Пребиха жестоко българин от турски произход в София

Мъжът е в кома във ВМА, с тежка черепно-мозъчна травма
Обновена: 10 ное 2013 08:31 | 9 ное 2013 22:07, Камелия Цветанова
465
Пребиха жестоко българин от турски произход в София
Снимка: Булфото, архив

28-годишен мъж от турски произход беше пребит зверски тази вечер в столицата. Нападението е станало на кръстовището на улиците „Пиротска” и „Самуил” от група мъже, някои от тях видимо в нетрезво състояние и неадекватни, предаде bTV.

Пострадалият се казва Метин и е бил откаран във ВМА в тежко състояние. На мястото на нападението е имало много кръв. От лечебното заведение обясниха, че мъжът е в кома, с тежка черепно-мозъчна травма.

Метин е български гражданин от турски произход - от Шуменско. Работел в джамията, както и на стоковия базар "Илиянци".

Още по темата

Преди да пребият младия мъж, нападателите му връхлетели в намиращия се на около 10 метра от мястото пансион, който се обитава от имигранти. Изпочупили са вратите, но чуждите граждани са успели да ги изблъскат.

След това нападателите случайно са попаднали на 28-годишния мъж на улицата и са го пребили жестоко с ритници в главата. По това време на улицата е тъмно, уличното осветление не работи, но съседните заведения светят и нападението има поне десетина свидетели. Всички започват да звънят на 112, но само едно момиче се намесва да спаси жертвата.

Двама от нападателите са били задържани в Трето районно, останалите са успели да избягат.

Това е поредната ксенофобска атака, след случая с нападнатата от алжиреца Салахедин Бин Аладин Виктория. Преди дни 17-годишният сирийски младеж Али беше намушкан с нож пред общежитието в столичния квартал „Военна рампа". Цветнокожа жена от Камерун също стана обект на нападение - на автобусна спирка в София миналия понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
0
 
2
 
! Отговори
фен преди 10 години
за тези *** по 30години строг тъмничен затвор. всичко останало е компромис с миризма на корупция.
325
0
 
1
 
! Отговори
Митака преди 10 години
До BSPАнонимна ти е и азбуката и ти и такъв си остани от трах и от срам и от какво още тъпакко ??? Вече и в Европа уважавават Кирилицата
324
1
 
3
 
! Отговори
Митака преди 10 години
Жалка *** сме българите. Аз живея в америка , не можех да говоря и дума като дойдох , но до днес никой не ме е бил нито се е заяждал с мен че съм чужденец и раборя с тях и ме уважават като свой. Какво ви става в България. Нали сме гостоприемни. Тези хора не са дошли от хубаво. Ако не им помагате не им пречете не бъдете ***
323
0
 
3
 
! Отговори
jorkatta преди 10 години
До Българин. ***, от новината става ясно, че просто са го срещнали....( Незнам може и да му е личало, че е турчин,на наякои им личи, на други не) Можеше да си на негово място ако симинавал по това време от там... Според мен не са подбирали, а са търсили някой на когото да си го изкарат.
322
0
 
8
 
! Отговори
bager преди 10 години
Гнусна фашистка ***!
321
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страшно ми е в каква държава и сред какви "хора" живея! Всеки, който намира за нормално това един човек да бъде жестоко пребит от някакви инфантилни *** (правилно ли прочетох, че са по на 27-28 години?!?!?), има МНОГО МНОГО сериозни психични отклонения и мястото му/и е в лудница без достъп до външния свят и без Интернет, където да се плюнчи от омраза по цял ден!
320
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БългаринTi si edin kompleksiran tapanar koito bi trqbvalo da vkarat v ludnica :)
319
2
 
5
 
! Отговори
журналистката я мърз преди 10 години
В България живеят : Българи , Български Турци , Български Роми , Турски Роми , като Ромите така се самонаричат , журналистката Камелия Цветанова я мързи да влезе в google да провери , кой какъв е?
318
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Казва се етнически турчин с българско гражданство *** журналисти.
317
1
 
7
 
! Отговори
До "българин&qu преди 10 години
Утре ще пребият тебе, просто, защото си ги погледнал лощо или защото не си им харесал. Що за безмозъчни разсъждения, нещастнико?!
316
0
 
0
 
! Отговори
до 347 преди 10 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Що не се гръмнещ ***???????????
315
2
 
4
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Много злобни мижитурки пишат тука, чак лъха на фашизъм. Тежко им и горко с тия *** разсъждения. Невежество, злоба и простотия ще затрият тази държава.
314
24
 
11
 
! Отговори
Българин преди 10 години
БРАВО! И аз ако бях щях да го пребия! И не само него, а и всички мюсюлмани т.е. откачалници населяващи държавата. Независимо дали се наричт турци ***, бежанци, сирийци и друга ***...Дано се чуват все повече такива новини!!!!!
313
11
 
9
 
! Отговори
14/88 преди 10 години
България за българите ! всички други *** ако искат да живеят тук,да говорят български,да спазват българските закони и да работят вместо да "берът","намират" разни метали,тухли и т.н. :)
312
2
 
26
 
! Отговори
ЗА ТУРЦИТЕ преди 10 години
които са от България, аз самият мога да кажа само най добри неща, и не ми дреме като какъв ще ме наречете, това са честни и ОТРУДЕНИ ХОРА КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА СЕМЕЙСТВАТА СИ И АКО ИМА *** СРЕД ТЯХ ТОВА Е КАКТО И ТАКИВА СРЕД НАС, НЕ ГИ БЪРКАЙТЕ С МУДЖИХАДИНИТЕ, АЗ ИМ ВЯРВАМ И НЕ МИ ПУКА ЗА КОМЕНТАРИТЕ ВИ..
311
0
 
1
 
! Отговори
Ганчо преди 10 години
До BSP Като си българин защо не пишеш на кирилица? А освен това изглежда,че си и неграмотен.
310
9
 
12
 
! Отговори
!!!!!!! преди 10 години
Напълно съм съгласна с твърдението, че НЯМА бъгарин от турски, ***, арменски или сирийски произход!!!! Те могат само да се горедеят, че са български граждани, но нищо повече!!! България над всичкоо!!!!
309
0
 
1
 
! Отговори
фдгг преди 10 години
ха ха ха ***/1bqmjTM
308
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази новина е писана само от грозен *** или турчин а може би и някой от алкайда, който да настройва хората.
307
6
 
10
 
! Отговори
boza преди 10 години
"Bulgarin ot turski proizhod " njama . Ima bulgarski grazhdanin s turski proizhod , s *** proizhod i t.n.