Пак агресия! Мъж изрита възрастна жена на спирка в София

Според коментари във FB причината е забележка, да не стои на вратата на тролея
8 авг 2017 07:00,
191
Пак агресия! Мъж изрита възрастна жена на спирка в София
Кадър: Facebook

Млад мъж рита възрастна жена на спирка в столичния квартал "Люлин". Поредната проява на улична агресия се разиграва пред очите на десетки пътници в тролейбус №7.

За инцидента стана ясно от кратко видео, качено в групата "Видяно в София" във Facebook.

От публикацията не се разбира каква е причината за ритника, но в коментари под нея се разказва, че до насилието се стигнало след като възрастната жена направила забележка на мъжа да не стои на вратата на тролея.

Още по темата

Дали това е истинската причина или не от видеото не става ясно.

На клипа се вижда, че насилието става пред очите на дете, за което в поста се твърди, че е дъщеричка на насилника.

На видеото се вижда и че друг млад мъж се притичва на помощ на възрастната жена и избутва насилника, който продължава да се държи агресивно. И младо момиче се опитва да помогне на жената.

Видеото се появи и в групата "Люлин“. Под него потребителите спорят дали е възможно жената сама да е провокирала насилието.

Според повечето от коментарите, каквото и да е станало, има много други начини, по които да се реши проблемът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
7
 
! Отговори
ХО-ХО преди 6 години
Какви хубави новини от Бантустан.
94
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на младите им липсва възпитанието, но и на бабушкерите им липсва също.
93
5
 
20
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Каква "забележка"? Загрижена ,че може евентуално да падне, жената го е замолила да се качи по -нагоре - вратата да се затвори нормално. Но не е знаела ,че ще попадне на "гражданин" и то "столичен" ! Последните не отбират ни от молба, ни от покана, а камо ли от забележка. Той дивакът си е дивак, ако да е от "престолнината" !
92
2
 
38
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 112Няма особено голямо значение. Ако ще да ме напсува на майка или обиди детето ми пак няма да я наритам. Може да и кажа какво мисля за нея, но до там. Това е възрастна жена все пак.
91
2
 
49
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Хайде сега 1 година ефективна присъда. Да си помисли много сериозно какъв мъжкар е. Това да биеш баби по спирките е по-долно даже от биенето на жени...
90
5
 
28
 
! Отговори
Яcтpeб Османлията преди 6 години
Станахте по големи *** от нас турците бе
89
12
 
12
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
До ГЕНЕТИКАТова е София.
88
1
 
30
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
Алоо, телевизията ли е? Предаването С г**а към селото?Не, предаването е С лице към града!Е, а към селото с какво сте обърнати?
87
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаете какви реплики е използвала бабичката, за да го извади от нерви. Не оправдавам насилието/физическо и словесно/, а още повече съдници като вас, които искат да линчуват без да знаят за какво всъщност става въпрос. Не сте по различни от този на снимката.
86
2
 
27
 
! Отговори
ВЪЗПИТАНИЕ преди 6 години
ЛИПСВА СЕМЕЙНО ВЪЗПИТАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ ОЩЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА .НЯМА ГО УВАЖЕНИЕТО КЪМ ВЪЗРАСТНИТЕ В СЕМЕЙСТВОТО КАМО ЛИ НАВЪН ПО УЛИЦИТЕ.Г-ДА УПРАВНИЦИ ЛИПСВАТ ВИ ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ ЗА ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ .ДОКАРАХТЕ ХОРАТА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА , НАСАДИХТЕ ОМРАЗА МУЖДУ ТЯХ .ВЕЧЕ ОЦЕЛЯВА АРОГАНТНИЯ , АГРЕСИВНИЯ , ВУЛГАРНИЯ , КРАЦЕЦА ,ЛЪЖЕЦА ,МАЗНЯРА , ПОДЛИЗУРКАТА ТОВА Е ВАШАТА ВИЗИТНА КАРТИЧКА , КОЯТО ЛЕПНАХТЕ И НА НАРОДА
85
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА тия дъртите все някой им пречи на всичко правят забележки е ми заслужила си го е.................................................Не дърпай дявола за опашката, щото може никога да не одъртееш.Особено ако караш кола, може да си останеш вечно млад.
84
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля че турците са виновни и за това! Все пак 500 годишно робство, турците ни клали, потурчили, унищожили, чрез генно инженерство са ни поразили гените, мръсните турци!!
83
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българинът е с*ганин по душа. Факт.
82
6
 
27
 
! Отговори
СРАМЪТ НА БЪЛГАРИЯ преди 6 години
Този е от онези наркомани, които крещят по стадионите "Българи юнаци" и щом си покажат носа извън страната веднага ги арестуват
81
5
 
16
 
! Отговори
881 преди 6 години
Абе стига с това робство сте се оправдавали преди 2 века е свършило колко поколения са изминали ние само тая песен си пеем. Вижте колко други народи са били под робство ей на Гърция още по-зле, ама има ли помен от това-не, високомерие и самочувствие. От край време сме си мишки и предатели, прочетете малко за времето на династията асеневци и ще си говорим за сметкаджийства и предателства.
80
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА тия дъртите все някой им пречи на всичко правят забележки е ми заслужила си го е
79
6
 
26
 
! Отговори
ГЕНЕТИКА преди 6 години
Баща - алкохолик, майка ку-ва. Резултатът е този потомък.Няма как бодилът да роди грозде.
78
5
 
9
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Путин е виновен!
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БостанОБРАН БОСТАН (ИНТЕЛЕКТУАЛНО)
76
5
 
23
 
! Отговори
Лично мнение преди 6 години
За сетен път се уверявам, че в София се е струпал каймака на простаците, наглите мошеници и най-важното: хора олицетворяващи тъй наречената " ДЕМОКРАЦИЯ " - безскрупулни, без морал личности, готови да убият за да забогатеят.