, в Иран??
461
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
‎- Господине, защо искате да емигрирате от България?- Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей-паради. Искам да се махна преди да е станал задължителен!
460
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Идеята на парада е да се опрадалят квоти за *** във всяко учереждение, ВУЗ, съд,прокуратура, държавна администрация. Парадирайки по този начин , те показват колко много *** има ,пък парадиражите хетеро са съмсем ограничен кръг. Така до няколко години да вземат властта. В Народното събрание . В полицията, в армията, м училищата да подготвят децата ни .......
459
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По телевизията -"Грозната Бети" където всички мъжки роли са на ***, по улиците- паради ,също от ***,в топ-50 на музисалните класации- ***, съдията - и той .В каква държава живеем ?
458
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Парад трябва да има и на чекиджиите и опипващите в градския транспорт- различна сексуална ориентация е , приемете ги !
457
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо забраняват парада на педофилите и съвокупляващите се с домашни животни ? Това също е избор на различна сексуална ориентация .
456
1
 
24
 
! Отговори
румен221 преди 11 години
ДО 709-ти,"Сър Джон пита Джеймс:- Джеймс, какъв е този шум на улицата?- Гей-парад, сър.- Какво искат, Джеймс?- Еднополова любов, сър- А някой забранява ли им, Джеймс?- Не, сър.- Тогава защо вдигат толкова шум?- Ами, *******и, сър..."
455
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** е толкова българска дума колкото и педофил, може ли да сте толкова прости, че и 19 плюса са му сложили до сега...
454
22
 
5
 
! Отговори
ДИМИТЪР преди 11 години
ТУРИЛИ ПО ЕДНИ ВОЕННИ ***, ОБРЪСНАЛИ *** ГЛАВИ, НАДИГАТ БИРА И ВИКАТ "ХА НАЗДРАВЕ" И "ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ" ПАТРИОТИ...ПАТРИОТИ АМАН ОТ ПАТРИОТИ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!
453
12
 
3
 
! Отговори
ИВАН преди 11 години
СПОРЕД МЕН *** СА В ТУРСКОФИЛСКАТА СЪЗДАДЕНА ОТ ДПС "АТАКА" ДОЛНИТЕ МЕКЕРЕТА И СМЕШНИТЕ НЕОБРАЗОВАНИ И МАЛОУНТИ ПРОСЪРБИ ОТ ВМРО. БЪЛГАРИЯ СЕ СРАМУВА ОТ ВАС ГЕЙОВЕ ДОЛНИ! ОТИВАЙТЕ СИ АТИКИСТИ В АНАДОЛА ДА ВИ ОБРЯЗВАТ
452
3
 
11
 
! Отговори
13155151551151 преди 11 години
Дайте на Бойко пари той ще ви ги разпредели по ***, ***, за бонуси и асфалт