Роднини на самоубилия се Калоян: Секта е виновна за агресията му

Момчето е станало религиозно от месец, самоубило се е в чужд блок
Обновена: 29 окт 2017 19:42 | 29 окт 2017 19:40, Красимир Ангелов
126
Роднини на самоубилия се Калоян: Секта е виновна за агресията му
Снимка: Bulgaria ON AIR

Секта стои зад агресивното поведение на 18-годишния Калоян, който първо преби медицинска сестра в "Пирогов", а часове след това се самоуби във вътрешен двор на бул. "Васил Левски" в София. Това е мнението на неговите близки, съобщава телевизия Bulgaria On Air.

Родителите са категорични, че за пръв път хващат сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати.

Още по темата
Чичото на Калоян – Атанас Милев, разказа пред Bulgaria On Air, че брат му е открил сина си върху ориз и с Библия. Апартаментът е бил изпочупен, а родителят веднага се е обадил на телефон 112, откъдето са пратили линейка и полиция.

Бащата на Калоян лично е вързал буйстващия си син за леглото в болницата и дори е записал клип, за да му покаже като се възстанови как е изглеждал след употребата на опияти. Близките на Калоян не разбират как може младият мъж първо да се отвърже, да нападне сестрата, а след това необезпокоявано да се добере до центъра на София облечен само с боксерки и тениска.

Освен това те са категорични, че Калоян не е имал никакви познати във входа, откъдето се е самоубил, а блокът се заключвал и е трудно на външен човек да проникне в него.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване в „Пирогов“. Колегите й са категорични, че ще й трябват повече от месец за пълно възстановяване.

Бащата на младежа ще даде подробности за всичко, което знае, в сутрешния блок на телевизия Bulgaria On Air в понеделник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
55
 
1
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 6 години
Алля му е зел акъла заштото е неверник, един е Алля и Мохамед е неговия пророк !Заштото ако биллюлля беши маслиманин щеше да жив
12
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникТвоите "коментари" всичките са такива бе ръб!!!!!!
11
2
 
34
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Момчето е било на доста по-сериозни наркотици от марихуана със сигурност. Не съм чул някой напушен да го избива на агресия. Може да е взимал стероиди и в микс с наркотици става страшно.
10
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сектата и дрогата са руски!Това е сигурно на 100%!
9
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащата на младежа ще даде подробности за всичко, което знае, в сутрешния блок на телевизия Bulgaria On Air в понеделник.==============Така, ако сте медийни герои, и FB е мястото ви за " живот" не очаквайте децата ви да могат да оцеляват в "реала"Що за човек ще тръгне по телевизийте след смъртта на детето си? "Живите мъртви" не е само филм, света се напълни със зомбита. Почивай в мир, дете и прости на майка си и баща си...
8
8
 
12
 
! Отговори
бай х преди 6 години
баща му ако го беше възпитавал по български когато му е било времето , сега момчето щеше да е живо
7
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова искаме да се изучават религии в училище ! За да се предотвратят такива работи.
6
6
 
13
 
! Отговори
Циник преди 6 години
6 + на Ид иотския коментар 1 !!!!Аудитория с класата на плосък червей!!
5
5
 
33
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Без да искам - се оказах прав...Трагедия!Не искам да съм на мястото на родителите...Изгледано дете...А на "първосигналните" с "разпни го" им пожелавам - никога да не им се налага , да са в такова положенние
4
32
 
12
 
! Отговори
да преди 6 години
Това са новите Православни ценности директно от Расия
3
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дрогата на прощава, какви секти какви пет рубли...
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много заплетен случай. Секти,библия,ориз,наркотици, болници, ппбоища, бягство, самоубийство и какво ли още не. Сега поне две хиляди тюфлека ще имат работа до пенсионирането си,макар и на младини.
1
12
 
18
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Да е жив и здрав ,отишъл е там където иска !! Жалко за битата жена !