Пребитият от скинари дядо – като след кланица

"Дядо, тези искат да ни убият, да бягаме", викало момченцето
Обновена: 22 юли 2015 11:11 | 22 юли 2015 09:43,
224
Пребитият от скинари дядо – като след кланица
Снимка: архив Булфото

Пребитият от скинари дядо и набеденото за ромче дете са изглеждали като след кланица след побоя в Борисовата градина. Това разказа синът на възрастния човек, Петър Иванов, пред Нова телевизия.

Битият възрастен човек е в стабилно състояние след операция на окото, тъй като скинарите строшили очилата на мъжа, докато те били на лицето му. Дядото ще вижда благодарение на продължила над 2 часа операция.

Още по темата
Децата, момче на 11 г. и момиче на 7 г., не са пострадали физически.

Информация за тежкия инцидент Петър Иванов получил от случаен човек. Казал му, че има проблем с децата в парка, където те често ходили на разходка.

Дядото забелязал, че група млади мъже са обиколили 11-годишното му внуче, което си играло в близост до кафенето, където той и 7-годишното момиче седели. Детето си свалило превръзката на крака, под която се криел шев от наскоро случил се инцидент с него. Възрастният човек изобщо не допуснал, че детето изпълнява команди на мъжете около него, дори предположил, че се хвали, че има белег.

Възрастният мъж повикал детето при себе си. Скинарите обаче се ядосали, че детето не изпълнява техните заповеди, а тези на дядо си и тръгнали към него. С шамар и ритници съборили мъжа под масата на кафенето и започнали да го ритат.

"Дядо, тези искат да ни убият, да бягаме", предложило 11-годишното дете. Мъжът обаче категорично отказал да бяга. Сложил си очилата, които били паднали встрани. Тогава един от скинарите го ударил в лицето, а стъклото се забило в окото на възрастния мъж.

Той няма спомен как с децата са стигнали пеша от Борисовата градина до площад "Журналист". Тогава повикали и спешна помощ.

Кръвта на мъжа трудно се съсирвала заради медикаментите, които приемал след скорошна сърдечна операция.

Иначе децата не искат да говорят за инцидента, не разбират защо това се е случило, тъй като са възпитани да не съдят хората по външния им вид, а по постъпките

Петър Иванов разбрал още, че въпросната група скинари е притеснила и други хора в същия ден в същия парк. Надява се извършителите да бъдат заловени. Полицията работи вече по случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
6
 
11
 
! Отговори
Pensioner! преди 8 години
Ultrasite, da gi tovarqt za vtorichni surovini!
50
1
 
12
 
! Отговори
nemeca do martin преди 8 години
Лошото Мартине е че за да имаш право да се защитиш с пистолет и нападателя ти трябва да е с пистолет. Ако те нападне с отверка, само с отверка имаш право да се защитиш. Закона е зле. Пък утрепеш ли го си влизаш в затвора и никой няма да ти помогне.
49
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МВР трябва да се закрие, като се започне с КАТ!Тогава ще има шанс да се оправим.
48
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do Ultras!Tolkova si smeshen! Nedodqlan psih...
47
8
 
35
 
! Отговори
nemeca do ultras преди 8 години
Ти си една мижитурка. Да биете деца и старци ли ти е гордоста селянино. Сигурно основни дати и имена от българската история не знаеш. Били на протести - ами като сте безделници и нищо не можете та правите много ясно че ще вземете двайсетунките които раздават по протестите. Едно време е имало ТВУ-та. Там е мястото но *** като вас.
46
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МВР да се закрива. Аман от хрантутници, които висат по кьошетата да измуфтат 5 лв от някой. Дебели трътки, чакащи пенсия. Никаква полза от МВР, НИКАКВА!И съдилищата са на същия хал.Фани единия, удари другия.
45
5
 
13
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Видяло се, че ще трябва да си вадя пистолет. Този съвет го препоръчвам на всеки. В най-големият и "най-добре пазеният и наблюдаван" парк в София за последните 2 месеца стават две изключително тежки престъпления ПОСРЕД БЯЛ ДЕН БЕ. ПОСРЕД СКАПАН БЯЛ ДЕН БЕ!!!!!!!! Е как човек да не си извади пистолет? Откъде дали на някого няма да изглеждам нелицеприятен и да се опитам да ме убие.. Ей така, 'щото може. Ще си извадя пистолет и това е.
44
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Cheda na Dqola!Tova sa cheda na Satanata! A ne Balgari! Da se namerqt i izpratqt v Zatvora zavinagi!
43
1
 
10
 
! Отговори
Ханко преди 8 години
Що не качат Бъчварова, гл.секретар , зам.министрите ,шефа на комисията по сигурност заедно с цялата комисия на велосипеди, облечени със същите цветански униформи ,обути в кубинти с тегло 3-4 кг. бройката и да покарт в парка ,пък било и за здраве, като ги гледа човек май имат нужда !!!!!!!!!!!!!!
42
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тея сополчета дето се наричат скинари да ги пратят да се бият срещу ИДИЛ - па да им видим тогава обръснатите кратуни набити на някоя ограда със оцъклени зъркели и изплезени езици.
41
1
 
12
 
! Отговори
edna преди 8 години
Ако имат желание лесно ще ги хванат полицаите. Едва ли са толкова много възможностите. Записи от камери? Само че като ги хванат трябва да има и наказание. Нека полежат няколко месеца. Само че да - забравих - тук няма такъв филм - дори да ги хванат веднага ще ги пуснат. Може би поне трябва да има колосални глоби за такива прояви..Нека им се бръкне в джоба (или на родителите) или ако нямат 18 - в поправителни институции вместо в училище. Държавата трябва да има начин да се справя с такива хора.
40
2
 
10
 
! Отговори
mdaa преди 8 години
Искали са да набият някой 15 годишен, ама двама не ги пуснали техните и се наложило в намален състав да нападнат 11 годишен. Но смелост не им липсва. Ето аз например никога не бих нападнал 11 годишен... Браво. Юнаци.
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази Бачварова няма ли да я махнат вече? Омевидно е че не върши работа!
38
3
 
26
 
! Отговори
Х преди 8 години
скинари?! това са болни и недоразвити маймуни, о не извинявам се, обидих маймуните, това са плазмодии
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Милицията що спи? Протестират ли нещо? Този парк е опасно място.
36
0
 
26
 
! Отговори
59785 преди 8 години
Те хора убиват в тоя парк, па тея ли ще ги намерят. Това не е полиция.
35
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-отвратителни са скинарите и футболните ултраси. В по-голямата си част те са едни и същи същества. Бръснати глави, татуировки и се правят на големите мъже. Всъщност са едни заблудени мишоци, които се мислят за биячи.
34
4
 
25
 
! Отговори
с преди 8 години
Кажи му скинар, и не го обиждай повече. Външния вид на главата е огледално отражение на вътрешното съдържание. Такива бавноразвиващи псевдонационалисти са абсолютно излишни, освен когат не си продават телата за парче пица и 20 кинта. Ако имаше държава в нашата Родина, тея излишъци щяха да обитават трудови лагери или да лежат в безименни гробове.
33
1
 
7
 
! Отговори
София преди 8 години
До Одисей 1Предлагам още по-хубаво наказание.. Да бъдат разстреляни публично
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МониВярно е. Такива за *** за зелел не стават. Врроятно не си плащат и билета за рейс от Младост или Люлин до София.