30 г. чакане за "Обиколна". А върху велоалеята – коли!

Улицата днес бе открита, но нарушителите не чакат покана
Обновена: 28 ное 2016 15:19 | 28 ное 2016 15:14,
118

Снимка: Спаси София, Facebook

Няколко часа след като бе пуснато движението по улица "Обиколна" в столичния квартал "Дружба", изградената велоалея се оказа неизползваема.

За отварянето на улица "Обиколна" в столичния квартал "Дружба" жителите чакаха 30 години. И днес най-накрая улицата, която свързва квартала с метростанция "Цариградско шосе" бе открита.

Още по темата

Но нарушителите не чакаха втора покана, за да се възползват от опциите за паркиране.

От снимки, разпространени от "Спаси София", се вижда, че леки коли са паркирали върху тротоарите и двупосочната велоалея.

От Столичната община коментираха, че предстои поставянето на колчета, които да направят невъзможно качването на коли по тротоарите.

Водачите на автомобили, които се намират върху велоалеята, могат да бъдат глобени единствено от КАТ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До Кико BMW 6Малеее, колко си ***!
107
0
 
2
 
! Отговори
колоездач преди 7 години
Те такава пасмина няма никъде. Трябва да си ***, ама на гъбена семка ***, за да паркираш така. Но тези, които го правят не го и приемат за обида да им се каже така. Ама нали така, наш *** си е паркитал, пък "Еворейчетата с велосипедите" да се оправят. *** народ, слаба държава
106
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ко?Ние!
105
5
 
13
 
! Отговори
Колио преди 7 години
Писна ми вече да чета как тепите гербаджии асвалтират по 100 квадрата на ден в София и 50 в страната ми баи ви Тошо строеше в хилядократно повече пътища построи на всеки селянин апартамент в София и завод в който да работи без да се посира от рязане на ленти.
104
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви колчета???До когаще грозите улиците с тях?Има специални бордюрни елементи,които се поставят против паркиране и са част от тротоарите.Дори в Босна ги има повсеместно..........и то след война....
103
3
 
9
 
! Отговори
Колио преди 7 години
Ако бяха направили лента за паркиране вместо вело алея щяха да свършат повече работа.
102
0
 
4
 
! Отговори
РВ преди 7 години
Пич, ти четеш ли кво пише? 30 години чакане за една улица! Къв САЩ,кви глоби, кви пет лева?
101
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съзнанието се гради със страх и здраво бъркане в джоба първооначално, а после се превръща в морал и навик. В САЩ никой и не си помисля да кара по велоалея или да паркира на място за инвалиди - глобата и $250 за първо провинение и прогресивно се увеличава след това.. ***..Акът трябва да се '' бие по главата '' първоначално, докато му светне втората сигнална система
100
7
 
3
 
! Отговори
РВ преди 7 години
Драскачите се лекуват лесно- без да искам отварям вратата като го видя в огледалото. Колело има- човек няма. Та така моите мили деца, ще се учим да летим. Каското покрива боята, вие си оставате с пирона и живота продължава. Така де- ако ще е война да е война! Щом си мислите че сте с привилегии заради колелото, що пък шофьорите да не са с привилегии и те?
99
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tребе да има повече от хубавците с колела, не им се карайте! Така ще има по-малко задръствания за нас, с колите : ))) Те да въртят там като алтави и да си мислят, че са много добре...
98
4
 
9
 
! Отговори
пешо лисия преди 7 години
Има си една песничка за тия: "О,колко си ***"
97
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
те това е...животното наречено български ***...гледа тъпо и мига..... как ме е яд че нема как да ги стрелят тея ***
96
1
 
1
 
! Отговори
ДО 83 преди 7 години
До КрайАЙДЕ ПОКАЖИ МИ ГЕРМАНСКИ СМАРТФОН
95
11
 
7
 
! Отговори
РВ преди 7 години
Скъпи ми "дерачи" с колелета... Не забравяйте че след като ми одерете колата аз все още ще имам кола, а вие все още ще имате само пирон. Аре на *** и гледайте да не завали сняг.
94
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е, защото когато ги изготвят тия планове въобще не взимат под внимание това, че хората се придвижват често с коли и... Няма къде да спрат. Ето това е проблем и то основен!
93
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
въпрос на култура и гражданско съзнание,от *** човек умна постъпка не чакай
92
15
 
5
 
! Отговори
Кико BMW 6 преди 7 години
Ас че си пъркирвам кадето си искам а тия шматки с колелата ги заушвам ридовно
91
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да попитам: Къде бяха от Спаси София докато всички тези сгради там никнеха като гъби? Не ме разбирайте погрешно, силно против съм паркирането на всеки свободен милиметър, но само да врещим пост фактум не е решение.
90
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 85 gogo"Твоето кюмбе на въглища и дърва много повече замърсява София, от колата ми."Дори автомобилът ти да си стои в гаража само за да си го гледаш, пак не не е вярно това, което си си втълпил.
89
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С блоковете където никнат, като гъби скоро и в в Дружба движението ще е като в Младост едното платно и тротара заето от паркирали автомобили а в другото колите се разминават кой както успее. Чудя се обаче как дават хората пари за жилища в такива квартали?