Женска агресия на пътя: Газ и след газта – спирачка

Жена не даде да я засекат и си навлече агресия
Обновена: 8 яну 2016 12:32 | 8 яну 2016 12:30,
186
Женска агресия на пътя: Газ и след газта – спирачка
Снимка: кадър Youtube

Поредна агресия на пътя възмути стотици във Facebook. Действието се развива в София в ж.к. "Младост".

Видеото по-долу е заснето вечерта на 6 януари в 17:20 ч. и е публикуван от дама, заснела безумието.

"След като понечи да ме засече и да мине между моята кола и автобуса (на завоя от бул. "Сахаров" към ул. "Йерусалим"), натиснат клаксона, за да не се ударим, а каката с Пежо с регистрационен номер СА4703КХ ми показа в отговор среден пръст", разказва Цвети, качила видеото.

Уви, историята не свършва до тук. На клипа ясно се вижда, как жената с Пежо-то изпреварва в насрещното платно по ул. "Йерусалим" автомобила, от който е записано видеото. След това набива спирачки, а после подава газ. Всичко това се повтаря многократно.

Междувременно двете коли преминават през кръстовища, на които дамата с Пежо-то очевидно не намира за нужно да подаде мигач, вероятно заради натрупаната агресия към втория автомобил, неразрешил да бъде засечен.

"Накрая задръсти едновременно кръстовище и входа на паркинга, към който отивах, показа си черната главица от прозореца и започна нещо да ми нарежда", пише още Цвети. Дамата от Пежо-то заплашила и с бой. Вижте и самите кадри:


И продължението: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
4
 
14
 
! Отговори
pepe преди 8 години
От клипчето много не става ясно кой крив и кой прав. Поведението на шоферката на пежото е БЕЗУМНО. Като чета колко много хора смятат, че в града трябва да се кара в Дясна (а не в Удобната) лента, направо съм потресен и притеснен.Активен шофьор съм карам ежедневно в София и извън от години, не се влача. Толерантен съм и винаги давам път на нормалните и неможещите. Тарикатите почти никога не ги пускам.Писнало ми е от тях.
88
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ще и град да вали с 40-50 макс. при полужение,че след като изпреверваш автобуса дясната лента ти е свободна и можеш да караш там.--------------------Щом ограничението е 50, значи може да кара в най-лявата лента. А джигитите си карат където си искат, щом превишаваш, значи няма какво да обясняваш за закони. А движението на бавнодвижещите в дясна лента е в правилника, а не в закона. Научете се да различавате прасковите от доматите и токава се правете на големи шофьори, че се излагате!
87
2
 
10
 
! Отговори
Гого преди 8 години
До Ludata KakaКакто казах цъфни ти пред моя кадет пък ще видим коя лента за какво е. В града е позволено автомобила да се движи във всяка лента, без значение дали изпреварва или не.
86
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До някой сиНикъде не пише че трябва да пуснеш по бързия, това да не е магистрала бе човек .... глупости пълни ...
85
6
 
0
 
! Отговори
Toler преди 8 години
Tolko li e trudno i slojno da spre i dade pat na 1 kola?! Takiva misli sa na svetlinni godini razstoianie ot shopskite glavi?!
84
21
 
4
 
! Отговори
Sof преди 8 години
До "ЖЕНАТА КОЯТО НЕ ДАДЕ ДА Я ЗАСЕКАТ", и аз бих те НАБИЛА.. Като оставим на страна правилата, къде ни е толерантността. Какво й пречеше да я пусне да мине пред нея, та трябваше да даде гас да се залепи зад автобуса. Тия "правораздавачите" са ми любимите просто. На всеки може да се случи да бърза и да прави нарушения, НЕ СА ПРАВИЛНИ да, но това че ти се прибираш влачейки се след работа, или отиваш някъде на кафе, не значи че не можеш да срещнеш някой, който бърза защото майка му умира...
83
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая с пежото трябва да мине психотест и тогава книжка. Утре ще я ядоса някой друг, ще направи беля не дай си боже необратима и после колкото и да съжалява няма да оправи нещата. Затова се мисли предварително - щом няма нерви - няма книжка!
82
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
шофиорската култура в БГ е под всякаква критика.. Първо малко шофиори спазват правилата за движение, да не говорим че много от тях дори не ги знаят. Второ всеки се мисли за голяма работа и си избива комплексите на улицата. Трето няма никакъв респект между шофиорите, всеки гледа да ти отнеме предимството или да се направи на ударен. Съвсем друг е въпроса че пътните условия си катастрофални..
81
31
 
3
 
! Отговори
Ludata Kaka преди 8 години
Има си дясна лента за по-бавно каращите като теб Цвети!!! Няма как да ми караш в най-лява лента,ако ще и град да вали с 40-50 макс. при полужение,че след като изпреверваш автобуса дясната лента ти е свободна и можеш да караш там. Разберете,че има хора които могат да шофират и бързо и качествено и на сняг и на дъжд и на град,вие по-внимателните си карайте вдясно и оставете по-можещите да карат,а не да се влачат и да предизвикват задръстване!!!!!!!!!
80
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе някакъв тук казваше че трябвало да се движа в най-дясната страна на пътя ? Да ви кажа честно движил съм се там, ама в повечето случаи там е канафка, и предвижването е трудно ! А понякога и дървета има, и докато ги заобиколя ..... мааани, мани !
79
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цвети,поздрявявам те за търпението.Аз нямаше да я издържа тази кака.Препоръчвам и да спре да кара,че хич не и се отдава.
78
0
 
2
 
! Отговори
Гимназиста преди 8 години
Имах случая да карам Алеко в продължение на около две години, и понеже автомобила е тромав, и спирачната система реагира по-мудно в сравнение със тази на съвременните автомобили се налагаше да пазя по-голяма дистанция когато карам дори с 50 км/ч. Не мога да опиша колко такива "палави" водачи са се надпреварвали да ме засичат, и да се намъкват между мен и движещия се пред мен автомобил. 90% от тях бяха пълни тупани, и разбираха малко по-малко от Цвети, но за съвети са винаги на първи ред?!
77
1
 
6
 
! Отговори
Сашето преди 8 години
Тази бих я извадил с кеф за косата през прозореца.
76
1
 
7
 
! Отговори
Гого преди 8 години
Добре че не се паднала пред мен, иначе щях добре да я подпра отзад с моя xaйванин кадет 88-а.
75
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
по ЗДвП - движим се в най-дясната свободна част на пътя!----------------Ако управляваш двуколесно
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДобре, че няма КАТ! Иначе и двете каки щяха, да са без книжки!- - - -Що бе, тия от КАТ нямат ли книжки та техните ще взимат ?
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес една кокошка с голф 2 с чужда регистрация (нов внос lol) се влачеше като на парад 400м на натоварен двулентов път и само чаках светофара след който платната станат повечко, за да я разкарам. Познай - даде газ та чак му изхвърчаха буталата на голфето, вдигна над 90 само от едната спортна злоба. Не че можеше да кара, за "колата" да не говорим, не знам просто... ни шамари, ни без книжка, нищо няма да оправи такива шутки нещастни...
72
4
 
8
 
! Отговори
Гимназиста преди 8 години
Напълно подкрепям Цвети! Тя се движи зад автобуса, спазвайки безопасна дистанция, така, че да си осигури достатъчно спирачен път при необходимост. Още повече, че в кръстовище имаш ограничение до 40 км/ч, и изпреварването е забранено. Абсолютно нарушение е маневрата на "каката с Пежото". Да не говори за по-сетнешното й поведение. Това е хулиганско поведение, и би трябвало да й бъде наложено предупреждение от страна на контролните органи.
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По закон клаксонът е забранен в населени места. Така, че да оставим здп на страна. С такива хора като тази с пежото даже не разговарям. Тази е за Карлуково, на антидепресанти. Значи някой ако умишлено ти пречи разбирам да го гониш, ама като е направил грешка, защо да го гониш, освен ако не си пълен комплексар. Утре тая с пежото ще направи грешка и да видим ще се самонакаже ли
70
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ейййй, вчера един приятел ми вика - ако няма знаци гледаш маркировката на пътя ! И аз като се загледах в една права линия ..... край нямаше ! По едно време спря, прекъсна, а аз като се огледах ... май не бях на това място за където бях тръгнал !?