Велосипедистка загина, бе пометена от автомобил в столицата

Инцидентът е станал между бул."Патриарх Евтимий" и ул."Цар Асен"
24 окт 2015 18:20,
50
Велосипедистка загина, бе пометена от автомобил в столицата
Снимка: Reuters, архив

Велосипедистка е починала след като е била блъсната от автомобил на бул. "Патриарх Евтимий" в столицата, съобщи Агенция "Фокус".

Сигналът е получен в 15.25 часа. На кръстовището между бул. "Патриарх Евтимий" и улица "Цар Асен" автомобил е блъснал млада жена на велосипед.

На път към болницата тя е починала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМИ ТЯ КАКВО ПРАВИ НА ВЕЛОСИПЕД В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ? ТАЗИ ДА НЕ СИ Е ПОМИСЛИЛА ЧЕ Е НАСЕЛО СЛЕД КРАВИТЕ? А И ТОЗИ ДЕТО Я Е СГАЗИЛ СИГУРНО СИ Е МИСЛИЛ ЧЕ КАРА НА МЕГДАНО СРЕД СЕЛО. ОТ 300 000 НАРОД В СОФИЯ ПРЕДИ 89 ГОДИНА В МОМЕНТА В СОФИЯ ПРЕБИВАВАТ 1 000 000 ПРИШЪЛЦИ ОТ МАРС.
10
1
 
19
 
! Отговори
ГЕРП преди 8 години
ПРИ НАС Е ТАКАВЧЕРА - ДЪРВОТО УБИЕЦДНЕС - ВЕЛОСИПЕДИСТКАТАПРИВЕЧЕР - ГРАНИЧАРЧЕТОУТРЕ - И ДРУГИПОБЕДА
9
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз като минавам покрай велосипедисти винаги карам супер внимателно и им оставям достатъчно голяма странична дистанция. Все пак, за разлика от нас шофьорите, те имат само 2 губи и изключително лесно губят баланс.Жалко за момичето.
8
2
 
13
 
! Отговори
до 7 преди 8 години
В Лондон карат на улиците и направо летят, няма начин да не се дават жертви. У нас поне велоалеите не са на пътя, но по тях много често има пешеходци. Поне в Бургас аз съм полудоволен от велоалеите, които направиха, по някои от тях можеш да караш без никакъв проблем. Въпреки всичко най-често карам по черни пътища извън града, единствения начин и ти да си в безопасност и да направиш добра тренировка.
7
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що бе, кво не ви харесва - вечра дървото се изскубнало от корените и уби момче, днес поради некачествените велоалеи загина момиче.Вижте градоначалничката с миловидната усмивчица как добре стои на предизборните плакити.Всичко в София е по мед и масло.Нали затова селяните идвате тук.
6
17
 
21
 
! Отговори
ПЕШЕХОДКА преди 8 години
Велосипедистите карат където си искат - дори и в пешеходните зони. Въобразиха си, че светът е за тях. Да не коментирам велоалеите- те заеха тротоари, по които пък няма как да се дмижат пешеходците- само по метода зигзаг е възможно това. Що пари се дадоха - кой ли знае.
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз защо не карам колело в Пловдив, особено след като градът е тотално родопизиран и окърджален, то затова и Тотев ще спечели утре деКакто и Фандъкова утре в София - и столицата се напълни със селяндуриЖалко
4
8
 
17
 
! Отговори
fesa преди 8 години
и с равни задължения също,в Лондон на година биват прегазени около 40.Миналия месец един остана под автобуса пред очите ми.ПОнагли са и от таксиджиите,
3
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да живеят ВЕЛОАЛЕИТЕ на Послушницата и МАГИСТРАЛИТЕ на Тиквата, по които ежедневно намират смъртта си дестеки българи.НЕКА УТРЕ ДА ИЗГОНИМ КРАДЛИВИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ !
2
11
 
13
 
! Отговори
4 преди 8 години
До 3 - много специалисти се навъдихте, само дето автомобилът няма навика да пада настрани,. например, откъде знаеш какво е станало, та веднага автомобилистъ виновен?
1
0
 
28
 
! Отговори
гошо преди 8 години
Двете улици се пресичат, няма как кръстовището да е МЕЖДУ тях .... поне в българския език, който журналистите би трябвало да знаят