Пребиха жестоко българин от турски произход в София

Мъжът е в кома във ВМА, с тежка черепно-мозъчна травма
Обновена: 10 ное 2013 08:31 | 9 ное 2013 22:07, Камелия Цветанова
465
Пребиха жестоко българин от турски произход в София
Снимка: Булфото, архив

28-годишен мъж от турски произход беше пребит зверски тази вечер в столицата. Нападението е станало на кръстовището на улиците „Пиротска” и „Самуил” от група мъже, някои от тях видимо в нетрезво състояние и неадекватни, предаде bTV.

Пострадалият се казва Метин и е бил откаран във ВМА в тежко състояние. На мястото на нападението е имало много кръв. От лечебното заведение обясниха, че мъжът е в кома, с тежка черепно-мозъчна травма.

Метин е български гражданин от турски произход - от Шуменско. Работел в джамията, както и на стоковия базар "Илиянци".

Още по темата

Преди да пребият младия мъж, нападателите му връхлетели в намиращия се на около 10 метра от мястото пансион, който се обитава от имигранти. Изпочупили са вратите, но чуждите граждани са успели да ги изблъскат.

След това нападателите случайно са попаднали на 28-годишния мъж на улицата и са го пребили жестоко с ритници в главата. По това време на улицата е тъмно, уличното осветление не работи, но съседните заведения светят и нападението има поне десетина свидетели. Всички започват да звънят на 112, но само едно момиче се намесва да спаси жертвата.

Двама от нападателите са били задържани в Трето районно, останалите са успели да избягат.

Това е поредната ксенофобска атака, след случая с нападнатата от алжиреца Салахедин Бин Аладин Виктория. Преди дни 17-годишният сирийски младеж Али беше намушкан с нож пред общежитието в столичния квартал „Военна рампа". Цветнокожа жена от Камерун също стана обект на нападение - на автобусна спирка в София миналия понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
9
 
22
 
! Отговори
XXL преди 10 години
Така е...в чуждо село и керемидите бият !!
285
12
 
24
 
! Отговори
valiant преди 10 години
"Пребиха жестоко българин от турски произход в София" - хем българин, хем турчин, от Шумен, а пребит в София... Боже господи и това е България!!!
284
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали казаха ,че са се объркали за какво да ги съдят. Било е тъмно били са пияни. Може други да са били биячите или въобще да е нямало такива. Да го минат като опит за самоубийство и толкоз. ;)
283
23
 
31
 
! Отговори
Буда Гоцев преди 10 години
Това , че са го оставили жив , показва огромната толерантност на българите !Нали толерантност искат ...
282
20
 
23
 
! Отговори
Stefko 88 преди 10 години
Екстра, дано да им се размине на момчетата и ушев да не ги безпокои и по-често такива статии та да се сетят ***, че тука са на гости , а у чуждо село и камъните те бият!
281
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хулиганство в дребни размери и пробация максимум . ;)
280
9
 
36
 
! Отговори
Алек преди 10 години
Евала, получиха това, което искаха. Расово напрежение с цел повдигане на рейтинга. Затова Атака в момента е с +5,5% рейтинг. Насаждат омраза в слабоумните и сега получават това, което искат. Евала, овчици.
279
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега да ги съдят за опит за убийство. Всички са равни пред закона.
278
0
 
40
 
! Отговори
Димитров Георги преди 10 години
Няма такова "животно": български гражданин с турски произход от Шумен!!! Прости журналисти- от вас трябва да се започне!
277
13
 
21
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До всички, които се възмущават от случилото се.Така е, защото българите сме безкрайно ТЪРПЕЛИВИ, ДО БЕЗУМИЕ. Никога не проявяваме агресия, към тези които заплашват страната и народа ни, особено на държавно ниво в последните 24г., независимо дали са вътрешни или външни.Безкрайно толерантни сме и то към хора, които са вълци и ни мразят и не заслужават толерантно отношение, независимо дали са българи предатели или са от чужд нам етнос и народ.Затова единици са тръгнали да вършат държавната работа.
276
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кви скинари бе, някви пияни селяни с анцузи показаха
275
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нациски ***,нищо не става от тях!
274
5
 
0
 
! Отговори
до 300 преди 10 години
Ти осъзнаваш ли колко глупости си написал?
273
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До къде я докарах ме, скиновете последната упора ! Ако не са те и момчетата от агитките Левски,ЦСКА,Ботев(Пд) и Локо(Пд) досега бг нямаше да я има.
272
2
 
6
 
! Отговори
Я да помислим преди 10 години
Ако успееш да избягаш на цялата полиция значи не си ***! А като не си *** , и си престъпник няма два пъти да колиш в центъра на столица в която има проблем със саратницитети! Значи целта е друга! Какви са последиците? Етническо напрежение! Значи целта на бойците на Ал Кайда, които са вече хиляди в Б-я имат за цел разпалването на етнически конфликт. От месец в южна Турция, има даже и атентати, но защо е медийното затъмнение? Извозват се до Б-я, защото има ултиматум с/у Турция за атентати!
271
2
 
4
 
! Отговори
bg преди 10 години
tija ubiizi bijatschi kato gi hvanta da gi spajat po saschija natschi da im spukat tscherepite a ne da gi pusnat sled 72 tschsa gadovete kakvo kato e ot turski proishot tschovek e do koga v bg.sche iama takiva ubiizi dokato nama smartna prisada i nama smasvane i do jivoten satvor ja vijte kak e v USA nali boikoi zezo vsimat primer ot USA a i dr.gerberi i predateli na bg.narod neka USA sakonite sa ubiizi prestapnizi da ima USA sakoni a ne da gi puskate prestapnizite na svoboda
270
14
 
19
 
! Отговори
до 285 преди 10 години
Нещо си се объркал с примерите. 1. България не е християнска страна нито по конституциянито по вяра. Ние се наричаме християни, когато трябва да псуваме отварянето на някоя нова джамия. Децата ни не учат вероучение, на неделна служба не ходим, прошка не искаме, десятък не отделяме, законите на християнството не спазваме (те са почти същите като на исляма)2. Ако бяхме християнска страна и тук трябваше да се ходи със забрадки (катко са ходили баба ти и прабаба ти)
269
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скинарите да отидат и при раннобудните мин*или дето не ходят на лекции!
268
14
 
26
 
! Отговори
ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ ЗАВИ преди 10 години
Свобода или Смърт!Нека се обединим и да я изринем веднъж завинаги тази *** от България!Качиха ни се на главите тия ***.Първо парламента трябва да се оправи и всичко ще си дойде на мястото.Докато там са родоотстъпниците и предателите нищо няма да се оправи!Отвличат вниманието от себе си и мислят пак да се измъкнат!
267
6
 
11
 
! Отговори
Берлин преди 10 години
Защо са пребили човека? Два пъти прочетох статията и така и не мога да разбера защо са го пребили.