Пребитият от скинари дядо – като след кланица

"Дядо, тези искат да ни убият, да бягаме", викало момченцето
Обновена: 22 юли 2015 11:11 | 22 юли 2015 09:43,
224
Пребитият от скинари дядо – като след кланица
Снимка: архив Булфото

Пребитият от скинари дядо и набеденото за ромче дете са изглеждали като след кланица след побоя в Борисовата градина. Това разказа синът на възрастния човек, Петър Иванов, пред Нова телевизия.

Битият възрастен човек е в стабилно състояние след операция на окото, тъй като скинарите строшили очилата на мъжа, докато те били на лицето му. Дядото ще вижда благодарение на продължила над 2 часа операция.

Още по темата
Децата, момче на 11 г. и момиче на 7 г., не са пострадали физически.

Информация за тежкия инцидент Петър Иванов получил от случаен човек. Казал му, че има проблем с децата в парка, където те често ходили на разходка.

Дядото забелязал, че група млади мъже са обиколили 11-годишното му внуче, което си играло в близост до кафенето, където той и 7-годишното момиче седели. Детето си свалило превръзката на крака, под която се криел шев от наскоро случил се инцидент с него. Възрастният човек изобщо не допуснал, че детето изпълнява команди на мъжете около него, дори предположил, че се хвали, че има белег.

Възрастният мъж повикал детето при себе си. Скинарите обаче се ядосали, че детето не изпълнява техните заповеди, а тези на дядо си и тръгнали към него. С шамар и ритници съборили мъжа под масата на кафенето и започнали да го ритат.

"Дядо, тези искат да ни убият, да бягаме", предложило 11-годишното дете. Мъжът обаче категорично отказал да бяга. Сложил си очилата, които били паднали встрани. Тогава един от скинарите го ударил в лицето, а стъклото се забило в окото на възрастния мъж.

Той няма спомен как с децата са стигнали пеша от Борисовата градина до площад "Журналист". Тогава повикали и спешна помощ.

Кръвта на мъжа трудно се съсирвала заради медикаментите, които приемал след скорошна сърдечна операция.

Иначе децата не искат да говорят за инцидента, не разбират защо това се е случило, тъй като са възпитани да не съдят хората по външния им вид, а по постъпките

Петър Иванов разбрал още, че въпросната група скинари е притеснила и други хора в същия ден в същия парк. Надява се извършителите да бъдат заловени. Полицията работи вече по случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЕЗ НА СНИМКАТА И ТЕ СА СКИНАРИ ПО УСТАВ Е ЗАБРАНЕНО ДА СИ БРЪСНАТ ТИКВИТЕ ,ЗАЩО НЕ СПАЗВАТ УСТАВА И НЕ СА ПО ФОРМА ,А СЪЩО ТАКА СА БЕ ШАПКИ КОЙ ЩЕ ГИ САНКЦИОНИРА?
10
7
 
8
 
! Отговори
keles преди 8 години
Skin head - death head един велик певец отдавна го изпя. Мир на праха ти MJ
9
10
 
30
 
! Отговори
milen преди 8 години
и скинарите в БГ са пълни *** !!! Като всичко в БГ ! Тая държава е най-добре да обяви война на Германия... и да загубим ! Друго решение няма май !
8
5
 
3
 
! Отговори
до № 10 преди 8 години
До Анонименко? Ко рече?!
7
5
 
38
 
! Отговори
pepe преди 8 години
Какви скинари бе? Пълни ***!
6
37
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един възрастен ром е по набит на фона на стотиците, а може би хиляди възрастни българи бити и връзвани от рооми
5
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продължавайте да си играете с огъня и ще свършим като Югославия.
4
6
 
16
 
! Отговори
dth преди 8 години
да се побият на кол
3
47
 
9
 
! Отговори
fdgdf преди 8 години
Аз само не разбрах защо децата са просели в парка ? такава беше първоначалната информация
2
3
 
42
 
! Отговори
Мария преди 8 години
Никак не вървят нещата на добре в милата ни държавица, ама никак :( ще се избием за едното нищо
1
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май ще трябва да разрешат притежанието на бойно оръжие за самозащита и съответно да се завишат многократно изискванията за неговото притежание. Така ще е сигурно, че няма да попадне в ръцете на *** като тези скинари, но дядото можеше да разполга с такова.