Бияч от Околовръстното – проруски бунтовник в Донецк

Георги Близнаков бил там само за седмица, правил си селфита
Обновена: 29 фев 2016 13:49 | 29 фев 2016 09:00,
242
Бияч от Околовръстното – проруски бунтовник в Донецк
Снимка: BTV

Георги Близнаков, един от мъжете, които пребиха с палки шофьор на Околовръстното заради клаксон, се оказа част от спецотряда "Тайфун" на сепаратистката Донецка народна република.

От формированието заявиха за bTV, че българинът е бил там само една седмица – с основната цел да си направи десетина снимки за самореклама. Никога не е участвал в бойни действия.

Още по темата

От "Тайфун" не дават по-детайлна информация, но украинският портал "Миротворец" е включил Близнаков в базата си данни с проруски екстремисти, като в неговия "профил" има много снимки с други въоръжени бойци.

Биячът от Околовръстното се появява и на видеоклип, където получава медал за неясна към момента заслуга (ако приемем, че действително не е участвал в битки). Близнаков декларира: "Служа на Донецка народна република!".

Това не е първата странна изява на 46-годишния мъж, която се появява след ареста му. Преди дни бяха публикувани архивни кадри, които го показват като участник на турнир по бойни спортове.

Изправен срещу подготвен опонент и лишен от помощни средства, за 15-те секунди от видеото Близнаков отнася цял куп удари с ръце и крака, без даже да успее да замахне.

По този повод ММА бойци поканиха него и останалите задържани за побоя на "ден на отворените врати", в рамките на който да покажат способностите си – на ринг и в съотношение "един на един" срещу някой, който е в тяхната категория.

Припомняме, Георги Близнаков, Христо Христов, Александър Гечев и Мартин Марков бяха арестувани за побоя над Васко Наумов в ролята им на охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата.

Той заяви, че биячите са били в изпитателен срок, като ги защити, че са били предизвикани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
13
 
! Отговори
Психодиспансер преди 8 години
Я Трътльо бил и манекен
59
6
 
0
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Местните журналисти, както и тези от днес.бг явно съзнателно изопачават българския език. Гавра с нацията.В случая е кощунство да се нарича бияч "опонент". На български се казва "противник". Опонент е човек, който си служи с думи.
58
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ааа,пич,...нещо ти хлопа дъската!И Кадафи и Хитлер и всички диктатори са имали мноого голямо присъствие в главите на "под чинените си"а си остават катили!В този смисъл Путин си е един обикновен *** с малък ръст и големи мераци без покритие!
57
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименАло, зомбиящика. Глей си баце тв алфа и не се бутай, тук сме умни хора. САЩ дали 5 милиарда за майдана.....стига с тия разпънати деца бе !
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даже неговите от бАТАКА си му направиха и интервю https://youtube/watch?v=CaeBXFLY5iM
55
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха, ха тоя бил путинопитек бе! *** личеше си и по снимките, че нещо не е у ред момчето.
54
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
с черен печат и в Донецк!
53
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 76 Пич да не си раждан в Чернобил та си толкова облъчен. Фашизмът като идеология е непознат по великата руска земя. Путин е образец на политик със световно значение радващ се на нечувана за западна Европа популярност и одобрение от руския народ. Ако си бе направил труда да видиш интервюто с Леонид Решетников вчера по АЛФА много неща щяха да ти бъдат ясни. Не Путин , а САЩ наляха 5 милиарда долара по тяхно признание от Нюланд за преврата в Украйна. Вземи се гръмни накрая.
52
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този човек е пример за всеки путинофил. Защо сега го увъртат че бил само една седмица там. За една седмица освен да го обезчестят местните сепаратисти и опълченци нищо друго не може да свърши този високодуховен проруски ***. Само пропаднали хора като този български рамбовец могат да застават на страната на Русия в Украйна.
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не е бил самият Путин?
50
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАКЪВ ДОНЕЦК .КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ВИ ГОНЯТ??? ТА ТОЯ МОЖЕ САМО ДА СЕ ФУКА СЪС СЕЛФИТО...ТЪНКИ СА МУ ЧЕРВАТА ДА ЗАСТАНЕ ПОД НЕЧИЙ КУРШУМ...ТО СИ ПРОЛИЧА И НА ОКОЛОВРЪСТНОТО- 4 ЯКИ СРЕЩУ 1 КЛЬОЩАВ..."ГЕРОИ" СА -НЯМА ЩО...
49
20
 
26
 
! Отговори
do 77 преди 8 години
Управлението на русия е фашистко, не на Украйна. Прочети малко определението за фашизъм и ще видиш доста прилики с путинския режим.
48
12
 
18
 
! Отговори
*** преди 8 години
Пеевски и доган заеха проруска позиция и от руските *** веднага ги заобичаха. Биячите от околовръстното имали връзки е проруските сепаратистити в украйна - и тях заобичаха. Вие сте като някакви безмочъзни медузи бе. Ако някой е свързах по някакъв начин с путев вие се влюбвате в него, ако ще и най-голямата *** да е :D :D :D
47
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой Ви дава право да определяте кой е сепаратист и кой не е ? Тези , които отделиха Косово от Сърбия не са ли и те сепаратисти? Щом като хората от Донецк и Луганск не желаят да живеят под фашистко командване и се определят като независими от Украйна в резултат на референдум, това е тяхно законно право. Хайде стига сме слушали малоумията на клаварите. Не са малко българите участващи на страната на Донецк и по АЛФА даваха скайп връзка с един такъв доброволец биещ се на страната на правдата.
46
15
 
16
 
! Отговори
-------------------- преди 8 години
Явно това са част от задълженията на Сектата на Русофилите. Да се сбиеш поне един път в седмицата. Ей го и волен за пример.......
45
21
 
3
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Браво на тези българи .....търсил си е боя ...спортисчето и женка му..
44
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само чакат сигнал от В.В., за да почнат да стрелят и бият и в България.
43
12
 
17
 
! Отговори
*** преди 8 години
То това са си част от Евразийските ценности на путин. Който е с по-голяма кола - той има повече права. Какви са тези либерастаски и и еурогейси приказка за върховенство на закона и равенство. Друго си е закона на джунглата и правото на силата..........
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека ги пуснат под домашен арест и да кажат адресите. След като едното правосъдие не работи - има и други видове.
41
4
 
4
 
! Отговори
шоу преди 8 години
И какво има общо едното с другото/ако е вярно/поредната *** сензация......