Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности в някои части на столицата
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кукуш", жк. "Захарна фабрика", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на
бл.33, 35, 37, бл.59, бл.60, бл.61, бл.62, бл.69, ул."Кукуш" №6.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 61.

На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Милин камък", кв. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Милин камък", от ул. "Криволак" до ул. "Кръстьо Сарафов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Миджур", ъгъла с ул. "Милин камък".

На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 8, кв. "Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. 8, ул. 5, ул. 30, ул. 49, по бул. "Ботевградско шосе", от ул. 8 до ул. 50.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 8, ъгъла с ул. 12.

На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Хан Кардам", кв. "Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Хан Кардам".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Хан Кардам" №19.

На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Цар Симеон Велики", с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Цар Симеон Велики", ул. "Занаятчийска".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Цар Симеон Велики", ъгъла с ул. "Занаятчийска".
 
На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Мишова орница", кв. "Симеоново", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Синьо лято", ул. "Митрополит Партений Зографски", ул. "Йоасаф Будински", ул. "Тодор Пеев", ул. "Боримечката", ул. "Витошки езера", ул. "Чичовци", ул."Андрей и Константин Петкович", ул. "Бор", ул. "Витошки езера", ул. "Погледец" и  ул. "Мишова орница".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Мишова орница", ъгъла с ул. "Витошки езера".

На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. "Цар Борис III", кв. "Княжево", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Цар Борис III", от ул. "Звездица" до ул. "Студен кладенец".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Цар Борис III", ъгъла с ул. "Княжевска".

На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателни кранове и водомер на ул. 45 и ул. "Ѝеромонах Гаврил Лесновски", вилна зона "Симеоново-север", се налага спиране на водоподаването на клиентите на "Софийска вода"
от 09:30 до 17:30 часа в района на ул. "Ѝеромонах Гаврил Лесновски", ул. "Цар Иван Владислав", ул. 53, ул. 45, а от 10:00 до 16:00 часа - в района на ул. "Ѝеромонах Гаврил Лесновски", ул. 52, ул. 53, ул. 45.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 53, ъгъла с ул. 45, ул. "Ѝеромонах Гаврил Лесновски", ъгъла с ул. 52.

На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "ВЕЦ Пасарел", с. Долни Пасарел, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "ВЕЦ Пасарел", ул. "Божур", ул. "Акация", ул. "Щъркелово гнездо", ул. "Искър", ул. "Дъбова кория", ул. "Момина скала", ул. "Детелина", ул. "Урвич", ул. "Хризантема", ул. "Минзухар", ул. "Русалка", ул. "Белия камък" и ул. "Борова гора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "ВЕЦ Пасарел", ъгъла с ул. "Минзухар".
 
На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. "Драган Цанков", жк. "Изгрев", се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Драган Цанков" №37.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Драган Цанков" №37.
 
На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Пиер Дегейтър", жк. "Изток", се налага спиране на водоподаването от 11:30 до 14:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Чарлз Дарвин", бл. 2 – висока зона, ул. "Пиер Дегейтър" – бл. 1, бл. 3 – висока зона.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Пиер Дегейтър", ъгъла с ул. "Самоков".
 
На 13 юни 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Суходолска", кв. "Факултета", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Суходолска", от жп прелеза до ул. "Суходолска" №171А, ул. "Полска къпина", жп линията и ул.761.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Суходолска", ъгъла с ул. 764.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари