След епичните кръпки на "Малинов" – пътят пак пропадна

За пореден път настилката на булеварда не е в изрядно състояние
Обновена: 10 фев 2016 09:13 | 10 фев 2016 09:07,
117

Снимка: Facebook

За поредно пропадане на наскоро ремонтираният бул. "Александър Малинов" в София алармират във Facebook от "Спаси София".

Още по темата

Ремонтът на булеварда стана вече пословичен и епичен. През август движението по булеварда беше пуснато, а едва през октомври трябваше да бъде ремонтиран отново.

Сега след падналите снегове за пореден път настилката по булеварда не е в състоянието, в което би трябвало да е.

След последното пропадане на пътя изпълнителите бяха глобени, но без особен ефект.

Kакво ли ще се случи сега?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие какво качество очаквате , като тук останаха само ци..гани да работят . Всички кадърни строители заминаха в Западна Европа . И господ да е кмет все тая . Някой трябва да го направи този път , а няма кой .
16
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Емблемата на ГЕРБ - некачествените ремонти и строежи.
15
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След ремонт на пътя направен от ГЕРБ, пътя пропада - гарантирано от ГЕРБ.
14
1
 
6
 
! Отговори
Инженер преди 8 години
Права си Нина No 5, не ни плащат достатъчно. Даже бих казал изключително недостатъчно. Толкова недостатъчно, че се наложи да ходя да правя пътища в... Австралия. И сега и пътища като хората си правя, и ми плащат... А в България, честно казано, идея нямам кой е останал да прави пътища. Явно никой.
13
1
 
7
 
! Отговори
До 10 преди 8 години
Не не са едни от нас. Това е мафия, и ако ти и от мафията, значи са едни от Вас, но не от Нас.
12
2
 
17
 
! Отговори
Фандъкова преди 8 години
Ама моля ви се бе, не ме засрамвайте !!! Ще ме накарате да върна парите които съм взела !!! А и как да кажа на Бойко да върне и той неговите ???
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами така трябва, така е по план - някоя друга кръпка и после пак основен ремонт, както Цариградско, че нали Данчето трябва да краде едни пари......На *** от ГЕРБ такива са им плановете - тая петилетка крадеме фискалния резерв, другата петилетка външен заем 16 милиарда...... па ние за някакъв Малинов мрънкаме....боожеее, боже!!!!
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За това ли плащаме винетки?
9
3
 
13
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Пестят се пари така е Съд за фандъка!!!
8
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България една шахта няма сложена като хората, все криви или липсващи, вдлъбнати или издадени, а вие искате пътищата да са добре. Те най-малкото не могат да направят както трябва, какво остава за по-сложното.
7
2
 
31
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Не знам какво сте очаквалим при положение, че 30 процента от парите потъват в джобовете на този, който дава поръчката на правилната фирма, още 30 процента отиват в джобовете на правилната фирма, накрая подизпълнителя свършва работа за 35 процента от сумата, останалите 5 процента са му печалба. Ако тези проценти ви се струват много в ДФЗ мизата за първия по веригата стига 50 процента. Едно време изритахме тройната крадлива коалиция заради 10-те процента под масата...
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз на филията си слагам повече масло, отколкото асфалт са сложили на плагтното. Нормално е да има дупки. А ,да сложат 15 см. качествен асвалт пък да видим. Но не слагат, защото трябва ресто да връщат за спечелването на поръчката пък и някаквоа печалбица да остане.
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оставка!
4
2
 
21
 
! Отговори
Нина преди 8 години
Няма кадърни хода вече в тази държава, няма инжинери или не им плащат подобаващо за да им кажат как да укрепят прав равен участък. Тъжно, но и настилката толкова тънка и некачествена. Оляхте се с крадене, не ви ли стигат парите и за поколения напред.Подкупен мижатурски народ..
3
2
 
36
 
! Отговори
Лойко Борисов преди 8 години
Ние строим качествено !!! Гарантирано от ГЕРБ !!!
2
1
 
39
 
! Отговори
Стефанов преди 8 години
Г-жо Фандъкова, ЧАКАМЕ ОТГОВОР, каква е Вашата позиция? Какви ЕФЕКТИВНИ мерки смятате да предприемете? Как ще се отрази това на бъдещите обществени поръчки и какви клаузи ще включите?Интересувам се, защото харчите моите пари, а аз пътувам по тези пътища. Питам как се източва бюджета.
1
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не разбирам как така е станало ? При толкова милиони като "подложка" да вземе да пропадне пътя ??? Милионите ли са меки та поддават, що ли ?