Части от столицата остават без вода на 8 октомври

Вижте къде ще се извършват ремонтни дейности
Обновена: 7 окт 2016 11:29 | 7 окт 2016 11:28, Василия Пейчева
0
Части от столицата остават без вода на 8 октомври
Снимка: Софийска вода

На 8 октомври  2016 г. (събота), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Симеоновско шосе“, кв. „Витоша“,  се налага спиране на водоподаването от 13:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Симеоновско шосе“ от №2 до №6; по бул. „Симеоновско шосе“ от бул. „Г.М. Димитров“ до ул. „Димитър Шишманов“; ул. „Стефан Гичев“, ул. „Лея  Иванова“; по ул. „Професор Георги Златарски“ от бул. „Симеоновско шосе“ до №37, ул. „Димитър Шишманов“, ул. „Тодор Кожухаров“ и ул. 455.
    
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ №51.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари