Мелето в училище: Получихме шамар и тупаник в лицето!

Ученици разказват, че са преживели ужасен шок в класната стая
88
Мелето в училище: Получихме шамар и тупаник в лицето!
Снимка: Нова тв

В четвъртък баща на ученик, заедно със свои близки, нахлу в столичното 17 СОУ "Дамян Груев", за да се саморазправя с ученици, които тормозели сина му. Шамарите отнесе момиче от XI клас.

Съученици на момичето споделиха, че са в шок и разказаха за случката.

"С мой съученик закъснявахме за час и пред кабинета по биология видяхме четирима възрастни и въпросния десетокласник (за когото се твърди, че е тормозен, бел.ред.), които крещяха и бутаха учителка и наши съученички", разказа пред bTV Моника.

Скандалът се заформил, защото групата търсела определен ученик, който в този ден отсъствал.

"Затова са започнали с момичетата – намерили са познато лице и една от жените е започнала да дърпа ученичката с репликата: "Ела да видиш какво ще ти се случи", разказа още момичето.

По думите й няколко момичета от класа опитали да защитят нападнатата си съученичка, но и те получили съответно шамар, "тупаник в лицето" и душене. Последвало меле пред дъската, а учителката по биология се опитвала да ги разтърве, пристигнала и директорката.

"Беше ужасен шок. Нямате представа какво е да го видиш с очите си", раказа Моника.

Момчета от училището допълниха, че веднага уведомили охранителя, но той им отговорил, че няма как да остави поста си и да отиде да ги разтървава.

Директорката Тодорина Атанасова сподели, че ученикът, заради когото е станала разправията, влязъл в училището, а след него влязла и групата възрастни. Охранителят им извикал да спрат, но те се затичали нагоре.

"Това поведение е недопустимо, възрастни хора сме. Има правилник – за да влезе външен, той трябва да се представи на охраната", каза Алексиева.

Момчета от класа на пострадалите заявяват категорично, че не са имали пререкания с момчето, заради което се разразил екшъна. "Не сме имали никакъв конфликт с него. Не го познавахме", добавят те.

Според директора на училището издирваният ученик бил кротко и добро дете и досега проблем с него не е имало. Съучениците му обаче са на друго мнение.

По случая от вчера се води следствие. В училището ще има нова засилена охрана. Нападателите са задържани. Очаква се днес ученици да отидат в полицията, за да ги разпознаят.


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Не сме имали никакъв конфликт с него. Не го познавахме", казали съучениците. Ами как така, да ви питам аз, хем сте съученици, хем "не го познавахте"?
Моето лично мнение е, че в българските училища се тормозят ученици от други ученици и никой не предприема нищо. Аз също бих защитил детето си. Не че оправдавам нахлуването на родители, в никакъв случай. Но ако са тормозели детето им и никой не е реагирал, нещата стоят по друг начин. Във всеки случай няма да разберем как е било точно чрез медиите.
60
2
 
3
 
! Отговори
Еди преди 2 години
До Що?
Ти на училище ходил ли си, или само си чувал за него? Работата на учителя е да преподава, работа на Родителя е да възпитава! Училището не е арена, а учителите не са звероукротители. Хубава работа, ама българска- отново някой друг да е виновен, за това, че родителите са ***, които не могат да се справят със собствените си изчадия. Виновни има, и това са родителите. И обществото от смотльовци, което е свикнало да прехвърля отговорността другиму.
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой е ползвал жокер "Обади се на приятел" :)
58
0
 
3
 
! Отговори
така се прави преди 2 години
когато няма правосъдие
или по-точно правото е на страната на мнозинството. Щом 10 повторяр една лъжа, тя добива истинно звучене и лесно се пробутва на останалите 20. А за съда са достатъчни и двама лъжесвидеетели, за да се тикне някой нарочен зад решетките. А щом възрастен баща се е вдигнал с други да защити сина си, явно ако не го е направил трябвало е да прибира наследника си студен. Подменя се ценностната система на хората
57
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямо "мъжество" се иска от възрастен мъж да шамаросва момичета. Същата мишка, ако срещне някой от неговия калибър, сигурно ще напълни гащите. По какво се различават тия български отрепки от ония отрепки в Кьолн?
56
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как се радвам, че нямам деца. Това тук си е мотивация да нямаш... Нека загинем като нация, заслужаваме го!
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не трябва да напуска" поста", а да викне полиция и са отиде да защити децата
54
1
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
хахахаххаххахххх.
Човек да не съм ако "охранителят" не е бил бивша старшинка от казармата:-))))
Само на такъв може да му хрумне да не се отзиве на помощ при сбиванев училището с извинение " да не напусне поста си".
53
0
 
6
 
! Отговори
Az преди 2 години
Ohraniteliat.... ne mojel da napusne posta si. Toi mai si ohraniava stola....
52
2
 
2
 
! Отговори
аха преди 2 години
До Анонимен 55
И кво излиза? Преди 20 години са те шамарили и си станал човек, а сега, твоите деца, учителите не могат да ги бутнат с пръст и затова са такива разглезени...
Не това е проблема, а самите ние и в частност - мързела! :)
51
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми че бащата си е отрепка... с какъв акъл отиваш да биеш момичета освен ако не си *** ...
50
5
 
18
 
! Отговори
!!! преди 2 години
Медал за бащата защитил сина си и обяснения защо въпросния бияч отсъства системно от училище! Да не дава на никой, да му тормозят системно детето в училище.....
49
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пиклите били в шок, да бе...
Всеки ден се бият, пият, вземат дрога, а после се правят на цветенца ...
48
1
 
28
 
! Отговори
Майка преди 2 години
Възпитавана съм, че учителите са вторите родители. Но това, което се случва днес в училищата си е за шок. Незаинтересовани учители, нагли родители и техните отрочета. Учителите се мазнят на по-платежоспособните родители, пишат шестици на децата им, толерират ги. Учителят не идва в училище за да научи децата, идва в училище да си изпее песента и да си ходи. Такава демотивация е настанала, че не зная докъде ще стигне системата. А охраната... "охраната" спи и сънува.
47
0
 
8
 
! Отговори
Светъл преди 2 години
Искаше ми се да копирам една реч, но този сайт не ми позволява. Затова ще помоля всеки, който се пита защо стана така с хората и тяхното възпитание, да влезе в г*угъл и да напише "реч на Алън Дълес", за тези които не знаят, това е пърия шеф на ЦРУ......
Който от вас не е чел тази реч, ще бъде шокиран от припознаването на българския характер......
46
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега бащата го изкараха най-голямата отрепка. Това са медиите. Медиите манипулират. Бащата е защитил детето си, защото в тези училища повечето гледат сеир и не помагат на другите.
45
0
 
7
 
! Отговори
. преди 2 години
Всичко в образованието се прави нарочно и умишлено - офсъта лесну съ управлиава
1 милиард за шапкарите в мвр, а за децата взимащи медали по олимпиадите по физика, математика, химия, астрономия и т.н. се събират пари с дарения за билети, хотел и папкане...
срам, но за бесрамниците не е проблем да се тупат в гърдите пред Брюксле и да скажува "***, ***".
аИпод, аИпад,аИфон.... ай сик тир...
44
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Омръзна ми да чета статии за тези малки хулиганчета и пацавретини. Преди 20 години имаше дисциплина в училищата, ха си казал нещо на даскала и веднага шамар зад врата. Затова станахме хора. Сега тези глезотии дори полухора не могат да станат.
43
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ученици разказват, че са преживели ужасен шок в класната стая

Айде без превземки!!!
По цял ден ви виждам как се обиждате, псувате, бутате, удряте и биете...
42
0
 
28
 
! Отговори
petar преди 2 години
Виновна е директорката.вие знаете ли какви нередности върши тя,и никой не може да я пипне защото имала страхотен гръб в министерството. Ще помоля МИНИСТЕРСТВОТО да провери през последните 5-6 год. колко учители е сменила сигурно ще ахнете.само по Френски език са над 10.А това е Френска гимназия уж глупости децата до 7 клас не знаят бъкел.ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА ГОСПОДА УПРАВНИЦИ .