Автобус 84 катастрофира в София, има пострадали

Инцидентът е станал близо до летището
Обновена: 26 авг 2016 10:06 | 26 авг 2016 10:03,
14
Автобус 84 катастрофира в София, има пострадали
Снимка: "24 часа"

Автобус на градския транспорт в София катастрофира малко преди 10 часа.

Рейсът се е движел по линията 84.

В района на Терминал 2 на летище София автобусът е бил засечен от автомобил с жена зад волана. Това разказаха очевидци пред Dnes.bg.

По техни сведения десетина пътници са пострадали.

Очаквайте подробности и снимки от инцидента!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
0
 
! Отговори
Лилия преди 7 години
тази новина вече я обсъдихме, Вие докато се усетите вече не е новост. и айде стига с тези *** заглавия, все едно е стснало някакво бедствие. слава Богу, пътниците са живи и здрави, някои са с прорезни рани. катастрофа не е имало, автобусът е набил рязко спирачки и паянтовото му стъкло се е счупило!
12
7
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Пътниците в автобуса никога не са обективни свидетели. Даже и ако автобуса наруши правилата, те в един глас твърдят, че другото превозно средство ги е засекло или блъснало. В този смисъл не е ясно кой е виновния в този случай. Аз лично смятам, че шофьора на автобуса по навик е ползвал "предимството" на по-големия.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
където и да беше станал този инцидент е вероятно да бъде отразен. Но комплесарът веданга забелязвя, че е станал в София и може би не трябвало да се отразява. Повече неща се случват в по големия град, затова е нормално да има повече новини от там, обаче как да го разбере, той живее на село и там всичко се върти около него, а в София не е така.
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ние, в провинцията, си имаме регионални сайтове, телевизии, радиопредавания, печатни издания и т.н."-------------------------------------------Потресаващо, при такова регионално богатство, седнал да чете днес.беге секция София, пък после били го занимавали!
9
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 1Виж сега, като отворя сайта и ми излиза тази новина като водеща. Чак след като вляза да чета, виждам че е в раздел София, т.е. аз няма как да знам предварително, че е информация от кабеларката.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСтига си чел бе! Занимавали го, ха! Сам се занимаваш. ***!
7
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В София няма вода в бл. 126, в София няма ток в бл. 54, в София имало катастрофа в междублоковото пространство на кв. Еди-кой-си, в София някой се изходил в градинката... то не бе София, не бе буца с масло... Ние, в провинцията, си имаме регионални сайтове, телевизии, радиопредавания, печатни издания и т.н. и не ви занимаваме с глупости, нали?!
6
5
 
20
 
! Отговори
Airport преди 7 години
No1, ако от ваше село спрат да се заселват тук, няма да стават такива неща и няма да ви занимаваме
5
3
 
9
 
! Отговори
До №1 преди 7 години
Виж сега, като не ти отърва в секция България има още 4 подсеции освен София:Политика|Общество|Образование|София|СтранатаПрочети нещо за страната или обществото, коментирай там и не ни занимавай с присъствието си.
4
5
 
16
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Прощавай много. Разкажи ни, нахрани ли кокошките и прасетата?
3
6
 
13
 
! Отговори
Ей преди 7 години
Може нищо да не знаете, обаче за жената веднага ще напишете.
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В района на Терминал 2 на летище София автобусът е бил засечен от автомобил с жена зад волана."-----------------------------------------------------------------------Това не го пожелавам никому!
1
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига ни занимавахте с тоя скапан град .