Намазаха с боя паметника на Роналд Рейгън в столицата

Кого ядоса новият монумент - репортаж на Bulgaria ON AIR
Обновена: 28 апр 2017 19:22 | 28 апр 2017 19:15, Анисия Иванова
367

Паметник на 40-ия президент на САЩ Роналд Рейгън се появи вчера в Южния парк в столицата.

Днес осъмна боядисан като вампир. Бюстът се намира на входа на парка откъм бул. "Витоша", на така наречената алея "Роналд Рейгън".

Кого ядоса монументът провериха Ива Григорова и Виктор Вакрилов от Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
20
 
9
 
! Отговори
Ф.Е. Джержински преди 6 години
Храм-паметника на БПЦ е именуван на руски светец.Срущу символа на държавноста - НС има статуя на руски император на кон. Из цялата страна има стотици статуи на рашки с шмайзери. Под път и над път паметни плочи на шумкари - руски агенти. Нормално е статуята на Рейгън, който срути болшевишките режими в източна Европа, да бъде обругана от зомбирани ***.
172
11
 
35
 
! Отговори
факт преди 6 години
НИТО ЕДНА НАЦИЯ НЕ Е ЖИВЯЛА ТОЛКОВА ДОБРЕ, КАКТО БЪЛГАРИТЕ ПРИ СОЦИАЛИЗМА, ОСТАНАЛОТО Е ПРОПАГАНДА.
171
5
 
14
 
! Отговори
един там преди 6 години
До Футуролог,Така, понеже аз не съм хванал много от това време(има-няма 10 години), то сондирам разни мнения от познати! 9 от 10 средно казват, че като отчитат плюсове и минуси, тогава плюсовете са били/бяха повече!
170
5
 
15
 
! Отговори
един там преди 6 години
До анонимен 255,Ти, обаче, си страшно умен! По време на това "робство" са давали пари, работа и жилище на хората, за да се заселят в райони от България с прекрасна природа и въздух! Сега в същите тези райони много хора се радват да могат работят за минимална заплата- нето 350лв. Пък доста хора оттам са принудени да мигрират в София! Така искаме-неискаме София се разраства и задушава, а тези райони се обезлюдяват! Пък ти, въпреки че границите са отворени, продължавай да си мечтаеш за зелена карт
169
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека си заливат нещастниците. Рейгън ги накара сами да си говорят вече 28 години, а сега ги подхвана Тръмп. Като изядат тоягата в Северна Корея, руснаците и техните марионетки в България пак ще минат в дълбока нелегалност както бяха в периода 1991-2000 година. Това е толкова страхлива пaсмина че само от 60 томахавки напълниха гащите.
168
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До един тамСтига с тия глупости с увеличаване на населението. Ако границите на България по време на комунистическото робство бяха отворени както сега, населението щеше да падне със 5-6 милиона а не да се покачи с 2.
167
5
 
12
 
! Отговори
един там преди 6 години
До анонимен 245,То това не е прецедент! Колко паметници бяха боядисани досега? Този просто е поредния такъв! Вземи това "робство" За 40-45години такова "робство" България си е увеличила населението с 2млн.д. и става една сравнително високотехнологична страна, с много крупни производства, с една от най-силно развитите леки промишлености в Европа! За близо 30 години "свобода" България пък се стапя с 2млн.д., няма нито едно крупно производство, а леката промишленост също е на доизживяване!
166
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилите се опитват да пробутат най-голямата тяхна лъжа, че някаква си империя Русия дошла да освобождава България. Impera значи Владея. Империите винаги идват с една единствена цел да завладяват. Няма никакъв дядо Иван, има една грозна азиатска империя дошла да унищожи България. Благодарение на сблъсака на великите сили на Берлинския конгрес в крайна сметка се е появила България. Това е и причината днес да я има тая държава а не Русия и цар освободител както угоднически тръбят русофилите.
165
9
 
6
 
! Отговори
7 преди 6 години
Според мен Роналд Рейгън заслужава паметник, защото при смяната на системата в Бг не беше убит нито един българин. Не е редно да се залива с боя паметника.
164
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха, Рони е велик. Разказа им играта.
163
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коркото и боя да изсипват комyнетата и русофилите, Роналд Рейгън си остава най-великият човек след края на 2СВ.
162
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз НЕ желая да има никакви проамерикански паметници, нито в Южния парк, нито където и да било! Хвърляли са бомби върху нас, забравихте ли?....А вие явно забравихте и руските бомби срутили Варна Каварна и Балчик. Забравихте и как нахлуха в Добруджа.
161
5
 
5
 
! Отговори
един там преди 6 години
"Хвърляли са бомби върху нас, забравихте ли?"Усилено, много усилено и в медииното и в публичното пространство като цяло, се работи по този въпрос! Много повече се набляга на Руско-Българската война, отколкото на тези бомбандировки!
160
3
 
13
 
! Отговори
един там преди 6 години
До анонимен 238, Е ние сме в ЕС само за да слушаме, това не го ли разбра вече! Плащаме си членския внос, а пък за сметка на това от ЕС ни хвърлят по някое евро за разни европроекти, от които се ублажават не повече от 1% от населението на България! Общо взето това представлява нашето еврочленство!
159
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С червена или синя боя е боядисан?
158
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците винаги ще налагат визи на българите, а българските министри ще ходят в Москва на крака да се молят за туристи и да обещават облекчен визов ражим за руснаци влизащи в България, това е положението, понимал? Ако не ти изнася заминавай да миеш keнефи в Америка, нали за там нямаш проблем с визите.
157
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 235Не задавай отговори! Ние първи секнахме процъфтяващата търговия с Русия и им наложихме по западно нареждане визи.Аз НЕ желая да има никакви проамерикански паметници, нито в Южния парк, нито където и да било! Хвърляли са бомби върху нас, забравихте ли?
156
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо нашите партньори от САЩ отказват виза на всеки пети българин? България не е ли член на ЕС вече 10 години, а САЩ и ЕС имат договор за безвизово пътуване и по силата на този договор американците си влизат в България свободно. България пълноправен член ли е на ЕС или евроатлатническите партньори cepaт най-нагло в устата на българите, а българите се облизват и се радват че са ги приели в голямато евроатлантическо семейство?
155
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рейгън мейгън сесере - ха ха ха, Русия отново е световна сила и Путин нарита дзурлата на краварчетата да си знаят мястото а във Вашингтон cepaт кръв заради Крим, как само ги изработи Владимир в Украйна не е истина...
154
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз проблем с визите нямам. За соцостанките не знам, може и да имат. Впрочем защо имаме визи и за Русия, нали са ни "братя"?