Убитият в подлеза на НДК е бил криминално проявен

Малко преди инцидента той е бил със свой съгражданин от Бургас
Обновена: 24 мар 2014 14:22 | 24 мар 2014 12:03,
69
Убитият в подлеза на НДК е бил криминално проявен
Снимка: Булфото, архив

Убитият 25-годишен мъж в подлеза на НДК е бил криминално проявен, съобщава БНР. Той е от Бургас и не е имал адресна регистрация в София.

Минути преди инцидента той е бил в компанията на свой съгражданин от морския град, също с криминални регистрации. Припомняме, че бургазлията беше пребит и наръган с нож в сутрешните часове на 23 март т.г., като се смята, че е излизал от столично заведение.

Още по темата
От полицията подозират, че вероятно причината за инцидента е сбиване на двамата младежи с други посетители. Засега обаче няма заподозрени, а и повечето от хората в заведението нямат спомени за случката.

25-годишният мъж бе настанен и опериран в Централна реанимация на „Пирогов“, където лекарите се бориха за живота му, но без успех. Младежът почина вчера вечерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: мъжНДК подлез
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
25
 
! Отговори
nidda@listen.listen. преди 10 години
Ами щом убитият е ,,КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН'' И ВСИЧКО Е ок,ТО ПОНЕ ДА ЗАКРИЯТ ЗАТВОРИТЕ
29
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 8Не пиши глупости, като не знаеш маршрута на метрото селянино! И изобщо виждал ли си някога метро? Питам, понеже съм се нагледал на доста комични ситуации с твои съграждани и съселяни. От това, че не знаят от коя страна се вкарва билетчето, до - Мамо, много бързо върви туй ниещо ***, - Тихо мама, тихо, туй е миетро, за туй върви толкоз бързо. И т.н.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей ,ама големи сте *** .Така коментирате все едно ние пак нещо сме уникални и при нас се е случило нещо нечувано.Я бързо най-големите плювачи да си направят справка по колко убийства на ден стават по другите европейски столици ,а накрая за десерт-в столицата на най-демократичната и най-полицейската държа Хамериката.Че какво толкова е станало-сбили се няколко пиянки и един е умрял
27
0
 
15
 
! Отговори
ТИНТИРИ МИНТИРИ преди 10 години
ПЕТКО-ЛЯСКОВСКИ - ЛУД, А ТОЯ КРИМИ КАКВО ПО-ДОБРО ОПРАВДАНИЕ ЗА ИЗМИСЛЕНАТА НИ ПОЛИЦИЯ,НЯМА ПРЕСТЪПНОСТ, КРАЖБИ, "МЕД И МАСЛО ЗА УШИТЕ", ОТ УСТАТА НА СМЕШНИКА ЦВ. ЙОВЧЕВ
26
0
 
24
 
! Отговори
всички сме село. преди 10 години
Nikolov?, какъв контрол бе пич. Те ченгетата работят от 8 до 17:00! през другото време спят навряни в патрулките или са на някоя бензиностанция на топло или студено зависи от сезона. Искаш туристи, искаш инвестиции, искаш, искаш...ама кво даваш. 1 млн. *** има в тая държава живеещи на гърба на малкото работещи..ами дайте им метлите и всичко да свети...иначе помощи да няма. Твърда ръка трябва...не робска!
25
2
 
14
 
! Отговори
до 8 преди 10 години
Абе тук много столичани в повече уе копеуе. Ей заради такива като вас пишман столичани от банкя и елин пелин ,ви се смеят където и да отидете.и на море и на планина.Петък вечер бързате за село .и Пловдив и Търново са по добри места за живеене от столицата ни.Добре че случихте на архитекти и имаше работа за обикновените работници.Те кво да правят да умират от глад ли?а иначе под други статии ...България над всичко и България това и онова.Добре че ви пуснаха метро та да видите къде е шишман и попа
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
strasno ste stane kogato ne v podleza a v samoto NDK i to zalite 1, 2, 3, 4 i tn i tn zapo4nat da se kasapiat s noj4eta, sabi i iatagani dorbe Budkata , iahnal Cecko s me4 v rukata vlezne v zalite i obiavi 4e e ve4en....
23
1
 
5
 
! Отговори
niki преди 10 години
Krimonalno proiaven . Samo edna registracia ti triabva v policiata i krai ve4e si bandit xaxaxax za 10 kg bakar
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Криминално проявен по времето на ГЕРБ Така звучи по хубаво В каква държава живеем та той беше на 20 год
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
криминално проявентакъв е по- добре в този статус
20
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чии го е търсил в София тоя бандит?
19
0
 
9
 
! Отговори
www преди 10 години
Интересно как разбраха, че другият младеж е земляк на пострадалия, пък и криминално проявен? Той задържан ли е? Идентифициран ли е по друг начин (по свидетелски показания например)?
18
2
 
32
 
! Отговори
pep преди 10 години
Само един се е сетил,че при ВСИЧКИ тежки криминални деяния, немощната и подкупна полиция си измива ръцете с оправданието "криминално проявен".Простият народ се радва, че зло при зло отишло, на всичкото отгоре провинциалист и айде - всичко е наред.На мен на 17 ми осветиха една лента, за това че снимах кранове за дипломната си работа, записаха ми името и сигурно и аз се водя някъде "криминално проявен".Поредно тежко убийство на пъпа на София - осъзнай се народе!!! Да живей партията майка!
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 111"ДОБРЕ , ДА СЕ СЪГЛАСЯ , ЧЕ Е БИЛ ПРЕСТЪПНИК И КАКВО , ТОГАВА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ В НС ТРЯБВА ДА ГИ УБИЕМ ЛИ , ЗАЩОТО ПО ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ТЯХ НЯМА"Да и ако това стане българия вече няма да е географско понятие, а държава с някаква перспектива.
16
0
 
7
 
! Отговори
111 преди 10 години
ДОБРЕ , ДА СЕ СЪГЛАСЯ , ЧЕ Е БИЛ ПРЕСТЪПНИК И КАКВО , ТОГАВА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ В НС ТРЯБВА ДА ГИ УБИЕМ ЛИ , ЗАЩОТО ПО ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ТЯХ НЯМА
15
2
 
9
 
! Отговори
СПЕШНО преди 10 години
Майката му е масово въоръжаване ! Цацаров, кратуно недодялана ясно ли ти е?
14
5
 
6
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 10 години
Един бандит по-малко. Сега да хванат и убиеца и ще станат двама бандити по-малко.
13
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На селяците им отесня провинцията та наводниха София.Но поне този си е намерил майстора.А дано много го последват.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След кило водка менте кви спомени беее???
11
9
 
10
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
бургазлии са нерези, дори перничани са по-назад