Оставка в "Младост"! Заради кметицата – "един типичен Бай Ганьо"

Зам.-кметът Никола Вапцаров напуска с остри думи срещу Иванчева
12 юни 2017 15:52,
88
Оставка в "Младост"! Заради кметицата – "един типичен Бай Ганьо"
Снимка: архив Булфото

Зам.-кметът на "Младост" Никола Николов Вапцаров подаде оставка и отправи тежки обвинения към кметицата Десислава Иванчева.

Вапцаров, който е потомък на големия поет и съпартиец на Иванчева от "Нормална държава" публикува молбата си и мотивите към нея в профила си във Facebook.

В писмото си зам.-кметът обвинява кметицата в погазване на законите и ежедневни гаври със служителите в администрацията.

Още по темата

"Вие погазихте и каузата на Зелен Младост. Вие забравихте защо бяхте избрана и с каква задача бяхте номинирана от гражданите. С една причудлива комбинация от чиста проба некомпетентност и жажда да си осигурите втори мандат съумяхте да изпуснете всяка една възможност да спазите изборните си обещания", пише в мотивите си Никола Вапцаров.

Той обвинява Иванчева, че не е спряла строежите в "Младост", но е успяла да спре "Младост".

"Общината не работи и служителите, който работят в нея, работят в страх. Страх от това, че когато Ви дават преписка, вие не може да осмислите написаното в нея и ще сметнете, че Ви лъжат", се казва още в писмото за напускане на зам.-кмета.

Вапцаров дава и съвет на Иванчева: "Искрен съвет като човек, който смяташе някога, че не сте толкова неудачна, колкото изглеждате. Съветът ми към Вас е – подайте си оставката!", пише той и допълва: "Ако милеете за "Младост" и за вашите съграждани, подайте си оставката. Ако имате елементарен срам и минимално чувство за самооценка би трябвало да Ви е болезнено ясно, че вие не ставате за тази длъжност".

Зам.-кметът пише и че Иванчева била издигната за кмет от "Нормална държава", само защото всички останали, на които било предложено преди нея, отказали.

"Само вие като един типичен бай Ганьо награбихте тази възможност. Госпожо Иванчева, вие винаги ще останете част от нас, защото сме емоционално свързани, както доктор Франкенщайн със създаденото от него чудовище. И като споменах Бай Ганьо, ще завърша с мисъл от неговият брилянтен автор: "Пази Боже сляпо да прогледа!", пише в края Никола Вапцаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
Дини преди 6 години
Тази Иванчева лие помия лие два дни пие като наи голямата пияница тя сие наи нахално неси и плати.
77
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много яко. Джав джав а кинтите са прибрани вече.
76
0
 
4
 
! Отговори
Бдителен преди 6 години
На вниманието на кметиците Иванчева и Фандъкова, на МВР, на "Четири лапи" и т.н.: Защо между ж.к.Младост и Околовръстното вече 2-ра или 3-та година се заселват ***? Има колиби от кашони, балатум и тенекия. И защо никоя "съответна" или "компетентна" държавна институция (чиито заплати НИЕ плащаме) не е.ба.ва да реагира? Утре тези наши "съграждани" подкокоросани от разни гейове-правозащитници, ще ореват света държавата да им даде БЕЗПЛАТНИ жилища преди да им разруши мизерните колиби! Егати!
75
0
 
1
 
! Отговори
до 71 преди 6 години
Може би защото Бай *** е литературен персонаж, както Хаджи Димитър, Чорбаджи Марко, и т.н. Не знам все пак колко е правилно, но така е възприето.
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте сега - по селата е друго. Там всеки сам си коси, ако не го мързи. Също и всеки сам си събира и кара *** някъде или просто го хвърля в реката. Ние обаче си ПЛАЩАМЕ, така че други хора да вършат всичко това. Такова е устройството. И когато плащаме, но не получаваме нищо, значи е време кметицата да си ходи.
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто тая стана кметица, в крайната част на Младост 4 ни заринаха от блокове - точно обратното на това, което обещаваше.
72
0
 
0
 
! Отговори
bekich преди 6 години
До АнонименНа Кадиев, не на Бойко.
71
3
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Доста "инвеститори" реват тука. Иванчева може да е проста, ама по-добре *** човек който не пуска строежи, отколкото предишната, при която срещу съответната сума може да построиш каквото и където си поискаш. А онези "служители" дето се страхували - ами да, при предишната имаше хубава лапаница, сега няма, нормално е да се страхуват.
70
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още когато разбрах, че това русо недоразумение и "лице на протестите" (разбирай - най-търсещата медийна изява), което не може да сглоби и артикулира три логически последвателни и свързани изречения, се е кандидатирала за районен кмет, се втрещих сериозно. Рекох си - ами усетила е, че е на гребена на вълната и се възползва. Но, когато в Младост си я избраха за кмет, тогава вече ми стана ясно, че точно такъв кмет са си заслужили. Сега има да си плащат за отсъствието на мисъл - тяхна и нейна.
69
12
 
8
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Мъж,който :-прекланя глава пред жената-слуша жената-е прислужник,роб и подчинен на женатаАко ще и да е кмет,политик и какъвто и да е,такъв НЕ е мъж!Да изритаме жените от обществените места!Жената трябва :-да се ПОКОРЯВА на МЪЖА-да слуша МЪЖА-да РАЖДА деца-да си седи вкъщиЖената НЯМА право да :-командори мъжа-не слуша мъжа- не му се подчинява-отказва да ражда деца и чисти.Какъв мъж е този кмет-заместник на Младост,щом прекланя глава пред някаква си руса ку.р.в.а и па.ч.а?
68
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая кака къде й е метлата?Има излъчване на улична хигиенистка.
67
14
 
13
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Тази на снимката трябва да си подаде оставката,а не заместник-кмета. Жените нямат място в политиката-безполезни са. Жената трябва да си стои в къщи,да готви,чисти и ражда деца. Ей,заради такива,като тая на снимката,България е в демографска катастрофа! Чувал съм по радиото,че тая щяла да направи софийския квартал по-чист и зелен. Явно жителите на Младост са недоволни от тази лъжкиня и има защо. Тая глупачка трябва да се маха. За пари всичко е направила.
66
9
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Всеки който е за драстични мерки в Младост има моята подкрепа. Разбира се, че ще бъде дръзка и ще се съмнява в много неща. Толкова много корупция и злоупотреби има. Самите правила и закони са направени да не защитават обществото а да се правят сделки. Даже трябва да в по крайна. Г-жо кмет, не следвайте написаните правила, те не са добри. Погазвайте ги и правете това което трябва Младост да изглежда като нормален ЖИЛИЩЕН комплекс. Който не му харесва нека си пише във фейса.
65
22
 
5
 
! Отговори
номер2 преди 6 години
Никола Вапцаров?! Не коментирам роднини на терористи и убийци!
64
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тези зъбки сигурно е гот като хапе *** . Оставете я жената , тя е продукт ,знаете много добре че тая не е единствената такава !В държавата в управлението е пълно с некадърници и слугинажи
63
19
 
8
 
! Отговори
Смешник преди 6 години
Не познавам кметката, ама този да си смени името..недоразумение!Ако е наследник на брата на Вапцаров- номенклатурата, да си завре книгата за поета, дето я е издал в....носа! И за морал говори?????????????????????????????????????????
62
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"служителите, който"Тоя наистина ли го е написал така или днес.бг, както винаги са неграмотни?
61
20
 
10
 
! Отговори
Няма значение преди 6 години
С този подъл ход само доказва, по възможно най-пошлия начин що за стока е господинчото - очевидно, когато някой се противопоставя на политическите амбиции и интереси, които биха били в противовес с волята на гражданското общество, този човек, независимо от заеманата длъжност, става неудобен и съответно става обект на подобни неграмотно съчинени изказвания... Защо искате оставката, за да дойде някоя марионетка, която безусловно да се подчинява на нечии команди и полит.интереси..
60
11
 
18
 
! Отговори
Младостчанин преди 6 години
Вапцаров да не се прави на Лили Иванова а да си каже с колко неизгодни договора завлеме обшина Младост и колко пари рушвет взе за да бездейства.Аман от предатели!
59
13
 
28
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Това, че госпожата от снимката има мозък колкото да "не ходи на заден ход и да ака на масата" не проблем. Проблема е, че беше избрана от "столичани" с приблизително същия умствен потенциал:) "Столичани" от село Трапоклово........хахах! И за да не ме разбирате грешно аз съм си чист провинциалист! На 100%!! Ххахахахах!"