Вгледайте се в лицата им! Мъжете, които тровят децата ни!

Из София разлепиха плакати с обявени за наркодилъри
Обновена: 14 сеп 2016 09:09 | 14 сеп 2016 09:07,
209

Снимка: Булфото

От няколко дни центърът на София е облепен с плакати на хора, обявени за наркодилъри. Над снимките на плаката е изписано: "Мъжете, които тровят децата ни".

На плаката пише още, че мъжете от снимките се ползват с подкрепата на политици и висши полицаи. Изброени са и седем града, в които те са продавали наркотици.

Повечето от посочените са известни от полицейските сводки, съобщава БНР.

Сред 14-те имена личат тези на Даниел Стефанов-Дъмпела, нашумял, след като намушка с нож ММА боеца Багата в столично заведение през февруари 2012 г.

Сред "накробосовете" от снимките е посочен и Радослав Иванов-Темерута, арестуван многократно през последните години. В ъндърграунд средите той е известен с това, че е приближен на убития висаджийски бос Антон Милтенов-Клюна и Златко Баретата, осъден като бос на наркобанда.

От плакатите гледа и Веселин Христов-Паяка, доверено лице на Таки. Според публикации в медиите неговата бригада разпространявала пакети кокаин с надпис "Оригинал", които се търгуват по 150 лв. за грам.

Друг "герой" е Владимир Иванов, по прякор Късоръчко, арестуван през 2008 г. като член на наркобандата на Таки. Задържан е за побоищата и инквизиции на конкуренти в наркобизнеса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да видя лицата на политиците,които помагат на тези,които тровят децата ни.
114
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 147 Може би защото не сме конопени растения ??!?! Ти защо го вярваш ?
113
2
 
14
 
! Отговори
До 146 преди 7 години
Сещам се за един случай наскоро у нас,при който наркоман разфасова семейството си.Има много такива и у нас и в Америка и на други места.Наркотиците са бич,по страшен от всички други вредни навици,защото правят организма на пихтия и унищожават и духa и тялото на ДЕЦА,още преди да са осъзнали какво искат от живота и че имено живота и здравето са най-ценният дар, който са получили от природата и който трябва да пазят,за да имат бъдеще,за да имаме нация.
112
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според проучванията, канабисът не води до рак на белите дробове, дори напротив, канабисът предотвратява изпускането на ензим в белите дробове, който се отделя при тютюнопушене и причинява рак.
111
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Търсенето определя предлагането а не обратното.
110
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо вярвате, че канабиноидите са чужди субстанции за човешкия организъм?
109
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Убийства и зверства, както и войни стават заради заблудите на егото за реалността, такава каквато е, а не заради наркотиците.
108
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 7 години
До Анонимен явно нямаш деца
107
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 141Много си зле. Кой ти говори за индустриални цели в които да се използва. Внасянето на чужди субстанции в организма не води до нищо хубаво. Да не казваш че белия дроб е пригоден за пушене? Или че няма катрани в тревата? От къде ги мислите не знам?
106
2
 
8
 
! Отговори
До 133 преди 7 години
В щатите всеки дан стават убийства,в това число в училища университети,домове или на улицата.Трябва ли и у нас да се случват подобни неща(не че въобще не се случват,но не в такъв мащаб)за да бъдем "модерни"?Доста изкривено мислене,вероятно на употребяващ забранени субстанции.
105
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали тези насила тикат наркотици на децата ви, или те доброволно отиват да си купуват защото сте калпави родители и сте ги оставили да станат наркомани?
104
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Логиката м/у тревата и обективната реалност на космоса е в това, че тревата, както и Вие и всичко, което е, са част от този космос, обективната реалност е такава, че от трева няма нито един смътен случай, а в същото време лекува един куп неща, а индустриалния сорт служи за един куп полезни продукти, които ще помогнат за балансирането на климата, а заблудата е, че Вие вярвате в пропагандата започнала именно от САЩ за мн опасната дрога преди 80 години, и живеете според тази заблуда.
103
1
 
7
 
! Отговори
ееее преди 7 години
А в Америка , преди години на плакатите пишеха и сумата за глава....Така интереса скача в пъти!
102
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тревата разширява съзнанието, ако я използваш по този начин.
101
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да те са виновни, че сте нескопосани родители и децата ви малoумни.
100
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 134Пожелавам ти го да ти се случи на децата ти !
99
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 126Пък ти не си *** като си пристрастен към каквото и да е. Не виждам защо смесваш нещата като започваш съвсем различни теми. Каква е връзката (може би само ти я виждаш "трева и космос" логика?) Всяко пристрастяване е вредно не знаеш ли? (Уж си извисена личност)
98
2
 
14
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Всичките трябва да получат доживотни присъди без замяна. В държавите с нормално законодателство за наркотиците в Югоизточна Азия като Виетнам, Таиланд, Индонезия, Малайзия, Сингапур и т.н. не биха живели дълго.
97
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До NSDAPРеалността и начина по който я преживявате е отражение на начина Ви на мислене и нивото Ви на съзнание. Вие вярвате, че тревата е мн опасна дрога, третирате я като такава, на други места знаят, че това не е истина, третират я според знанията си за нея, няма нито един смъртен случай, мн хора са излекували болежките си благодарение на това. Живота Ви е илюзия, която се материализира в съзнанието Ви, на физическо ниво в мозъка Ви, това отвън е просто енергия с различна честота на вибрация
96
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По цял свят се продава дрога в щатите вече е легално защо тук да е проблем или пак не сме в крак с времето?