Простреляха и обраха жена в София

Полицията издирва извършителя
Обновена: 31 май 2014 12:09 | 31 май 2014 08:58,
56
Простреляха и обраха жена в София
Снимка, архив: Булфото

Жена е била простреляна с газов пистолет и ограбена през изминалата нощ в столицата, съобщи БНР.

Минути след полунощ жената, която е собственичка на аптека, намираща се в блок 371 в столичния квартал „Люлин”, е заключвала вратата на помещението. В този момент зад нея се е появил неизвестен мъж в тъмни дрехи. Той е насочил към жената пистолет и я прострелял от близко разстояние.

След това е взел дамската й чанта. В чантата по информация на полицията е имало дребна сума пари – около 10 лева и документите на пострадалата.

Нападателят е стрелял по нея с газов пистолет.

Пострадалата жена е настанена в "Пирогов", състоянието й е стабилизирано и няма непосредствена опасност за живота й, заявиха от болницата.

Засегнат е белият й дроб. Пострадалата е оперирана и е настанена в Централа реанимация.

В момента полицията в София издирва нападателя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AMI KATO SI SAZDAL KLAUZI ( KLAUZA ) PRAVILNIK , RAZPOREDBI , RAZRE6ITELNI ZA ZAKONNO ORAJIE SAOTVETNO NA PRINCIPA I ZAKONA FIZI4EN --- NA VSQKO DEISTVIE IMA RAVNO PO SILATA SI PROTIVODEISTVIE TI TRQBVA DA ZNAE6 TAPAKO 4E 6TE IMA I NEZAKONNO ORAJIE . AKO NE GO ZNAE6 TOZI PRINCIP I ZAKON ZNA4I SI *** . NE MOJE6 TAPAKO DA VAORAJI6 KOM6IATA MI BIV6A TAPA FURAJKA ZAKONNO S ORAJIE I TOI DA NI SE PERI S NEGO , A AZ DA RAZ4ITAM NA BOJIQTA POMO6T
26
2
 
11
 
! Отговори
икеда преди 9 години
Така е, защото досъсипаха и обезкървиха полицията,сведоха мотивацията на кота нула!!! Единственото, което ги интересуваше беше, да прилапат обектите на СОТ-а, уж бил губещ-дрън-дрън, и да впрегнаг ведомството изцяло в личен и политически интерес...Неолиберализъм от най чист вид в действие!!! Не случайно крайно десни и националисти в цяла Европа набират такава инерция!!!
25
0
 
3
 
! Отговори
ll преди 9 години
obiknovenite Hora namat ohrani mutri sascho ne napadnaha jenata na zezo ili na na sergei ami pasat gi a koi plaschat na ohranite schofiorite pedi jivkov go ohranavasche boiko sega pak negovi Hora ohranavat zeza seksa ne govata bankerka milionerka a sasco ivo prokopiev ne e s jena si v sofia ami si sedi skrit v Singapur kade e jenata na rosenzo juleto tja e gotina ne i puka a rosentscho verno li e tsche ima lubovniza a nama loscho i toi e tschovek i to prsident to *** imat ta toi nama da
24
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама Овчев, каза, че сме преборили престъпността и вече няма страх...Сега на кого да вярвам? На Овчев или на това, което виждам?
23
2
 
12
 
! Отговори
До 25 и 26 преди 9 години
Бандити вилнеят, вие тук се карате. Изходът е - освен полицията, да има и граждански организации с известни правомощия.Съзнавам, че няма да е лесно да се изградят подобни организации, ще се намесят и политиците и всичко много ще се проточи, но си заслужава да се опита. В противен случай подобни организации рано или късно ще възникнат спонтанно - натам вървят нещата, обществото, като жив организъм, само си създава каквото му е нужно, за да се защити. Но е по-добре държавата да контролира това.
22
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спокойно Лазаров е тръгнал по петите му.Може да прати и барети.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИЗВИНЯВАМ СЕ ОТ ИМЕТО НА ПОЛИЦАИТЕ ЗА ТОВА ЧЕ СЪСИПАХА И ОБРАХА БЪЛГАРИЯ....
20
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОЛИЦАИТЕ СА С ОРЪЖИЕТО В БЪЛГАРИЯ ТЕ УБИВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЗА ДА ГИ ДЪРЖАТ В ПОДЧИНЕНИЕ.....ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗВЪРШВАТ ОТ ПОЛИЦИЯТА,, НАЛИ САМИ СЕ ХВАЛЕХА ЧЕ АКО НЕ СА ПОЛИЦАИ ЩЕ СА БАНДИТИ ........
19
1
 
24
 
! Отговори
Сто преди 9 години
Люлин Тааааун !!! Там е пълно с наркомани и ***. Живях в студентските си години за кратко и ми разбиха 2-пъти квартирата. В първите дни когато се нанесох докато си тренирах на лостове отвън пък ме наобиколиха 6-7 момчета от нищото и ме предупердиха ДА НЕ ПРОДАВАМ НИЩО , защото знаели къде съм. След три дни пък се случи онзи инцидент със заклания таксиджия на 100 метра от блока. Изметох се от там навреме.
18
3
 
20
 
! Отговори
Гневен българин преди 9 години
Вие знаете ли,че и в Люлин много *** и араби се "появиха"?Напълно възможно в да се окаже някой от тях!Не казвам,че *** не правят мизерии в Люлин,но поне малко са се култивирали,а новодошлите са страхотна опасност.Вън!
17
2
 
15
 
! Отговори
optimist преди 9 години
до 19 - О, не им обръщай внимание. *** си въртят на плоча едни и същи реплики всеки божи ден. Ако нещо лошо се е случило или се случи - ГЕРБ са виновни.
16
5
 
16
 
! Отговори
художника преди 9 години
А бе *** червени ***, що като някой пише за това управление непременно е "ГЕРБЕРАСТ" ?Аз съм свободен човек със собствено мнение, и който не е съгласен, нека ме обори. Но не ми давайте примери от минало време. Вие виждате грешките на другите, ама вашите са зад гърба.
15
1
 
28
 
! Отговори
Само питам! преди 9 години
Точно тази част в Люлин е близо до Филиповци и почти срещу блока със сателитните чинии /мангасарския/, същия блок, в който е разположено РПУ-то, т.е. нападението се е случило буквално "под носа" са полЮцията. Дали пък това бездействие от страна на милицията не е умишлено държане на народа в страх, за да не смее да надигне глас и да поиска справедлив и достоен начин на живот? Или пък е тиха подкрепа за твърдия електорат, в блока над полЮцейскито??
14
4
 
12
 
! Отговори
Joe преди 9 години
До АнонименХванаха го за дядовия. Зализаният измамник, които някои наричат главен секретар излъга в ефир, че някой бил хванат с нещо в Франция. Но се оказа, че намерили кокаин в испанци. Защо като са хванали някои във Франция няма арестувани? Защото това е поредната опрна точна троловете от БСП.
13
0
 
16
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Люлин не прощава.
12
0
 
24
 
! Отговори
Joe преди 9 години
Преборихме страха.
11
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама Овчев каза, че сме се справили с престъпността! Тоя що разваля статистиката, а?
10
2
 
41
 
! Отговори
сигнал преди 9 години
Описаното в статията е смущаващо. Значи, идва из-от-задзе и директно тръгва със стрелба!!! Това е много сериозно и е време полицията да се позамисли. Няма закон който да ме спре да му отвърна на огъня, ако ще и балистиката после да каже "куршимите са влезли през гърба"! Такива трябва да бъдат прочиствани! Жертвата е жена, сама, след работа, по тъмно...оръжие и то огнестрелно, стрелба в гръб..... дори някои хищници не прибягват до чак такива тактики, ама за тях поне е за храна!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента София издирва нападателя.
8
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това да стреляш по човек за 10 лева е пълна кретения. Тоя е или наркоман или някой ***! Дано бързо се оправи жената, ама от шока как ще се оправи не знам. Всяка вечер ще я е страх да се прибира.