Части от София без вода във вторник

За засегнатите са осигурени водоноски
6 фев 2017 11:36, Мария Захариева
1
Части от София без вода във вторник
Снимка: Софийска вода

На 7 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с направа на връзка между съществуващ и новоизграден уличен водопровод на ул. „Златна ябълка“ местност „Детски град“,  се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Златна ябълка“ от №3 до жилищен комплекс „София вилидж“ №42 и жилищен комплекс „Св. Георги Победоносец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред комплекс „Св. Георги Победоносец“ .

На 7 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Шарколия“ вилна зона „Симеоново - Драгалевци“,  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Огюст Дозон" от ул. „Проф. Борис Йоцов“ до ул. „Георги Заркин“ и ул. „Шарколия“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Борис Йоцов“ ъгъла с ул. „Огюст Дозон“ .

На 7 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Горник“ от ул. „Гороцвет“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Люляк“ до ул. „Шишивар“, ул. „Искра“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ №10- пред училището . 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари