Жена загина на пешеходна пътека в София

Шофьорът е невредим
14 ное 2014 09:03,
59
Жена загина на пешеходна пътека в София
Снимка: архив Булфото

Жена е загинала при катастрофа на пешеходна пътека в кв. „Дружба”, съобщават от полицията.

80-годишната жена е пресичала булевард "Христофор Колумб". Сигналът за инцидента е получен в 6.30 сутринта.

По информация на Нова телевизия шофьорът на автомобила е невредим и не е употребил алкохол преди катастрофата.

В момента на мястото на инцидента се извършва оглед и тече проверка за установяване на причините за катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
момчето е отивало на работа....било е тъмно,валяло е не я е видял изкочила е изведнъж не е успял да спре...
36
4
 
1
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
До Анонимендъртата в 6,30 на работа ли отива , аман от такива склерита , не чака и дасе съмне , после другите са виновни , старците трябвяа дасе на учат да носят винаНикой няма право да държи сметка кой къде ходи в 6:30 а 24 часа трябва да кара по правилата за да не се осакати друг човек или да стане убиец!
35
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Преди години щом той карал кола, всички трябвало да му правят път?------А, не бе!Щом ти ходиш пеша, трябва да спрат десет коли и два автобуса с хора, за да се влачиш по платното.
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До От 45Бе няма какво да ти обяснявам. Аз ги пазя пазя и себе си обаче колкото и да ми обясняваш културата на пътя е под всякъква критика. И това не включва само шофьорите. Значи глоби за скорост и за паркиране може а за прескачане на мантинели на цариградско не може?
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 45Гледай сега колкото и да се лигавиш няма да промениш факта че не само шофьорите са виновни. Ама ето това е манталитета на българина аз съм винаги прав без значение в кола ли съм пеша ли съм. Иначе ти сигурно си от хората които свирят и крещят на пешеходците когато се качиш в кола. А когато си пеше си ходиш по улицата облече с бели чаршафи а може и по бельо щот си с предимство винаги. Евала ти пич!
32
4
 
14
 
! Отговори
Гневен преди 9 години
Предния ден пресичам на светофара на околовръстното в посока към АРЕНА и бизнес парка. Там има пешеходни пътеки и на 2те платна, на първото платно е със светофар. Изчаках светофара да светне червено на колите и пресякох, на другото платно обаче, където свиват колите идващи от бизнес парка в обратна посока светофар няма. Един *** ме вижда че пресичам в момента и натисна клаксона в продължение на 10 секунди, да ми покаже че трябва да спра да го пусна. Спазване на ЗДВП и уважение на пътя - 0!
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако трябва да бъда честен ме е страх да шофирам. Слатинска е улица която има поне 3 сфетофара и още 2 пешеходни пътеки. Ако ви кажа че съм виждал хора облечени в черно да изкачат от всякъде където им дойде. А даже една лека дама си се разхождаше по улицата все едно е на баща и. Ами не може така то да даваш предимство да даваш ама ти трябва да спреш колата и да ставаш един от тях за да се прибереш. То ако е така защо ги има пешеходните пътеки по тия улици ми дай всеки да си ходи където иска.
30
1
 
0
 
! Отговори
PR преди 9 години
До Анонимен 15Обзалагам се, че никога не си сядал зад волана!
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крайно време е да се предприемат радикални мерки.Неспиране на даване на предимство на пешеходна пътека поне 900 лв глоба и конфискуване на МПС иначе няма да се оправим.
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО 36 ДАНЕСЕ ОТНАСЯ ЗА БАБАТИ , АМАН ОТ СКЛЕРОЗИ ,
27
2
 
27
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
И шофьора и пешеходеца са участници в движението и като такива са длъжни. да спазват определените правила.Какво ме пази ако имам предимство пред този с колата като виждам че не може да спре? Лично аз и на пешеходна пътека се оглеждам, шофьора няма да лежи вместо мен в болница или гробище.нищо че съм с предимство.
26
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дъртата в 6,30 на работа ли отива , аман от такива склерита , не чака и дасе съмне , после другите са виновни , старците трябвяа дасе на учат да носят вина
25
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не искам да кажа нищо лошо, да почива в мир жената.. Но има хора, които си пресичат буквално където си поискат, на мен ми се е случвало и на зелен светофар (червен пешеходен съответно) да ми минават пред колата, все едно са на разходка в парка. А на този булевард точно е светофар след светофар и пътека до пътека. И в 6,30 в тъмницата, на мокрия път, а предполагам и мъгла, секунда и ето - две семейства, чийто живот се обръща коренно, по най-лошия начин...
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и двамата имат вина , но ако не пресичаш на правилното място трябва даси поевеш вината
23
3
 
22
 
! Отговори
Шофьорът преди 9 години
Важното скъпи журналисти е, че"Шофьорът е невредим"!
22
3
 
39
 
! Отговори
наблюдател преди 9 години
бог да я прости жената, ама и за шофьора няма живот вече.....да не дава господ да ти се случи. Няма култура нито в пешеходците ,нито в шофьорите! Тряба ЖЕСТОКИ глоби и за едните и за другите, иначе с бълг.манталитет няма оправяне
21
4
 
9
 
! Отговори
s преди 9 години
Ей, вече прегазването на пешеходец за катастрофа ли го водят? Чак и информация за водача на автомобила дават, че бил невредим. Все едно се е блъснал в тир. Ама така е, това пенсионерите са опаснара работа. Лека и пръст на бабата!
20
0
 
16
 
! Отговори
До циганин преди 9 години
Казваш "...Във "възпитаните" държави..."Сещаш се защо са възпитани - защото са научени по трудния начин, че ако наруши правилата, задължително ще има бой, сръбска музика и скубанье под мишките. Без значение като какъв се изживяваш и кой ти е уйкьо!Затова са примерни и рядко газят лука. А за тук няма смисъл да си хабим приказките. Блъсват те на пешеходна, ти в дървено пардесю, шофьорът с обещание да не прави повече така, съдиите спят спокйно, а дупетатите се сещат за илектората само по избори.
19
1
 
13
 
! Отговори
Видял преди 9 години
Хора, отивайки към работа видях къде се е случило. Това е при бензиностанцията на ШЕЛ. Жената (сега разбирам, че е жена, защото беше покрита с нещо) е пресичала не на пешеходната пътека, а от другата страна на улицата, където няма пешеходна пътека. Сутрин рано няма такова движение, но в 6:30 е още тъмно. Пък и уличните лампи ги гасят рано. Явно още не са в ритъм с по-късия ден. Кой е виновен, не знам. Гледката си беше гадна.
18
4
 
11
 
! Отговори
водач на МПС преди 9 години
До АнонименШофьорите трябва вечно да са нащрек, защото в колата са защитени за разлика от пешеходеца. Когато ходиш по улицата не е проблем като се сблъскаш с някого. Казваш "извинете" или "ОПА-А-А", което е по-разпространено по нашите ширини и ОК. Но като блъснеш някого с колата, обикновеено го нараняваш или по-лошо, както е сега. Самоубиец или не, длъжен си да го пазиш. Ако си човек де. Иначе би ми било интересно да те видя как пресичаш, ако правилата са такива каквито предлагаш.