Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат

Внушителни гардове ще отговарят за живота на шоумена и екипа му
28 окт 2016 10:37,
351
Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат
Снимка: Пирогов

В страх от атентат живее през последните седмици Слави Трифонов, затова внушителни гардове от частна охранителна фирма ще отговарят за живота и здравето на шоумена в събота.

Митинг-концертът, който ще затвори движението около района на Орлов мост, е едно от най-чаканите събития от феновете и идейни последователи на шоумена.

Още по темата

Поради риска от непредвидени събития, които застрашават живота на него и екипа му, Трифонов си е платил, за да предотврати евентуални ексцесии, пише "България днес".

Освен частната фирма, която ще се грижи на първо място за безопасността на шоумена, на концерта се очаква и засилено полицейско присъствие.

Всеки от посетителите ще бъде обстойно проверен при пристигането си на концерта, като най-засилена проверка ще се извършва на хората, които ще заемат частта най-близко до сцената.

Поради високия интерес към проявата в районите в близост до мястото на концерта се очаква интензивно движение на хора. По този повод Столичната община е издала заповед, с която се създава необходимата организация.

Променят се маршрутите на масовия градски транспорт, преустановява се движението на пътни превозни средства в района около Орлов мост.

Слави Трифонов е сериозно притеснен преди голямото събитие, искал всичко да бъде на възможно най-високо ниво и непрекъснато проверявал кое как върви. Отделно бил стресиран и от това шоуто му да не се провали и обещанията за грандиозно патриотично събитие, с цел подкрепа на референдума му, да не се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това на снимката сигурно е някой с маска за хелоуин.
18
35
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари ,не всички слушаме братя Аргирови.Слави знае как да прави концерти ,знае как да плени публиката,хората пеят и плачат на химна,пеят патриотични песни,селяните и задръстеняците сте вие .Вие сте сексуално незадоволени комплексирани мишки,живота ви е мизерен ,обеднели скотове не признаващи инакомислещите.Поздрави на майките
17
7
 
1
 
! Отговори
провинциалец преди 7 години
До СофиянецАко това се случи в София няма да остане нито 1 човек.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страх от атентат не звучи добре, това словосъчетание е удачно за общественици, политици и т.н., по-скоро нещо като страх от разчистване на сметки ще да е.
15
30
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Квартала където живея - ул. Светослав Тертер е блокиран за 24 часа заради някакъв шут, който чрез насаждане на простащината в обществото стана богат. Аз как да се прибера след работа в къщи и къде ще паркирам? Кой ще ме обезщети?
14
7
 
62
 
! Отговори
глупости преди 7 години
Слави Трифонов много добре е занел с какво се захваща и ако го беше страх нямаше да направи този концерт.Не ни занимавайте с глупости.Съвсем нормално е да се вземат мерки за охрана на място, където ще се съберат много хора.
13
28
 
44
 
! Отговори
Славка преди 7 години
Успех Слави и само напред, дано да преборите това еднолично управление на Герб!!!!
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога ще е концерта?
11
24
 
33
 
! Отговори
Софиянец преди 7 години
Всички *** след концерта ако може да се насочат към изхода на София, право нагоре по Цариградско шосе и никога да не се връщат.
10
28
 
44
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
Бат Слави Тъндърлъка бил рокаджия, разбираш ли. Еми добре де, ама нека уточним, че това е единствения рокаджия на света на рок концертите на когото цялата публика играе кючеци.Сега 2 дена ще ни изтезава с кючеци в центъра на София. Платената слуга на БСП под мотото срещу управляващите, всъщност прави кампания на Другаря Генерал и соц-пачата Йотова дето от 90-те неотлъчно е до корумпираната политическа върхушка разсипала тази държава.Ми к'во да очакваш - Бат Слави Тъндърлъка.
9
33
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави ще ги разцепи така както само той може,колкото и да го плюят не могат да му кажат добър ден
8
1
 
14
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
До ... По тази логика ,можем да преброим и милиционерите в държавата.
7
21
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде стига театри де!!!!!!!!!!!!!! То бива бива, ама...... тцтцтцтцт! Ами да си отцепи района, шатра да си изпъне, никой на 500 метра да не припарва и да си свири чалгията, като си го влече...... на кой му пука, басииии!?!?
6
19
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз имам един голем страх - да не забравя в 22.30ч. да сменя канала и да му видя физиономията.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Два големи страха .............
4
18
 
27
 
! Отговори
Страшен преди 7 години
Решението е просто, да не прави нищо...
3
21
 
42
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Успех!!!
2
44
 
53
 
! Отговори
... преди 7 години
Тъкмо ще преброим броя на наивниците и чалгарите в Софийска област, дано се окажат малко
1
57
 
55
 
! Отговори
ГРЪБ преди 7 години
Трябва да си без акъл да идеш на концерта му!