Питбул нахапа мъж в София, човекът е в тежко състояние

Собственикът на кучето е арестуван от полицията
86
Питбул нахапа мъж в София, човекът е в тежко състояние
Снимка: архив Reuters

Питбул нападна и нахапа възрастен мъж тази сутрин в София. Инцидентът е станал пред блок 358 в квартал "Света троица".

Около 8,30 часа възрастният мъж се разхождал в градинка близо до блока, когато е бил нападнат от кучето, съобщи БНР.

След нападението мъжът е откаран в Университетска болница "Царица Йоана" в тежко състояние с много ухапвания по тялото.

На място пристигнала полиция и арестувала собственика на кучето.


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
0
 
! Отговори
преди 11 месеца
Не защитавам, кучетата които поканят във градинските... Но не са малко и майките които си разголват децата като им се пикае или ***,защото я мързи да се качи два етажа и да го сложи на гърне.... А що се отнася до кучетата съгласна съм че няма лоша порода кучета има лоши стопани.. Както го научиш ако е било назлобено към човечеца, ще хапе да иначе сигурно после ще яде бой... Затвор за собственика и преспиване на кучето
69
0
 
3
 
! Отговори
Руснака преди 11 месеца
В Западен парк положението с домашните кучета е трагично. Пуснати на свобода всякакви породи пикаят и осират навсякъде, докато родители с малките си деца и майки с бебешки колички се разхождат.
68
1
 
5
 
! Отговори
РъкатаНаМъртвеца преди 11 месеца
Съдията казва - Закона е такъв . Ма тези закони ги пишат хора които ни мразят и ни убиват с всичко !Бавно и полека ни убиват а после - нямало закони или законите не се спазват а като се спазват - 4500 лева за опит за убийство .И пишман-убиеца си отива по живо и здраво и не е платил и стотинка.Нарочно ни убиват - страх ги е от Нас !Убийци !
67
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Обичам да гледам как хора робуват на животни, в замяна на едно облизване/ наречено любов/и което, за разкош на вкуса, преди това кучето е направило под опашката си.
66
2
 
5
 
! Отговори
ех, правосъдие преди 11 месеца
Собственикът да плати 100 000 лв на жертвата. Кучето да се евтаназира. Това поне донякъде ще компенсира страданията на човека.
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Айде сега собственика в Централния софийски да хапе ку рове
64
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кучето има ли винетка,ГО,минало ли е на технически преглед,платен данък.
63
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Закони има. Первезни закони.
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма закони.Това е България.
Кучетата си лаят,кервана си върви.
61
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да пуснеш такова куче без каишка и най-вече намордник е като да се качиш да караш пиян или да караш на червено, с тази разлика, че пострадалите ще са само другите - т.е. дърпаш дявола за опашката.
Нека стопаните на всяко куче без намордник да лежат по 1 седмица в ареста за 1-во провинение, а после експоненциално месец, година ...
60
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Виновни са собствениците, не кучетата.

Някой като има кола и блъсне човек на пешеходна... да не е виновна колата?!

Онези си озверяват животните за боеве с кучета, след това ги пускат без контрол и надзор и наморник да вилнеят в парковете. Нормално да нападнат най-беззащитните, деца, жени и възрастни.
59
10
 
4
 
! Отговори
майна преди 11 месеца
До ivan
Иване, преди сто години 99% от българите са имали куче по причина че са били селяни. Значи ли че са ''комплексирани извратени боклуци''.Предполагам че и дядо ти е имал куче на село.
58
5
 
32
 
! Отговори
да.. преди 11 месеца
Приятели, за една година живот в Англия извън столицата не видях НИТО едно бездомно куче! Минал съм няколко хиляди мили с колело и пеша! Според мен и домашните кучета не са много... У нас закона позволява свободно НАШИТЕ паркове, улици и обществени места да се мърсят от бездмни кучета! У нас закона обслужва бандити наречени защитници на кучета, чието препитание е поддържането на кучешка популация! СЪбудете се хора! Излезте от комата! Вие не сте никакъв народ! оФФци!!!
57
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Контрола в София в най- добрият случай се изчерпва с предупредителен протокол. В нашият блок има съсед със средноазиатска овчарка с големина на младо теле. Държи го на балкона и лае денонощно. Известни са ни и няколко случая на нападение на хора и други кучета. Жалби в общината и полицията много, но минават само с предупредителен протокол. Жената, която го разхожда едвам успява да го удържи, надморник няма. И така докато не се случи фатален инцидент никой от контролните органи не обръща внимание
56
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сменете водата с антифриз, зима иде, да не замръзват.
55
2
 
25
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 месеца
Комплексарите с питбулите вардете ги от слаби хора и деца и особено от МОИТЕ ДЕЦА защото инак ще ви ритам в тъпите кофалници докато спрете да мърдате !
54
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кучето и собственикът му трябва да се евтаназират.
53
4
 
23
 
! Отговори
БГ преди 11 месеца
Дано се случи на собствениците на кучета, да пострада някои от най близките му от собственото му куче. Но да пострада така че да бъде фатално. Защото властите получават големи заплати и се наслаждават на живота. Но не ги интересуват проблемите на хората. Кога ще бъде почистена столицата от кучешки и конски ***. Кога ще бъдат глобявани собствениците на кучета които не спазват изискванията. Властта не взима мерки за безопасността на хората, но пострадалите знаят какво да правят с кучетата.
52
2
 
26
 
! Отговори
judge преди 11 месеца
Собственикът трябва да бъде съден за съпричастност към въоръжено нападение , тъй като не е "обезопасил" кучето си - става дума най-вече за Намордник и каишка , които междувпрочем са задължителни .
Все пак зъбите на кучето са оръжие , а инстиктите му , на хищник, са да ги използува .
51
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен
В Англия този проблем е решен -породата американски пит бул териер е забранена.Впрочем не само тя.Въобще едри кучета или бойни (то не че при едрите породи няма бойни като Тоса Ину - слава богу от него още не внасят и хубаво че това може да те изяде теб и кучето ти)в апартаменти не трябва да се гледат.