Пребитият от скинари дядо – като след кланица

"Дядо, тези искат да ни убият, да бягаме", викало момченцето
Обновена: 22 юли 2015 11:11 | 22 юли 2015 09:43,
224
Пребитият от скинари дядо – като след кланица
Снимка: архив Булфото

Пребитият от скинари дядо и набеденото за ромче дете са изглеждали като след кланица след побоя в Борисовата градина. Това разказа синът на възрастния човек, Петър Иванов, пред Нова телевизия.

Битият възрастен човек е в стабилно състояние след операция на окото, тъй като скинарите строшили очилата на мъжа, докато те били на лицето му. Дядото ще вижда благодарение на продължила над 2 часа операция.

Още по темата
Децата, момче на 11 г. и момиче на 7 г., не са пострадали физически.

Информация за тежкия инцидент Петър Иванов получил от случаен човек. Казал му, че има проблем с децата в парка, където те често ходили на разходка.

Дядото забелязал, че група млади мъже са обиколили 11-годишното му внуче, което си играло в близост до кафенето, където той и 7-годишното момиче седели. Детето си свалило превръзката на крака, под която се криел шев от наскоро случил се инцидент с него. Възрастният човек изобщо не допуснал, че детето изпълнява команди на мъжете около него, дори предположил, че се хвали, че има белег.

Възрастният мъж повикал детето при себе си. Скинарите обаче се ядосали, че детето не изпълнява техните заповеди, а тези на дядо си и тръгнали към него. С шамар и ритници съборили мъжа под масата на кафенето и започнали да го ритат.

"Дядо, тези искат да ни убият, да бягаме", предложило 11-годишното дете. Мъжът обаче категорично отказал да бяга. Сложил си очилата, които били паднали встрани. Тогава един от скинарите го ударил в лицето, а стъклото се забило в окото на възрастния мъж.

Той няма спомен как с децата са стигнали пеша от Борисовата градина до площад "Журналист". Тогава повикали и спешна помощ.

Кръвта на мъжа трудно се съсирвала заради медикаментите, които приемал след скорошна сърдечна операция.

Иначе децата не искат да говорят за инцидента, не разбират защо това се е случило, тъй като са възпитани да не съдят хората по външния им вид, а по постъпките

Петър Иванов разбрал още, че въпросната група скинари е притеснила и други хора в същия ден в същия парк. Надява се извършителите да бъдат заловени. Полицията работи вече по случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Адска и мъчителна смърт за тези скинари! За тях и всички техни близки! Скоро!
70
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямам друго обяснение за поведението на тия игноранти - скинарите, освен търсене на еднополова любов из панделите, като те ще са пасивните.
69
4
 
30
 
! Отговори
Васил преди 8 години
Няма ли да се намери някой да пречука въпросните скинари и да ги хвърли в някоя канавка, където да бъдат намерени от полицията със залепени лепенки по тях, на които пише: "Аз бих дядо и внуче за удоволствие и затова сега лежа тук"???
68
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма никакво значение дали дядото е българин или не е.Цветът на кожата не е "присъда" та някакви ненормалници да ти налитат на бой без да си направил нищо - просто защото не си им симпатичен.
67
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скинарите искат да ни убедят че са от "по-добрата раса" като ходят и бият наред - ей така, просто защото им приличаш на някакъв, или просто за кеф...С какво са по-добри от тези, които ограбват стари баби по селата?Градски лигавета. Много са смели когато са 10 срещу един. А иначе сигурно живеят с баба си.
66
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ми е интересно да чуя позицията на г-н Ангел Джамбазки по случая. Защото тези момчета покриват 100% профила на тези, към които са насочени неговите писания и призиви. Който сее омраза и разделение, жъне насилие. Но някак не е гот, когато жертвата е българче. Но пък виж, насилниците - родолюбиви момчета - бели, знаят що е братство, родина, чест... Изкажете се, г-н Джамбазки. С тези хора ли ще променяте страната?
65
5
 
4
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Ako e bulgarin goliama glupost.v nepravilnata posoka.i za kvo mi iztrihte komentara po dolu.kazah BULGARIN li e ako ne e ko revete.ne e mnogo pravilno no utre starez shte ili ne shte vika alah akbar ili giauri
64
3
 
26
 
! Отговори
срам преди 8 години
Неграмотни хора, за които Левски е само футболен отбор. Неуки младежи, плод на едно болно общество. Татуирани с пречупени кръстове и лика на Ботев и Левски, не знаят имената на Бенковски. но се считат за патриоти.Да пребиеш дете на 11г и дядо му, не е патриотизъм ТОВА Е СРАМ за всички нас, които живеем тук и допускаме това да се случи
63
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбрах и още нещо, трябва да си нося оръжие, без да ми дреме дали е законно или не. Предпочитам да се обяснявам на дознател, вместо да се занимавам с лекари...
62
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След този случай мразя скинарите!
61
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами представяте ли си тези 500 дето ще приеме България ( защото Италия и Гърция са ги подбрали ,да ги изкарат от бържавите си ) . Това са убийци , израстнали във война По сред бял ден ще ти вземат живота !
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наркотиците не прощават на никой.Това е епидемия която трябва да се спре иначе тежко ни и горко.Вече по голямата час от младежите употребяват и продават дрога.
59
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи някой има право да те убие , и психолози и съд ще го управдаят.Но ако ти се отбраниш и убиеш нападателя , ще си в затвора !
58
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То Борисовата е с по едно убийство на година бе. От много отдавна не стъпвам там - то Западния парк при Факултета не е толкова опасен...
57
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Скинари " или бездомни кучета !!!Изберете сами !!Добре Дошли в Бг )))
56
6
 
23
 
! Отговори
Белене преди 8 години
Жалко, че вече няма Белене, за да ги изпратят там.
55
2
 
5
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Целия проблем е че това е само по закон. Съда практически никога не се съобразява с този член и следват осъдителни присъди. Но това не би следвало да ви изненадва след като знаете как изглежда съдебната система в България и колко недомислици и проблеми има.
54
3
 
5
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Реално, ако има непосредствена опасност за живота ви, можете да се предпазите с каквото можете. - Чл. 12 ал. 4 от НК. Така че ако тия започнат да те бият, и видимо нямат намерение да спрат, дори да са с голи ръце можеш да стреляш по тях. Това гласи закона. Грешно е разбирането, че човек може да се защитава само с оръжие от типа, с което е нападнат.
53
5
 
15
 
! Отговори
Дикова преди 8 години
До ULTRASБихте ли ми обяснил кога и как точно българският народ, от който съм и аз, е поискал да го защитавате, и от кого, с побоища и ритници?
52
7
 
4
 
! Отговори
Негов стил преди 8 години
Това е в стила на шабец гоя борисоф. Забрависе стачката на такситата. Труп, басейн, дете... Пред паметника "гейска могила" стават само сатанински ритуали. Махането ме, както и на шабеца ще пооправят работите. Провокация на сталинското мвр.