Вгледайте се в лицата им! Мъжете, които тровят децата ни!

Из София разлепиха плакати с обявени за наркодилъри
Обновена: 14 сеп 2016 09:09 | 14 сеп 2016 09:07,
209

Снимка: Булфото

От няколко дни центърът на София е облепен с плакати на хора, обявени за наркодилъри. Над снимките на плаката е изписано: "Мъжете, които тровят децата ни".

На плаката пише още, че мъжете от снимките се ползват с подкрепата на политици и висши полицаи. Изброени са и седем града, в които те са продавали наркотици.

Повечето от посочените са известни от полицейските сводки, съобщава БНР.

Сред 14-те имена личат тези на Даниел Стефанов-Дъмпела, нашумял, след като намушка с нож ММА боеца Багата в столично заведение през февруари 2012 г.

Сред "накробосовете" от снимките е посочен и Радослав Иванов-Темерута, арестуван многократно през последните години. В ъндърграунд средите той е известен с това, че е приближен на убития висаджийски бос Антон Милтенов-Клюна и Златко Баретата, осъден като бос на наркобанда.

От плакатите гледа и Веселин Христов-Паяка, доверено лице на Таки. Според публикации в медиите неговата бригада разпространявала пакети кокаин с надпис "Оригинал", които се търгуват по 150 лв. за грам.

Друг "герой" е Владимир Иванов, по прякор Късоръчко, арестуван през 2008 г. като член на наркобандата на Таки. Задържан е за побоищата и инквизиции на конкуренти в наркобизнеса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
8
 
! Отговори
Sugar преди 7 години
Ami licata ot Lafka tam li sa?!
134
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен дрогата "крокодил" е много полезна. Знаете ли само как стяга мускулите.
133
1
 
6
 
! Отговори
До 170 преди 7 години
Осъзнаваш ли как с тези общи приказки мнението ти няма никаква тежест? Порастни и когато не си сигурен в нещо по-добре не пиши, защото ставаш смешен. Успех със заминаването при "отворените" западняци, въпреки че като видят как си измисляш неща ти гарантирам че няма да им се понравиш.
132
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има си институти за изследването на канабиса и ползите при различни заболявания, имам работа и нямам време да ти предоставям материали, отивам да си изкарам парите за заминаването ми на запад, където хората не са толкова ограничени в съзнанието си. Айде, продължавайте да живеете в страхове.
131
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със същата сила, с която сте днес с/у марихуаната, можеше да сте с/у алкохола, ако на една група бизнесмени от САЩ преди 80 години не им беше трън в очите онова, от което се прави алкохола и бяха го забранили, и казали, че е мн вреден и опасен за обществото, а той е и въпреки това се продава във всеки магазин и често непълнолетни имат достъп до него.
130
2
 
21
 
! Отговори
До 160 преди 7 години
Например имена на учени, изследвания, доказателства, нещо? Не се измъквай с лафа "ми в интернет", кажи нещо конкретно? Но не можеш, нали? И точно на мен не ми обяснявай как наркотиците под която и да е форма са безвредни. Когато съм се занимавал с превенция на наркомании, ти още си си смукал пръста в забавачницата.
129
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова сте наивни и неуки, че правителствата могат да Ви манипулират както си искат за своите собствени облаги и тези на корпорациите, и олигарсите, те и го правят.
128
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напротив, лекува, ама бизнеса с живота на хората, каквото е раковото заболяване е за милиарди, а с олио от марихуана може да се излекуваш за мн по-малко пари.
127
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американците пръскаха с алуминий и барий, защото вярваха, че така ще забавят глобалното затопляне, ама без промяна на поведението на човечеството няма как да се спре, даже по нешънал джеографик имаше филм за това, самолетите, следите, облаците които се получават, замъгляването със тънък слой във високата част на атмосферата, който да отблъсква слънчевите лъчи и частици.
126
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марихуаната за медицински цели се дава на пациенти с не лечими заболявания в напреднал стадий не за да ги излекува, а да им успокои болките.
125
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От опит с хора мога да кажа че дори "безобидната" трева която някои хора тук представят като панацея може да отключи психични заболявания при хора които са предразположени.
124
1
 
7
 
! Отговори
До 141 и 148 преди 7 години
С кемтрейл ли ни пръскат американците??? Този кемтрейл кой номер е от менделеевата таблица? :))) . Смешници.
123
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, от къде другаде да ти покажа материали от чужбина за лечебните доказателства на канабиса, ще ти пусна по телевизията, чакай :D Потърси в интернет, защо страните които са декриминализирали канабиса за медицински цели, за кои точно заболявания са го направили! Но дано и знаеш английски. Макар да има доста статии на български, ама ти нали няма да им повярваш, защото не са го казали по новините, тук журналята само плямпат колко опасна дрога било.
122
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Португалия в голяма степен декриминализира дрогата и от тогава броя на зависимите върви само надолу. Има умни начини за решаване на проблемите, но тук някои хора си мислят че всичко се решава само с насилие, бой, пушки и диктатура.
121
3
 
20
 
! Отговори
До 152 преди 7 години
Къде са тези научни доказателства? И само недей да казваш "в интернет". Стига фантазии и опити да убедиш всички, че нещо вредно и унищожаващо организма е безвредно, само защото ти обичаш да го пафкаш.
120
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кои са тия държави, такива с диктатура, ограничения и никакви права на гражданите, такива изповядващи ислям, такива с нисък стандарт на живот, такива, които хората са репресирани и мачкани от властта :D Излезте от тъмните времена на отминалите векове, моля Ви, вече сме в 21 век, толкова нови неща се откриват, хората стават по-мъдри, балансирани, интелигентни. Дайте да си помагаме, не да се избиваме :D
119
3
 
8
 
! Отговори
istinata преди 7 години
bezplatna REKLAMA....
118
2
 
25
 
! Отговори
Аз преди 7 години
В мноого държави разпространение, пренасяне и търгуване с горепосочените вещества наказанието е СМЪРТ! И случайте там са единични и завършват ЗЛЕ за такива от плаката! НО има едно важно НО , а то е управляващите да не са бизнес партньори с нарко разпространителите като в БГ!
117
7
 
10
 
! Отговори
До 149 преди 7 години
Абсолютно същото може да се напише за алкохолиците, но алкохолът е легален.
116
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи ще се изправите пред научните доказателства за положителното влияние при някои заболявания на канабиноидите и тетрахидроканабинола в/у човешкия организъм и ще продължите да живеете живота си в необосновани страхове и ограничаващи илюзии породени от погрешните Ви разбирания за една билка, от която няма нито един смъртен случай и която трябва да е декриминализирана, и достъпна за всеки, който има нужда да я използва, съзнанието Ви живее в миналия век и това си личи по държавата.