Ротвайлер нахапа мъж пред детска градина в София

Индицентът е станал пред 67-о ОДЗ "Мечо Пух"
4 май 2016 08:30,
118
Ротвайлер нахапа мъж пред детска градина в София
Снимка: flickr

Ротвайлер е захапал мъж пред 67-о ОДЗ "Мечо Пух" в столичния квартал "Гео Милев".

Индицентът е станал във вторник сутринта. Ротвайлерът се е движел без намордник и каишка.

"Нападна ни в гръб", обясни Мирослав пред Нова телевизия.

Мъжът си е извадил медицинско. Подал е и сигнал до полицията, но повече от 24 часа никой не му се е обадил. На инцидента обаче има свидетели, твърди Мирослав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
5
 
13
 
! Отговори
Край преди 8 години
Елеменатрен пример за некъдърност на държавата ни. Пуснал некой зъбатия си дзвер - той скача по човек а оня от петдесет метра му вика - джони ела тук маме не така. И хората да не се плашели. Как ще му е на кучкара ако заразмахвам пищов към него и през смях му обяснявам че едва и ще гръмне. Няма власт която да сложи край на това.Паркират ти пред гаража - никой нищо няма да направи на наглеца ако ти не го пребиеш.
51
2
 
13
 
! Отговори
Край преди 8 години
Няма по ялово нещо от демократичната българска държава. Не може елементарни въпроси на гражданите си да реши - бездомните кучета, кучкарите дето си пускат псетата, колите по тротоарите и градинките, небоядисаните сгради несъбраните ***. Държавата и общините с удоволствие харчат пари щото падат добри рушвети обаче РЕД в страната да въведат не ги търси. Все нещо им пречи все правомощия нямат все закона е крив /като че ли не го пишат пак те/.
50
3
 
12
 
! Отговори
Лондон преди 8 години
Ето какво се случва в UK при подобни инциденти:"You can get an unlimited fine or be sent to prison for up to 6 months (or both) if your dog is dangerously out of control.""If you let your dog injure someone you can be sent to prison for up to 5 years or fined (or both).""If you allow your dog to kill someone you can be sent to prison for up to 14 years or get an unlimited fine (or both)."За съжалание в БГ закони може да има, но не се упражняват или се проточват с години.
49
3
 
12
 
! Отговори
до 60 преди 8 години
Аман от мaлоумни кучкари! Водете си кучетата с намордник и каишка и не изхвърляйте потомството им до кофите. Съвети, как да не ни е страх от пyмиарите не искаме!
48
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 25 години и аз бях такъв психясъл, страхувайки се от кучета, докато не си взехме тогава куче и разбрахме колко много сме бъркали, страхувайки се от кучетата. Ние, означава цялото ни смейство, вкл. и децата. Сега ме е срам какви съм ги говорил тогава.
47
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега искате да се съобразяваме с вас ли бе кyчкари мръcни
46
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фобията от кучета е широко разпространена, но малко хора се сещат, че това може да се лекува.
45
3
 
15
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
До Мими и други пациентиПърво проблем с мозъка имат собствениците на такива кучета. По-агресивните породи искат специални грижи, територия, внимание и тренинг - за обществени места с много хора. Това, че законът не поставя такива стопани под строга отговорност, не значи, че виновен няма. Ако такъв пес ме нападне на улицата - да бия собственика ли? После в съда кой ще е виновен - аз. А ако го няма - да стоя с ръце в джобовете, докато милата гад ме ръфа, щото сигурно съм му виновен с нещо?!
44
3
 
18
 
! Отговори
ахх преди 8 години
Ако това куче, вместо възрастен беше захапало дете на 2-3-4 годинки? Кво праим? И бащата/майката трябва да гледа отстрани и да внимава да не разсърди кучето, че да не направи съвсем на пастърма детето или да не закача кучето, че да не го съдят? А някой патологоанатом дали ще посмее да каже колко от труповете в моргите са с кучешка тения? Дали ще посмее, че ще взриви обществото!
43
25
 
3
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Като гледам какви ги пишете, май наистина има защо да ви хапят кучетата, даже ви е малко.
42
12
 
3
 
! Отговори
Mimi преди 8 години
Zaslujavate si da vi hapqt kuchetata
41
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кучемразците обичат да противопоставят кучетата на хората, което е непонятно за нормалните хора.
40
4
 
15
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
До MimiМименце, имаше преди години една "кучемразка", правеща сутрешния си крос в района на НСА и беше зверски нахапана от кучета. Не помня оцеля ли жената или не, но явно е била истинска кучемразка и е отишла там специално за да дразни кучетата. Да не говорим за бабата от едно плевенско село, на която кучето на съседа й отхапа ръката и жената месеци по-късно почина от раните си. Сигурно и тя и била ужасна кучемразка.
39
2
 
14
 
! Отговори
teo преди 8 години
ЗАТВОР ЗА СОБСТВЕНИКА НА ТОВА КУЧЕ УБИЕЦ!
38
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз съм гледала кученце, ама когато имаш куче носиш отговорност за него и за поведението му. Моята беше 5 кг и пак не съм я пускала без каишка по улиците. Не че можеше да направи нещо, но е достатъчно да стресне някого, особено дете, за да стане неприятно, за това-каишка. Има си места за игра и там я пусках, но по улиците-не.
37
2
 
12
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
Къде са инспекторите, които трябва да обикалят по улиците и да санкционират притежателите на такива кучета, че ги разхождат без намордници? У нас само по сигнали се работи, това е проблемът. В Столичен инспекторат не са и чували за самосезиране.
36
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забелязали ли сте, че масово хората са нахапани от домашни кучета, а не от улични такива? Та сега като намерят "умника" собственик на това чудо, такава глоба да му тръснат, че да го запомни до живот! А и да му отнемат кучето, защото явно няма достатъчно акъл да го отглежда. Да пуснеш такова куче без каишка и наморник и то до детска градина... добре, че не е нахапало някое дете!
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кучкаркаОх, това некачествено основно образование в България!
34
4
 
11
 
! Отговори
кучето преди 8 години
До НайяИ естествено - нямаш деца! Самотна кучкарка!
33
13
 
6
 
! Отговори
Найя преди 8 години
Тези кучета не са за хора с комплекси.Собственик съм на ротвайлер