Части на столицата остават без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонти
3 апр 2014 10:58, Анисия Иванова
0
Части на столицата остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с направа на връзки на новоизграден уличен водопровод утре на бул. „Стефан Стамболов” Център район „Възраждане” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по бул. „Стефан Стамболов” - от ул. „Пиротска” до ул. „Цар Симеон”, по ул. „Цар Самуил” - от ул. „Пиротска” до ул. „Екзарх Йосиф”, по ул. „Екзарх Йосиф” - от бул. „Стефан Стамболов” до ул. „Георг Вашингтон”, по ул. „Княз Борис І” - от ул. „Пиротска” до ул. „Екзарх Йосиф”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес бул. „Стефан Стамболов” ъгъла с ул. „Пиротска”; ул. „Цар Симеон” ъгъла с бул. „Стефан Стамболов”.

Също утре във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Възрожденска” в с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района
по ул. „Възрожденска” от ул. „Дзуката” до ул. „Надежда”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ул. „Дзуката” ъгъла с ул. „Възрожденска”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  по ул. 3-та  с. Обеля утре се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. 3-та от ул. 24-та до ул. „Околовръстен път”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 3-та.

Поради подмяна на водомерен възел на ул. „Топли дол” жк. „Борово”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „България”, ул. „Пирински проход”, ул. „Солун” и ул. „Борово”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Подуево” ъгъла с ул. „Топли дол”.

Спиране на водата утре във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до  бл. 44  жк. „Лагера”, се налага спиране от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Боговец” от ул. „Смолянска” до бул. „Цар Борис ІІІ”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Боговец” ъгъла с ул. „Пиърс О’Махони”.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод  на ул. „Синята скала”  кв. „Килиите” район „Витоша” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Люти дол”, ул. „Синята скала” от ул. „Църквище” до  ул. „Полско цвете”, по ул. „Полско цвете” от ул. „Люти дол” до ул. „Синята скала”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люти дол” ъгъла с ул. „Полско цвете”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата във всички засегнати райони.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на дружеството на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: столицаремонти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари