Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена

Никой не спрял да предотврати боя, а и биячите носели пистолети
Обновена: 25 фев 2016 08:49 | 25 фев 2016 08:48,
594
Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена
Снимка: кадър Нова телевизия

"Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха", обясни пребитият на Околовръстното мъж.

Още по темата

Всичко започнало, след като автомобилът на тримата агресори многократно изпреварил и засякъл колата на потърпевшия. За да предотврати инцидент, той натиснал клаксона.

Това обаче вбесило мъжете, те препречили пътя на пострадалия и се нахвърлили върху него с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Побойниците носели и пистолети.

През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял. Всички биячи са били облечени в черно, с кубинки и с черни шапки на главата.

Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите - в тялото.

Сега пострадалият е с три избити зъба, контузии в областта на носа и ръката. Биячите са арестувани

Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

Вижте видеото от вчера:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


594
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
374
2
 
4
 
! Отговори
sskkss преди 8 години
До Тигъра a ti kolko si tup ne e za vqrvane "tigur" peprudka mamina
373
2
 
18
 
! Отговори
ййа преди 8 години
И запомнете най-важното! Внимавайте каква агресия насаждате у децата си докато са малки! Всичко се връща след време! Много мъдреци са установили тези работи векове преди нас! Хитлер и Сталин не са се родили такива! Обществото с поведението си ги е направило луди и откачени! И всеки един който чака съседа да се промени, да изчисти входа - ще му кажа - изчисти го ти. Промяната на света почва от самия теб, не от другите! Променяйки себе си, променяш света около себе си!
372
3
 
9
 
! Отговори
Savet преди 8 години
Videoto v web...svetat ste im razkaje igrata...
371
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като го гледам и настръхвам. Никой не е защитен от агресията на подобни нехора.Евалата на двамата. Не ги е страх от мутрите! А аз да си призная, в града винаги се заключвам заради такива в черното.Когато видя на пътя някой с агресиво поведение- проверявам дали съм заключена.Наскоро един при опита му да ме избута от лентата ми,като не успя мина от другата ми страна и се опита да ме удари. За мен е късно, но детето ми още от сега знае,че няма да живее в България, на 6 год е.
370
6
 
6
 
! Отговори
генералисимо преди 8 години
До ВаняЧовека е в шок. Като мед. лице би трябвало да знаеш това и следователно защо поведението на човека е такова. Но аз също съм генерал-командант на великите космически войски на великото Занзибарско царство, така че всеки може да си пише глупости на Нта степен "колежке".
369
1
 
36
 
! Отговори
Реципрочност преди 8 години
Бих препоръчал на зъбарите да млъкнат!Мога много да кажа за техния "професионализъм"особено като дойде време за заплащане на услугите им.В случая не е важно колко зъба и как са ти ги избили,а това че има посегателство надличностната ти неприкосновеност,по брутален начин,от хора незачитащи човешкотодостойнство!Те трябва да бъдат реципрочно третирани!
368
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен:D Не е хич смешно, но си много прав.
367
9
 
18
 
! Отговори
С.М преди 8 години
До ВаняАз също съм стоматолог и макар с не-толко богат опит, като твоя, те подкрепям напълно. Всеки колега ще се присмее на това което ни пробутват. Важното е cтадото да блее.
366
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България могат да те спукат от бой за най-малкото. Решението на проблема се нарича пистолет.
365
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гордея се с този млад човек.Смелчага.Въоръжените мутри с бронирани мозъци са свикнали да всяват страх и отпорът на младото момче ги влуди.Радваме,че леко се е отървал .Късмет ,горд българино, и бог да те пази
364
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според закона, заснемането с Видео камера не е доказателство. Еле пък че е противозаконно да се снима някой, без изричното му писменно съгласие. Тази с телефона има ли писменното съгласие на мутрата? Щом няма, значи ще му плаща обезщетение, за посегателство върху личността.Ще видите, че според съда ще се окаже че този сам си я е направил, кръвта по устата и липсващите зъби, а жена му ще плаща глоби за неправомерно снимане с камера, без съгласието на потърпевшия (мутрата).Законите са апсурдни
363
1
 
23
 
! Отговори
Нови закони са нужни преди 8 години
Водени от неистовото желание да помагат на хората и да не се повтарят такиваслучаи,нашите доблестни депутати веднага следва да приемат законови поправки:-колите да са без клаксони-така няма как да нервираш мутри;-колите да са бронирани-така мутрите няма как да те достигнат;-шофьорите да карат с противогази-така мутрите няма да чуват че ги ругаеш;-зимните ти гуми да са кевларени-така няма как да ти ги пробият;-и накрая,забрана за движение на колите по пътищата-така няма да срещашмутри!
362
54
 
27
 
! Отговори
Ваня преди 8 години
Но този много добре се държи за човек с избити по брутален начин зъби! Като стоматолог с близо 20 години практика, за пръв път виждам такова нещо, дето ни е представено в клипа. Трябва да се включи в учебниците по...по-скоро актьорско майсторство...
361
3
 
33
 
! Отговори
zoro преди 8 години
Въоражавайте се хора и стреляите в тиквите че е пълно с такива *** иначе оправия няма
360
11
 
16
 
! Отговори
СМЯХ В ЗАЛАТА преди 8 години
Това от режисьора на "Под прикритие" ли е? Същата нескопосна игра, само дето Марто го няма хаха хахакфл
359
4
 
20
 
! Отговори
р преди 8 години
Биячите осъдени ли са вече? Или Цацата ги е пуснал вече по живо по здраво?
358
3
 
27
 
! Отговори
иво преди 8 години
само линч за тези !!!!!!!!!!!!!
357
9
 
18
 
! Отговори
Овчи народ ! преди 8 години
Като ви чета какви сте клавиатурни биткаджии и радетели за справедливост направо ми се гади от вас. Цял ден най-коментираната новина е един бой между псуващи се......в същото време излезе доклада за горивата и има само 3 коментара......
356
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един млад човек със силно развита гражданска доблест.Смел.решителен ,последователен.Оттук нататък думата има държавата.А тя определено след медийния шум ще му подреже крилете.И той или ще се превърне в гърчещ се червей или ще напусне страната.Второто му гарантира поне безопасност
355
1
 
28
 
! Отговори
AZ22 преди 8 години
Да легалиъират носенето на оръжие и да почнем да се гърмим! Сега нормалните граждани не са равнопоставени с биячите. Ако знаят че ще ги гръмна, ще се замислят.