Митинг на "Атака" в центъра на София

Ограничават движението и паркирането в централната част
Обновена: 3 мар 2014 10:15 | 3 мар 2014 09:18, Веселина Йорданова
296
Митинг на "Атака" в центъра на София
Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

Въвеждат се ограничения в движението в центъра на София заради митинг-шествие на ПП "Атака" днес, съобщиха от Столичната община.

Митинг-шествието ще започне в 12.00 ч. от пилоните на НДК и ще премине по бул. "Витоша", пл. "Света Неделя", бул. "Кн. Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител", наляво по ул. "Г.С.Раковски", надясно по ул. "Оборище" до пл. "Св. Александър Невски". Митингът ще бъде от 13.00 до 15.30 ч. на пл. "Св. Александър Невски".

От 8.00 ч. до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на автомобили, с изключение на автобусите, превозващи участниците, на пл. "Княз Александър Първи".

От 12.30 до 16.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски", ул. "11-ти август" - между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски", ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Александър Невски".

Движението в част от центъра на София ще бъде ограничено и по повод тържественото честване на Националния празник на България.

От 8.00 до 12.00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по ул. "Оборище" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Московска" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "11-ти август" - между бул. "Княз Ал. Дондуков" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "15-ти ноември" – между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски".

От 14.00 часа до 20.00 ч. няма да се допуска преминаването на автомобили по бул. "Цар Освободител" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "15-ти ноември" - между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски", по ул. "Аксаков" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Г.С. Раковски", по ул. "Цар Шишман" - между ул. "Славянска" и пл. "Народно събрание", по ул."6-ти септември" - между ул. "Славянска" и бул. "Цар Освободител", по ул. "Хаджи Димитър" - между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман".

Забраната ще важи също от 11.30 до 12.30 ч. по ул. "Леге" - между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров". Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите осигуряващи мероприятията, до 20.00 ч. днес по ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и ул. "11-ти август" и се закрият базарите за художествени произведения.

Ограничението важи и от 8.00 ч. до 12.30 ч. на 3 март на паркинга на пл. "Николай Гяуров", от 8.00 ч. до 20.00 ч. на паркингите на пл. "Народно събрание", "Св. Александър Невски", ул. "Оборище" - между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски".

От 19.30 ч. до приключване на мероприятието на 3 март се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" - между ул. "15-ти ноември" и ул. "Г. С. Раковски", само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пред ПРИПЕВ 1:Говори и се бори, въпреки лъжитено българското в него не мож' изкоренитеЖивота си заложил за една Българиявсеки ден разбива на пух и прах сценарияПРИПЕВ:Давай, Волене, ние сме с тебеза победа идва времеЗаедно ще устоим и България ще съградимДа развеем знамената, да си върнеме странатаБратя, смело във АТАКА, здрава работа ни чака
75
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗА ПОБЕДА ИДВА ВРЕМЕКуплет 1:Годините минават, народа ни загиваНацията бавно вехне и погиваХората просят със сълзи в очитеВяра губят всяква те за бъднинитеКуплет 2:Държавата ни горда сега е на коленегербери крадливи говорят за пестенеНищо вече няма в български ръцеСамо той остана да ги насмете
74
9
 
12
 
! Отговори
я у преди 10 години
Лийдуейчовци! Що пишете за Атака, нали се сещате,че такава партия вече няма. Давайте за Барека. Той по може да влезе в парламента и да ви плаща заплатите. Нали той е новия "патриот"?
73
6
 
7
 
! Отговори
До 75 преди 10 години
Това ли било!? Дори и да не си съгласен "стадното чувство" е по-силно?!?? Дам, всички атакисти освен, че имат проблеми с хормонетата са явно и овце..."овцегей"=атакист...
72
3
 
11
 
! Отговори
СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ преди 10 години
Срив на Московската фондова борса.
71
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добър ден на всички, казвам се Иванов, върл националист да ви *** изпраните мозъци на всички БСПари, които си мислят, че гласуват за комунисти и всички ГЕРБерасти, които си мислят, че гласуват против тях! Пфу бе, майко-продавци!! Вива Путин, Вива Сидеров!
70
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 67 ***, ела кажи на Сидеров да не прави митинг. Ела му забрани днес от 12 часа пред НДК, *** нещастен.
69
2
 
3
 
! Отговори
До 69 преди 10 години
Ами опитвам се да не те чета, ама *** не може да подаде добра компресия докато го *** и се разсейвам с компа...ако уплътни малко ще спра да те чета...
68
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 67 Ей ***, бяха за 2 дни 40- 50 хиляди и след това какво стана? Защо не събориха правителстъвото? Защо не стояха всеки ден там? Или викаш направихме си шоуто за 2-3 дни и после се пръснахме като смотани умрели овце?
67
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До До 59Твоята вчера не говореше така
66
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АТАКА е единствената партия, която защитава интересите на ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН.Всички други са слуги на Олигарсите.Честит празник!
65
1
 
10
 
! Отговори
Защо триете? преди 10 години
Григор Лилов и ГОЛЯМАТА ВОЙНА.Кримската криза у отражението у нас.Кой играе за Турция и кой играе за Русия?А за БЪЛГАРИЯ?.....ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.ПОКЛОН ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ
64
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 65Олигофрен, не ме чети тогава бе. Има лесно. Ама нали си *** като ***....
63
9
 
7
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До АнонименЕй дрисляк ти 30 буклука бяха 50 000 и се борека и такива като тебе неграмотници. Сидеров е *** и той не заслужава да му затварят центъра. Ти си жалък родоизменник, повръща ми се от такива като теб.
62
8
 
9
 
! Отговори
До 59 преди 10 години
Гнусен атакист...10 поста ти търпя простотията!*** е на *** поколението. А п8дал е този на който казваш татко...ама дали ти е баща не знам...то с тая майка дето я имаш шавлива...
61
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
довечера лозунга на болния ще е:под всяка маса сайдерче с пискюлче.
60
7
 
7
 
! Отговори
re преди 10 години
Aма този защо не си прави митингите на Рамазан ? Така ще отчете почит към религията на спонсорите си.
59
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ура! Честит Празник на всички българи! А бе, направи ли ви впечатление, че Стринка Агелинка си трае като глух глиган в картофи? Преди около час Путин и Меркел са се договорили за мирно решаване на кризата! И всичко това - без да се изстреля един куршум, даже някои от солдатите бяха без пълнители на автоматите! Ей тоя пич заслужава Нобелова награда за мир, а не хаитянската ***, която има изстреляни 5000 тона боеприпаси! Слава на Русия, смърт за гнусния двуличен запад!
58
8
 
9
 
! Отговори
стеф преди 10 години
Атака - Победа!Честит празник България!
57
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Олигарсите плячкосаха Украйна! Честито, драги украинци.Скоро ще си изберете и вие мутра за Премиер, после ще ви боцнат ВЕИ-перките и накрая ще плащате четворен ток.Ха, честито, балъци !