След епичните кръпки на "Малинов" – пътят пак пропадна

За пореден път настилката на булеварда не е в изрядно състояние
Обновена: 10 фев 2016 09:13 | 10 фев 2016 09:07,
117

Снимка: Facebook

За поредно пропадане на наскоро ремонтираният бул. "Александър Малинов" в София алармират във Facebook от "Спаси София".

Още по темата

Ремонтът на булеварда стана вече пословичен и епичен. През август движението по булеварда беше пуснато, а едва през октомври трябваше да бъде ремонтиран отново.

Сега след падналите снегове за пореден път настилката по булеварда не е в състоянието, в което би трябвало да е.

След последното пропадане на пътя изпълнителите бяха глобени, но без особен ефект.

Kакво ли ще се случи сега?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
17
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Тези хора или са *** или не знам.... В Испания например под асфалтова настилка или плочките на пешеходните зони има 15 се. бетон!!! Е как да мръдне или пропадне това?Само да не кажат нашите специалисти,че не го знаят. Или парите за бетона отиват на друго място затова строят толкова пътища напоследък.
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Запазена марка на тиквата....
35
1
 
6
 
! Отговори
иван преди 8 години
Народът не може да бъде излъган...
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вечна слава на *М.Е.Т.А от Банкя !!!
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да не са ползвали сол вместо асфалт, хем зимно време не замръзва, хем по евтино, ама от гадният дъжд нещо се размива :D
32
12
 
6
 
! Отговори
долню преди 8 години
вие какви пътища очаквате бе ***....един строителен инженер трябва да получава около 2500 евро поне...а в бг обикновенно не му плащат вобще...какво очаквате...сложете бат сали , сланин, украинката, вагенин, черепа, славчо, маджо, маргинчетата, и други разни такива да ви строят пътища ***.....................................................
31
1
 
15
 
! Отговори
Семинарията преди 8 години
Същото е положението на бул."Вапцаров" малко след надлеза на Семинарията посока бул.Ситнякова. (апропо изключително неефективни кръстовища с това при ТВ КУЛА). Пропадна булварда, ремонтираха, пак пропадна, пак ремонтираха и сега зарязаха една пропаднала ивица, като дори и знак няма !!!!Фъндъкова да си ходи. Протеже на Борисов, което изпълнява поръчки и си трайка за да не я пляскат по бузките. Аман от протежета.
30
5
 
16
 
! Отговори
УжасТ преди 8 години
Тази дупка преля чашата. Време е ГЕРБ да си ходи. Хахах. За такива неща осъждат на смърт в Германия :) хахах
29
4
 
13
 
! Отговори
Българска работа преди 8 години
От пътищата и магистралите на една държава ще разберете що за стока е държавата!!Бе-гето от 681 година е в кръпки и криза.
28
0
 
7
 
! Отговори
мда преди 8 години
Те просто не могат да пригодят тоя град за населението на половин България. Ама да ни искат такси за какво ли не, могат, при положение , че не предлагат нито една качествена услуга. Нищо, ние спим и си ги храним!
27
15
 
2
 
! Отговори
дрън дрън преди 8 години
Стига сте им давали гласност на тези пи.кльовци от Спаси София. Те са интернет ***, пишат през интернет от чужбина!!
26
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С просто око се вижда ,че няма наклон към бордюра на булеварда,а мястото на дупката е хлътнало!Това си е чиста проба лошо строителство с много ниско качество....
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
с.капани м.ърлячи!
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИнженерКак да няма кой да прави пътища в България бе ? Ти знаеш ли колко милиарда се "погребаха" в тия пътища у нас ? Знаеш ли колко мутри станаха милионери от тях, а ? Днес правим път, утре той се разваля, после го "ремонтираме" отнова за няколко милярда, и така всеки ден ! Но и парите вече не стигат !? За това и взеха че измислиха ВИНЕТКИ ??? Та и от там пари да идват, нищо че са абсолютно НЕЗАКОННИ !!!
23
0
 
17
 
! Отговори
Дишо преди 8 години
Във Варна има една улица "Капитан Райчо". За последните 10 години вече 5-6 пъти я ремонтират и все зеят кратери а ремонта и струва 100 000 лева. Работници са ми обеснявали ,че инструктажа бил такааааа отгоре отгоре. Изводите са за Вас скъпи избиратели.
22
1
 
19
 
! Отговори
До citizen преди 8 години
Показаха и от северна България - обхода на Монтана дето му ряза лентичката бащицата слънце и той с дупки, неравен асфалт и пропадания. Месец след откриването (даже не е още завършен напълно). Така че и в Северна България се строй. И там е некачествено. Ама там парите са вече от винетки и резултата е същия - Лилито ако стъпе и ще нагъне асфалта че е ниско качество и не издържа товарни камиони...
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в т.нар. "Български Лувър" - Квадрат 500, гордостта на Веждито и Боце и открит миналата година, мазилката се лющи и пада. Имаше статия и снимки вчера в Дневник. 30 млн. са "усвоени" за този музей.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZAKRIIIIIVAAAAAAAAAAAAIII!!
19
1
 
16
 
! Отговори
vanko преди 8 години
ДА не говорим за капаците на шахтите - няма ЕДИН капак, който да е останал на нивото на асфалта. Абсолютно безумие е да се правят лупинги по чисто нов път за да си запазя автомобила цял.
18
12
 
3
 
! Отговори
самозванци преди 8 години
Спаси София са група самозванци изпълняващи нечий поръчки, повечето не са даже в София. Платени клакьори.