Столичният квартал „Дружба“ остава утре без топла вода

Възможно е спирането на водата във вилна зона „Бункера“
13 авг 2013 08:02,
2
Столичният квартал „Дружба“ остава утре без топла вода
Снимка: архив, Булфото

Временно се спира топлоподаването в столичния ж.к. „Дружба”, съобщиха от „Топлофикация - София” ЕАД. Поради строителство на първи метро диаметър за Аерогара София ще бъде спряна топлата вода за времето от 8.00 часа днес до 18.00 часа на 14 август 2013 г. на жителите в ж.к. „Дружба”, в района на бул. „Брюксел”, „Искърско шосе”, ул. „Кръстю Пастухов” и ул. „Димитър Списаревски”. Спирането на топлоподаването се налага с оглед недопускане на евентуална авария и запазване целостта на съоръженията при строителните работи.

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от вилна зона „Бункера”, съобщиха от дружеството. Във връзка с ремонтни дейности в пречиствателна станция „Бистрица” е възможно спиране на водоподаването от 08:00 часа до 10:00 часа днес и от 07:00 до 09:00 часа на 14 август (сряда) на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на вилна зона „Бункера” („Герена”).

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121, съобщават още от компанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: водадружбаБункера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари