Пак агресия! Мъж изрита възрастна жена на спирка в София

Според коментари във FB причината е забележка, да не стои на вратата на тролея
8 авг 2017 07:00,
191
Пак агресия! Мъж изрита възрастна жена на спирка в София
Кадър: Facebook

Млад мъж рита възрастна жена на спирка в столичния квартал "Люлин". Поредната проява на улична агресия се разиграва пред очите на десетки пътници в тролейбус №7.

За инцидента стана ясно от кратко видео, качено в групата "Видяно в София" във Facebook.

От публикацията не се разбира каква е причината за ритника, но в коментари под нея се разказва, че до насилието се стигнало след като възрастната жена направила забележка на мъжа да не стои на вратата на тролея.

Още по темата

Дали това е истинската причина или не от видеото не става ясно.

На клипа се вижда, че насилието става пред очите на дете, за което в поста се твърди, че е дъщеричка на насилника.

На видеото се вижда и че друг млад мъж се притичва на помощ на възрастната жена и избутва насилника, който продължава да се държи агресивно. И младо момиче се опитва да помогне на жената.

Видеото се появи и в групата "Люлин“. Под него потребителите спорят дали е възможно жената сама да е провокирала насилието.

Според повечето от коментарите, каквото и да е станало, има много други начини, по които да се реши проблемът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МунчоЩо? Детенцето или бабата има предимство? Или таткото да седне?
114
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МЗ предупреждава ! Дудненето е опасно за здравето на червените бабички !
113
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До за Гинес смеСлед едно има няма 25-30г и ти сигурно ще трябва да си стоиш вкъщи, да не посмяваш да излезеш и да не казваш гък. Щото и твоите деца, възпитани от теб, ще разсъждават като тебе сега.
112
9
 
7
 
! Отговори
Мунчо преди 6 години
Причината за боя е че до като таткото си е дупчил билет бабето е избутало детенцето от седалката на земята за да седне тя...И аз да съм на мястото на бащата и аз така ще реагирам.
111
12
 
5
 
! Отговори
за Гинес сме преди 6 години
По ПРOСТOТИЯ И ТЪПOТИЯтя и старата явно има по-голяма уста отколкото трябва!Щяла да прави забележки ?????Защо не ги прави тези забележки на Чeрвените *** за които на всеки избори ходят да гласуват и после България стана кoчина точно заради старите бабички и дядки!!!Не стига че са в напреднал стадий на деменция ами и все искат да са център на вниманието и около тях всичко да се върти. В тези жеги хората изтрещяват а бабките трябва да си седят в къщи!!!!
110
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега този убавец да бъде осъден на обществено полезен труд,една година да чисти всички тролеи в депото ...до блясък.
109
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази страна изчезва от простотията и диващината на населението и!! Агресия по пътища, училища, заведения, болници итнСега на този нищо няма да му направят. В България 30 год се свикна на безаконие и безнаказаност и затова вече няма лимит наглостта и простотията на българина. Цари наглостта, агресията и простотията! Затова и всичко вече се топи! Изгубихме всички човешки ценности като народ!
108
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То само пишлигари,*** и джипсита висят до вратите на превозните средства.Всичките са простакелковци.Нормалният човек ползва вратата само за качване и минава навътре и се приготвя да слиза малко след като му наближи спирката.София се напълни с всякакви *** които си мислят че като са се домъкнали в голям град всичко им е позволено и трябва да си демонстрират простащината обезателно.Това са постъпки на комплексари.
107
2
 
22
 
! Отговори
... преди 6 години
не ви е виновна демокрацията. виновни сте си вие самите, защото сте адски прости. демокрацията ви дава ако не училища и университети, поне свободен достъп до всичко - книги и други пособия, за да се научите поне на минимални обноски и поведение и възпитание. Напълни се с гига прости хорица, което води до такива приматски прояви. В чужбина съшо има такива ***, но те поне имат това по- горе написаното..основата, за да се избягват поне такива мизерии като тази. Комплекси и простота води до това
106
5
 
11
 
! Отговори
Суека преди 6 години
С това трябваше да започнат ... в Люлин , Обеля , Младост , Овча Купел , Дружба и т.н. селски райони живеят предимно *** от провинцията дошли тук у големият град да се изявяват като БОСОВЕ на КОРПОРАЦИИ и КАРТЕЛИ ! Едно е стар човек да те критикува за нещо а даже и да те обиди ама чак да отиваш до физическа саморазправа говори ,че отвътре си МЕГА СЕЛЯКА *** стоящ даже под всеки един вид *** по мозък ! Научете се ако идвате и раждате по СОФИЯ да има някакви МИНИМАЛНИ ОБНОСКИ поне бре !
105
2
 
29
 
! Отговори
До всички, които се преди 6 години
чудят дали бабата не го е предизвикала:Дано като станете и вие баби и дядовци (времето минава бързо) да не ви ритат, бият, пребиват или направо убиват за това, че сте посмели да отворите уста. Дано разберете на собствен гръб какво е да не можеш да ходиш вече бързо, да те боли тук и там и разни набедени юнаци да се правят на мъже като си го изкарват на вас. Щото иначе са смачкяняци, ама на слабите се ребчат. Както сте го подкарали на пици и дюнери още на 55г ще сте в категорията баби и дядовци.
104
1
 
7
 
! Отговори
venix преди 6 години
и тоя *** нещастен ще го отнесе!
103
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли навремето защо е бил построен Люлин?За да покажат на софиянци колко е лошо да се живее на Запад!
102
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"На сеело не знаете че в Лщолин софиянци НЯМА!!"Да бе. Затова 95% от колите пред блоковете са софийска регистрация. Аз не съм софиянец, защото живея под наем. Който има собствено жилище в София е софиянец.
101
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквато и да е причина, той е упражник физическо насилие. Това е наказуемо. Точка. Ако за ясяка обида или забележка се биехме, нямаше да сме по-различни от маймуните. За това имаме разум, за да контролираме първичните си емоции. Българинът итзтрещя и изпростя до нови висоти, каквито може би само в Русия може да съществута. Такива *** като този трябва да бъдат наказвани. Такъв тип агресия и насилие не е шега работа! За това и не ни искат из Европа, защото сме *** жалки!
100
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Факт,Такива като теб са най-големите о.трепки!
99
1
 
39
 
! Отговори
Ако имаше държава... преди 6 години
Значи, сега започват едни догадки и всеки се изказва каква е била историята и причината. А всъщност не може да има причина да ритнеш жена, дете, а дори и мъж. Не сме ***, за да се решават нещата по този начин. Но, както забелязахте с индуса от Максуда, който изрита момичето в метрото в Германия, нещата се решиха за няколко съдебни заседания и по-малко от 4 месеца. Тук всеки знае, че тези неща минават в графата "Имало да става". Там се коренят много от проблемите на територията.
98
7
 
18
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Вече не е важно дали си в Люлин или Младост,вече навсякъде е пълно с о.трепки от провинцията трудно се живее вече в София.
97
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Ляолин е елита на България!
96
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Шаран-БГ 122На сеело не знаете че в Лщолин софиянци НЯМА!!Там са предимно мигранти от северо западнала БГ и друга сбирщина от провинциалисти чиито родители на времето са се домъкнали в София като работници за Кремиковци.