Затварят улици в София за вота, ограниченията са от 25 март

СДВР с постове за контрол и регулиране на движението
Обновена: 23 мар 2017 21:21 | 23 мар 2017 21:02, Камелия Цветанова
0
Затварят улици в София за вота, ограниченията са от 25 март
Снимка: Булфото, архив

Въвежда се временна организация на движение във връзка с изборите, съобщиха от Столичната община.
 
Забраняват се престоят и паркирането от 8.00 ч. на 25 март до приключване на мероприятията на ул. "Георги Марков" между локалното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" и ул. "Владимир Василев".
 
Забраняват се престоят и паркирането от 8.00 ч. на 26 март до приключване на мероприятията по локалното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" между ул. "Георги Марков" и ул. "Николай Ракитин"; по ул. "Младен Павлов" между локалното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" и ул. "Владимир Василев"; по бул. "Шипченски проход" между ул. "Акад. Людмил Стоянов" и ул. "Александър Жендов"; по бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и "Площад на авиацията".
 
От 20.00 ч. на 26 март до отпадане на необходимостта ще се ограничи движението на пътни превозни средства, с изключение на колите на масовия градски транспорт по ул. "Георги Марков" между локалното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" и ул. "Владимир Василев"; по локалното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" между ул. "Георги Марков" и ул. "Николай Ракитин"; по ул. "Младен Павлов" между локалното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" и ул. "Владимир Василев"; по бул. "Шипченски проход" между бул. "Михай Еминеску" и ул. "Александър Жендов"; по бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и "Площад на авиацията".
 
Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението за горепосочените време и място.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари