Пребиха жестоко българин от турски произход в София

Мъжът е в кома във ВМА, с тежка черепно-мозъчна травма
Обновена: 10 ное 2013 08:31 | 9 ное 2013 22:07, Камелия Цветанова
465
Пребиха жестоко българин от турски произход в София
Снимка: Булфото, архив

28-годишен мъж от турски произход беше пребит зверски тази вечер в столицата. Нападението е станало на кръстовището на улиците „Пиротска” и „Самуил” от група мъже, някои от тях видимо в нетрезво състояние и неадекватни, предаде bTV.

Пострадалият се казва Метин и е бил откаран във ВМА в тежко състояние. На мястото на нападението е имало много кръв. От лечебното заведение обясниха, че мъжът е в кома, с тежка черепно-мозъчна травма.

Метин е български гражданин от турски произход - от Шуменско. Работел в джамията, както и на стоковия базар "Илиянци".

Още по темата

Преди да пребият младия мъж, нападателите му връхлетели в намиращия се на около 10 метра от мястото пансион, който се обитава от имигранти. Изпочупили са вратите, но чуждите граждани са успели да ги изблъскат.

След това нападателите случайно са попаднали на 28-годишния мъж на улицата и са го пребили жестоко с ритници в главата. По това време на улицата е тъмно, уличното осветление не работи, но съседните заведения светят и нападението има поне десетина свидетели. Всички започват да звънят на 112, но само едно момиче се намесва да спаси жертвата.

Двама от нападателите са били задържани в Трето районно, останалите са успели да избягат.

Това е поредната ксенофобска атака, след случая с нападнатата от алжиреца Салахедин Бин Аладин Виктория. Преди дни 17-годишният сирийски младеж Али беше намушкан с нож пред общежитието в столичния квартал „Военна рампа". Цветнокожа жена от Камерун също стана обект на нападение - на автобусна спирка в София миналия понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
13
 
15
 
! Отговори
пе6о преди 10 години
Искам от един мюсюлманин да чуя че е българин,няма такъв поне засега както няма и турци,всички са помаци!!!
265
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
трябва да има бой.. нека да живеят в страх. не трябва да си надигат главите, че виждате какво става.
264
7
 
27
 
! Отговори
!!! преди 10 години
В никакъв случай не подкрепям случилото се,напротив,но да си признаем,че това е логичното развитие на нещата след няколко месечните безумни (без)действия на правителството и на институциите като цяло!Не може Турция да кара, с автобуси, мюсулмани до границата ни и да се твърди,че това са бежанци! Че кой ги гони в Турция,че идват в България?Ако имаше адекватни действия от страна на държавата,това нямаше да се случи!Държавата нехае за народа си,даже по-лошо,участва в явен опит за асимилацията му!!
263
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ама защо не влязат в парламента и там да бият?
262
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимендаа мерки ще се вземат като си накупят новите модели на мерцедеси и ламборжинита и построят още по големи катедрали за да живеят там
261
3
 
31
 
! Отговори
художника преди 10 години
Всички започват да звънят на 112, но само едно МОМИЧЕ се намесва да спаси жертвата !?!?-----------------------------Евала на мацката, а къде са "мъжете" ???
260
3
 
21
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Оправете заглавието.Булгарски мюсюлманин а не "българин от турски произход"!
259
3
 
37
 
! Отговори
до 303 преди 10 години
Хубаво е всички да са културни и добри. Лошото е, че това е хубава утопия като комунизма - всички да са равни и щастливи. Проблема е, че ако някъде хората са прекалено културни, веднага идват по-големи диваци, които ги мачкат. Живял съм в Швеция - знаеш ли, че има цели квартали там, където шведите ги е страх да минат, за да не ги наръгат мюсюлманите с нож. Дивият човек разбира културното поведение като слабост и почва да те мачка. И лекар съм по професия - да не кажете, че съм някой ***.
258
7
 
8
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Aбе кой лъжете бе плaтени душици? Не че ДПС сa цвете, обaче те поне никогa не сa действaли силово!!! Товa е печaт нa руските " пaртии" тук мвро и aтaкa. Я си спомнете февруaрските *** по улиците. Тогaвa пaк беснеехa, използвaйки немотиятa нa нaродa! Те тaкa действaт, погледнете нaзaд в годините!
257
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лошо. Ще има и пребити българи. Омразата ражда омраза.
256
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нема такова нещо = българин от турски произход
255
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре де защо ако аз например отида в мюсюлманска страна не мога да ходя на църква (защото такава няма) жена ми трябва да ходи забулена или с две думи да спазвам техните закони и традиции.А като дойдат *** тук могат да си ходят в джамии по пет пъти на ден и да правят каквото си искат защото били малцинство и не можело да ограничаваме правата им??????????? Ами и ние като сме в някоя тяхна страна сме малцинство.
254
6
 
9
 
! Отговори
акуд преди 10 години
ксенофобия е когато сирийци и други *** идват в България с корисна цел, а тея са обикновени пияни *** който не знаят какво да правят
253
3
 
10
 
! Отговори
Sadikov преди 10 години
v krumovgrad 6 turski mladi maje ubiha s boi edin turchin Metin - i daje v zatvora ne vlizat?!
252
2
 
2
 
! Отговори
до Йово преди 10 години
Я виж пак 15.10.2013гMoskova-RUSYA KURBAN BAYRAMI 1 15 10 2013 .....ха..ха
251
7
 
27
 
! Отговори
ники преди 10 години
Сега реално погледното повечето турци в БГ са нормални хора. Имат си семейства, работят и плащат данъци. Аз имам приятели БГ турци. Проблема са продажните политици, дето са ги купили да пускат безпрепятствено тука всякаква ***. Преди 2-3 седмици минавам па Мария Луиза и стотици *** и араби се събират на групи и гледат злобно. Никой от тях не изглеждаше като жертва, а напротив. И ако не се вдигне веднага стена по границата не ми се мисли. Америка имат стена на границата с Мексико.
250
5
 
3
 
! Отговори
обективен преди 10 години
до " слaвянин"Е вие сте дошли от Венерa, толковa сте НЕЗAБЕЛЕЖИМИ, че дори грънци от т. нaр. " слaвяни" нямa!!!!
249
4
 
16
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До всички пишещиРазберете, че умиращата змия ДПС си ги създава тези случаи.Ние, българите сами сме си виновни, че допуснахме една партия подчинена на чужди ислямски разузнавания и фондации, да бъде създавана и да не слиза от власт вече 24г., да разстройва държавността ни, икономиката ни, правовия ни ред. Българи, имаме си работа с враждебни на нас диверсанти, облечени и в българска държавна власт.Може ли да сме толкова загубени, се питам.
248
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Злобата, съчетана с невежество и липса на първите седем години окончателно ще затрият тази държава. Най-много подобни случаи да ни докарат война на етническа основа, а тогава ще се дават много жертви от и от двете страни!Политиците трябва да вземат спешни мерки, за да се спре това безумие навреме!
247
11
 
10
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Едва ли въпросният гражданин има българско национално самосъзнание.Силно се съмнявам.