Гратисчии и контрольори гуша за гуша на "Оборище"

Свадата се разразила в автобус №9 и продължила на спирката
Обновена: 23 сеп 2013 07:23 | 23 сеп 2013 07:20,
84
Гратисчии и контрольори гуша за гуша на "Оборище"
Снимка: архив, Булфото

Трима контрольори и двама нередовни пътници са се сбили снощи на автобусна спирка на ул. "Оборище".

Причината за свадата, разразила се в автобус №9, била липсата на билет у двама от пътуващите в автобуса.

Разправията настанала, след като контрольорите свалили пътниците и след отказ на един от тях да плати глобата, започнал скандалът, подплатен с юмруци и ритници.

Според свидетели на свадата, цитирани от "Фокус", единият от нередовните пътници е паднал при боричкането на земята, а контрольор е започнал да го рита.

След като полицията пристигнала, побоят приключил, а белезниците щракнали около ръцете на нередовните пътници.

От Центъра за градска мобилност към Столична община потвърдиха за инцидента и съобщиха, че правят собствено разследване на случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
OG преди 10 години
Трябва да стане както е в Англия, плащаш си билета при влизане в автобуса, дали е електронен билет хартиен или пластмасов, няма билет, не се допуска да влезе в автобуса. Влезе ли веднъж върви го гони да плати. И скандали и проблеми и т.н.
76
0
 
1
 
! Отговори
АЦАБ преди 10 години
'Сички ченгета са *а!
75
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Н Е М О Ж Е контролата да обижда и да налита на бой на пътниците независимо какво са направили!!! това е НЕДОПУСТИМО!!! ако някога сте без билет не се карайте с тях... просто слезте на следващата спирка и каквото и да ви говорят си тръгнете, без да им обръщате внимание. щом са станали контроли сметнете колко мозък имат в главите и за какви комплекси става въпрос. Те не са полицаи не могат да ви задържат, не могат и да ви изискват личните документи.
74
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
К"Контрольорът" рита пътника,а белезниците са за ...пътника! Ще пътувам без билет от днес!
73
0
 
12
 
! Отговори
А.С. преди 10 години
Няма нужда от контрольори-побойници ! Ако гратисчията откаже да си даде данните ,без повече разправии и кавги ,се уведомява полицията и на следващата спирка тя се заема със случаят !Поне така е в "белите страни" .И още нещо ! Доста често ,гратисчиите в автобусите, са хорица които едвам "връзват двата края". Защо не вдгате такава олелия за "гратисчиите" които пътват с ..........разни "авиоотряди"!? Един техен полет може да плати хиляди билети !!!
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До потърпевшаприема се
71
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОГАТО ВИДЯ *** ДА ДУПЧИ БИЛЕТ--ТОГАВА И АЗ ЩЕ ДУПЧА--НЕКА БАЛЪЦИТЕ ДА ДУПЧАТ..
70
0
 
13
 
! Отговори
КУРЧАТОВИЙ 104 преди 10 години
КОНТРОЛЬОРИТЕ СА ТЪЖДЕСТВЕНИ С ЕНИЧАРИТЕ...
69
0
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Като е на Оборище, защо давате снимка на Цариградско шосе? Поне деветката да въртеше там, ама не върти :)
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сиостемата ни е сбъркана. Може да се оправи , ама нали трябва да е по нашенски, трябва да е ***, да се караме ....? Каква е тази професия "контрольор" ? И какъв е ефекта от нея като *** пътуват безплатно ? Кому е нужно някой да те изнервя дори и като пътуваш ? Абе с две думи нашенска работа - пълна простотия !
67
0
 
27
 
! Отговори
потърпевша преди 10 години
На всички е ясно как проверяват контрольорите - ***, клошарите, застрашително изглеждащите хора са невидими за тях и се подминават. За сметка на това си набелязват някоя жена или тийнейджър и вече са велики защитници на правата на Столична община за градски транспорт.11111
66
0
 
19
 
! Отговори
потърпевша преди 10 години
Аз лично имах "случка" с една такава контрольорка - над 1.80 и сигурно към 90 кг, която ме дърпаше на спирката и ме заплашваше със саморазправа. След пускане на жалба, оправдаха нея и изкараха мен виновна! Така че, голям праз, че СКГТ се заели със случая, само по това, че са арестували пътниците, а онези не - е ясен резултата. Предлагам да се направи проверка на пуснатите жалби към СКГТ и да се види по колко от тях има наказани контрольори... сигурна съм, че резултата ще е много интересен!
65
0
 
37
 
! Отговори
очевидец преди 10 години
Кога тия пачи проверяват ***? Никога! Седналият ***,без билет естествено,е табу за контрольора,заобикалят ги старателно.Заобикалят и седнали млади мъжи тип "бабаити", а ако случайно му поискат билет и той няма,кротко и милолюбиво отминават.Говоря от опит.Гнусна картина се разигра в рейс,където нахлуха *** с чували с отпадъци,започнаха да блъскат българите и когато мъж им направи забележка да не крещят и да не натискат *** си в хората започнаха лют скандал с псувнии и заплахи
64
0
 
37
 
! Отговори
64 преди 10 години
От редките ми пътувания съм установил, че смешните кондуктори скачкат много избирателно. Основно на възрастни хора, жени и хлапета. Тогава са много ербап. На мен и нищо не ми проверяват и опит даже не правят
63
1
 
28
 
! Отговори
black rose преди 10 години
Няма да коментирам. Само ще кажа, че онзи ден се опита да ме провери контрольор по анцунг и с пролетно шушляково яке от 10лв от илиянци. Аз бях с карта, но все пак поисках да видя униформата му и не пожелах да си покажа превозния документ на такъв човек. Наложи се колегата му (вече с униформа) да дотърчи от другия край на автобуса за да установи, че картата ми е редовна и таксувана... Е, не им стана приятно, но и на мен не ми е приятно такива клошари да ми се представят за контрол по транспорта
62
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИМАЛИ СА КЪСМЕТ ТЕЗИ БАБАИТЧЕТА КОНТРОЛЬОРЧЕТА ЧЕ НЕ СА ПОПАДНАЛИ НА ТАКЪВ КАТО МЕН. ТАКА ЩЕШЕ ДА МЕ РИТАТ ЧЕ ЩЯХА ДА ЛЕЖАТ В ПИРОГОВ ИЗПОТРОШЕНИ ПОНЕ ЕДИН МЕСЕЦ.
61
10
 
20
 
! Отговори
хахаха преди 10 години
СтУличанчитата,големи селяни сте от София и това си е.Тук в дълбоката провинция във всеки автобус си има човек които продава билети.Затова няма гратисчии!Няма селски изпълнения.Верно че е провинция,но хората имат левче за билет.
60
1
 
15
 
! Отговори
Коце преди 10 години
Тук фъндъкова е за бой и без удоволстия от еб***не. Та тя не познава този град. А "контролата" незабвно трябва да мине на срочни договори и годишно атестиране. Да не говорим, че трудно се оправят с книжовния български език и бързо "палят" като видят Преграда от Аргументи и Интелект. А *** са от Електората и са с предимство. И забележете: контрола в центъра. Я елате в Люлин, Надежда или Обеля.......Ще фъфлят до живот....за фъндъкова това е извън София. А защо закъснява транспорта!!?!
59
6
 
9
 
! Отговори
осведомен преди 10 години
До АнонименАко не искаш да си платиш - слизаш и акт, ако не - 20 лв ти се продава билетче за нередовен и продължаваш по пътя си ... няма двойно наказание
58
1
 
57
 
! Отговори
Мамантос преди 10 години
Бас държа, че белезниците са поставени на НЕ-***.*** *** пътува безплатно, и това е инструкция, спусната от сутеньорите в Брюксел. Когато ми искат билет, понякога със сарказъм казвам, че съм ***, надявайки се на реакция от страна на гражданите. Но у нас такива на практика няма. Както и такива, разбиращи от сарказъм. Народът сам се подлага под ***-брюкселско робство. Никой не може да му помогне...