Бин Аладин пред съда: Момичето ме нарече бездомно куче

Алжирецът се призна за виновен, магистратите го оставиха в ареста
8 ное 2013 17:05, Анисия Иванова
215
Бин Аладин пред съда: Момичето ме нарече бездомно куче
Салахедин Бин Аладин по време на мярката. Снимка: Булфото

Софийски градски съд остави в ареста алжиреца Салахедин Бин Аладин, нападнал 20-годишната Виктория Христова.

Бин Аладин нападна младата жена в магазин на улица "Пиротска" в София, където тя работела като продавачка. Нападението стана в края на миналата седмица. Самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина.

Въпреки това с помощта на българин - Александър Симеонов, който бил негов интимен приятел, той успя да премине границата и беше задържан от гръцките полицаи на територията на южната ни съседка.

Още по темата
Пред съда днес Бин Аладин се призна за виновен за престъплението.

Той каза, че действията му са били провокирани от обиди на момичето към него, пред разследващите е обяснил, че момичето го е нарекло "бездомно куче, което яде от боклука".

 „Аз не исках да избягам в Гърция, но Алекс ме убеди. Каза ми, че ще ми намерят фалшива карта, за да избягам в Европа, но аз знаех, че имат моите отпечатъци и ще ме намерят”, каза още Салахедин в съдебната зала. 

Съдът не прие неговата теза и добави, че дори да е бил обиждан, не е било нужно Аладин да напада момичето с нож и да се опитва да го убие.

"Има обосновано предположение, че Аладин е автор на престъплението", се казва в мотивите на съда, с които алжирецът беше оставен в ареста.

Тъй като той не е със статут на бежанец и няма постоянен адрес в България, е налице реална опасност той да се укрие, отчетоха магистратите.

На заседанието стана ясно, че по делото има приложен снимки и видеоматериали, на които ясно личи, че Аладин е извършител на престъплението.

Другият обвиняем – помагачът Александър Симеонов, поиска съдебният състав да не уважи искането на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо него. "Невероятно много съжалявам, но това което направих, го направих под натиск и заплахи. Отговарях на всички призовки и обаждания и напълно съдействах на разследващите власти”, мотивира се той.

Симеонов бе освободен с мярка за неотклонение "подписка".

По време на заседанието мерките за сигурност в съда бяха засилени, пред и в съдебната зала имаше над десет служители на Съдебна охрана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още по темата: МВРбежанципрокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
1
 
! Отговори
!!!!!!!!!! преди 10 години
Тезата на обвиняемия зависи да издържи в съдъ от сл.защитник или адвокат. Пуснат ли го спукана му е работата по-добре да се депортира и там да бъде съден от където е. Останалите ако излезат от лагерите и почнат по същия начин няма нужда да им търсите работа в затвора ще изкарват пари повече от колкото от бюрото по труда ще им предложи, като бежанци.
149
0
 
19
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Ако отида в арабския свят и опитам да убия местно момиче, няма нито да ме арестуват, нито да ме съдят. Директно ще бъда вързан на площад, където ще ме замерят с камъни преди да ми отсекат главата! ..Да, в чужбина също сочат българите с пръст, но нека си го кажем директно какви са тези хора - това са също *** личности, които само по документи са българи. Странно е също ,какво правят тук афганистанските талибани - как 90% се разхождат в центъра без документи и оглеждат българките без бурки!
148
0
 
7
 
! Отговори
исс преди 10 години
Въпреки това с помощта на българин - Александър Симеонов, който бил негов интимен приятел...абе тия гейове ли са?
147
0
 
15
 
! Отговори
96790 преди 10 години
Този алжирец е ясен, ами онзи български *** защо са го пуснали? Трябва да го съдят като съучастник при опит за убийство. Срам ме е , че имам такива сънародници.
146
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прокурорът по делото е изгледал видео записът 1000 пъти и ТАКОВА НЕЩО НЯМА, БИН АЛАДИН ЛЪЖЕ! ЛЪЖАТ И ТЕЗИ ОТ ВОЕННА РАМПА, ЧЕ БЪЛГАРИН Е НАРЪГАЛ СИРИЙЧЕТО! ЛЪЖАТ КАТО *** ***! Щом сме неверници имали право да ни лъжат, а и да ни колят! Сега започнаха да излизат в нета информации за връзки на ДПС с Ал Кайда...ако това излезе истина...! АКО ТОВА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНА ДПС ТРЯБВА ДМ СЕ ЗАБРАНИ, А РЪКОВОДСТВОТО В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ!
145
1
 
16
 
! Отговори
Бедния преди 10 години
Сорос къде е да ги защити неговите хора ? Убийци , крадци и пидали ...
144
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do Hit*# lerKak mojesh takova dolno sashtestvo kato Hi#*ler dago vazhvalqvash ! Toi e bil palen homoseksoalist koito se e vazbujdal po vreme na rech pred cqla Germaniq ! Sashtevremenno e bill i vlioben v plemenicata si i e razplakval sumati i nemski deca koito gi prashtal nasila na voina ! Organizirval e i gei partita !
143
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей такива са всички мюсюлмани-ако не са терористи-,то те са най-долни лъжци! Тая рязана *** какви ги разправя-че влиза в магазин да краде,а продавачката му знае цялото житие и битие и му вика-ти си ***.И той-хоп-и ще я нареже.А бе ей-*** ***-тия ги разправяй на ***.Той нищо чудно и да са го пратили тук да се ошлайфа в убийствата,та после да го издигнат по-нагоре-да стане самоубиец!Това е истината за =мирната религия=-ислям!
142
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя по най-бързия начин трябва да го застрелят при опит за бягство, докато още не са скочили гей организациите и анти-българският хелзинкски комитет !!!
141
4
 
30
 
! Отговори
Hitler преди 10 години
Lipsvam li vi?
140
0
 
36
 
! Отговори
Един Българин преди 10 години
Не стига всичко, ами и обратен се оказа ! А българският гей дето му е помагал, също трябва да си получи наказанието !
139
3
 
45
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Тоя неграмотен арабин едва ли знае български и лъже че го били обидили, а гея дето му помага трябва да увисне с него на бесилото. *** арабски *** тука не убиваме жените с камъни за това че говорят и с други хора. После ще ни убеждават че щели да се интегрират.
138
12
 
19
 
! Отговори
Панчо преди 10 години
Тоя *** също като Борисов,другите са му виновни!
137
2
 
33
 
! Отговори
jelezni преди 10 години
Припомням ВИ :През лятото 5-6 алжирци като този минали границата при Лесово, и за да ги открият по лесно запалили около 200 дка дъбова гора и 300 дка храсти. В миналото държавата не беше разграден двор, проблема се решаваше още на границата.Да сте чули, дали властите са им потърсили отговорност? На такива сега осигуряваме издръжка около 1 110лв. на месец и те не само ни смята за *** за това , но и извършват престъпления срещу малкото качествени хора, които останаха в държавата. ДО КОГА?
136
1
 
39
 
! Отговори
моята теория преди 10 години
казал е, че го е обидила с възможно най-лошата арабска обида, понеже си мисли, че както там жените не са на почит и заради това че примерно им се е видяла косата биват пребивани с камъни е решил, че и тук е така и че ще отърве кожатаили очаква, че ще се вземат предвид обстоятелствата, че след като това е толкова силна обида за арабите, значи е имал основание да намушка 17 пъти момичето в лицето и главата
135
3
 
33
 
! Отговори
XXL преди 10 години
Лъже мръсното куче...лъже и мисли ,че тва му е там и,че като каже,че е обиден с най-"мръсната"според *** обида ще му оправдаят постъпката,като изблик на гняв и ала-бала.;((( Само здрав ХУР в на *** гЪзЪ и бой от рано до здрач..;)) Нека го приютят в бригадата на моя приятел бате Янко-Лудия и тогаба бате Янко ще го върже на каишка и ще го научи да бъде вежлив с белите хора..Ще разбере,че този с бялата кожа е господаря на маймуните,като него и командва парада обикновенно..;)) К.К.К.;)))
134
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това оранжевото Азис ли е :о
133
2
 
43
 
! Отговори
В Банско съм преди 10 години
Аладин Син Салабим, моля те, кажи на арабски или на френски те обиди момичето?*** и лъжец си. Дано те осъдят с дълга присъда за назидание на всички новодошли.
132
1
 
18
 
! Отговори
pp преди 10 години
Милият Салахедин Бин Аладин, горканчо ... сега може и в затвора да влезе, а някой замисля ли се на интимния му транссексуален приятел какво му е в този момент ;-(
131
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато даден индивид е ***,той е ***,без значение етническа принадлежност..

Спонсорирани публикации