Откритият мъртъв мъж – нападателят на сестрата от "Пирогов"

Той най-вероятно се е самоубил, посочи Румяна Арнаудова
Обновена: 30 окт 2017 07:17 | 29 окт 2017 17:27, Красимир Ангелов
119
Откритият мъртъв мъж – нападателят на сестрата от "Пирогов"
Румяна Арнаудова. Снимка: Булфото

Най-вероятно откритият в събота в столицата мъртъв младеж е нападателят на медицинска сестра в "Пирогов", съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пред "Фокус".

Още по темата
"По външни белези и по дрехите лицето най-вероятно е същото, което е причинило телесните наранявания на медицинската сестра в "Пирогов", посочи Арнаудова. Тя уточни, че Софийската районна прокуратура изяснява причините за настъпилата смърт на младежа, но по данни от извършената аутопсия най-вероятно става въпрос за самоубийство.

"Има предварително заключение от вещите лица. Категорично според тях на този етап се касае за самоубийство. Има типични множество височинни травми и няма каквито и да е данни за насилствено причиняване на смъртта. Така че основната версия, по която се работи е за самоубийство", посочи говорителят на главния прокурор.

Арнаудова уточни, че събирането на доказателства по двата случая продължава. Ако бъде окончателно потвърдена самоличността на починалия млад мъж, ще се прекрати разследването, което Софийската районна прокуратура е започнала за причиняване на телесна повреда на медицинската сестра, но ще продължи разследването за причините, които са довели до настъпване на неговата смърт.

Както Dnes.bg съобщи, в събота бе открито тяло на млад мъж във вътрешен двор на бул. "Васил Левски" в София. Сигнал за открит човек в безпомощно състояние е получен сутринта на тел. 112, съобщава МВР. Пристигналият на място екип на Спешна помощ установил смъртта на млад мъж.

Часове преди това – в петък срещу събота през нощта 18-годишен мъж, настанен в токсикологията на „Пирогов” заради употреба на марихуана, нападна и преби дежурната медицинска сестра. В резултат в тя е получила тежка лицева травма и мозъчно сътресение.

След нападението младият мъж избяга от болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
4
 
7
 
! Отговори
ТЪП СИ УМРИ ГЕЙ преди 6 години
До АнонименКъв си ти гей да искаш казарма бе ***,я *** *** смотан! *** *** УМРЕЛА ДА И ПИКАМ НА ГРОБА *** СКАПАН МАЗЕН ***,*** УМРИИИ БЕ ***
89
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобни случаи е съм наблюдавала през 90 години на болни в психиатрично отделение с диагноза циклофрения.
88
9
 
3
 
! Отговори
луцифер преди 6 години
умря от гузност принудих го
87
15
 
13
 
! Отговори
123 преди 6 години
Естествен подбор. Дали ще са наркотици, висока скорост, алкохол или комбинация от трите... В случая е дрогичка и зоб. "Лееко" опасна комбинация причиняваща шизофрения (особенно при тревоманчетата). Сега искам някой да ми обясни как трябвало да я легализират "билката", а?!
86
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А що се касае до придружаването и дума не може да става - като станат зулумите извъртат всячески! Те дори информация на близките не дават относно състоянието на такива болни, какво остава да ги придружават в отделението! Пращат охраната да каже, че щом не са в моргата значи са добре. А в други отделения началника на отделение дори дава служебни бележки само на един близък, с които го пропускат на свиждане от входа на болницата.
85
8
 
17
 
! Отговори
До 80 /do ani/ преди 6 години
Като е бил шизофреник защо са го настанили в токсикологията? Това, че лекарите са некадърни е довело до смъртта на това момче. Според родителите то не е било наркоман. Как разбраха! че е наркоман не е ясно. Ако са му инжектирали Диазепам ситуацията при шизофрениците се влошава и те буйстват още повече. Защо няма камери в тези шибaнu болници? Родителите твърдят, че той е бил вързан с колани - в този случай кой го е отвързал? Магазините могат да бъдат пълни с камери, но болниците и училищата - не!
84
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобни случаи са отражение на бълг. действителност.Няма дисциплина вкъщи, на у- ще, без казарма, без работа и пр.Какво да очакваме, природата НЕ търпи празно пространство.
83
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сусчоne obidai trevata , tiq ne pushat treva a sintetichna marihuana , treva e onui v na dqdo ti seloto dvora det prai kalchishta da vrazva magareto , tova tqhnoto raste v raztvor I posle pak se topi v raztvori I se drusat
82
11
 
4
 
! Отговори
Устата сама промълви преди 6 години
и пак го питали и разпитвали: ти че да глъташ ли бе амфетоминтите бе?НЕ!, Марихуана!и пак бой и пак кютек и пак въргал го питат: бре ти нема ли да зафаташ амфетуминките бре?НЕ! устата сама промълвила *** Ри *** Ана!и те ти го вернио марихуйянец пичинал от смърт чрез умиране бъш у краьо на живото га смъртта иде с косата...
81
6
 
20
 
! Отговори
na majk... преди 6 години
До Aнити какво си бре иЗзрод, за да пишеш по този начин - мед сестрата е със счупен нос, и разскъсана скула и е вече пациент на същата болница дето е помагала на *** наркомани, като този дето я е пребил?аз ли му ръгам амфетамините на *** в ръцете?
80
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В една от новинарските емисии споменаха употреба на амфетамини. Някак по-достоверно звучи от марихуана.
79
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самоубили са го. Така при ГРОБ
78
7
 
26
 
! Отговори
do ани преди 6 години
Ани тва не е дете.Това е бил доста силен и опасен млад престъпник тренирал бокс.Такива в България с лопата да ги ринеш.Има ножари,изнасилвачи,подпалвачи различни видове гангстери-всякаква тиня.Тоя е бил и шизофреник освен всичко останало те много се дразнят от очи.Понякога ги рисуват и след това пробождат защото ги гледат.След това пак са добри след това пак лоши-на пристъпи са.Ултиматното зло.
77
36
 
9
 
! Отговори
Aни преди 6 години
Жалко за детето.Жертва на наркотиците.Бог да го прости.Млад човек си отива напразно от този свят,заради моментни настроения .породени от тия ***.Какво са правили в тази токсикология,нали е трябвало да му помогнат там,за да не е агресивен.Как са му помогнали само Господ знае и само той може да съди.
76
8
 
44
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
Настанен в токсикологията заради употреба на марихуана?! Пахахаххааххааах! Ей, 0лигофрени! На всичко друго е бил, но не и на марихуана. Само промит мозък може да роди подобна глупост. Тъжна история, тъжна наша реалност.
75
2
 
14
 
! Отговори
Eeee преди 6 години
най-накрая! Настигнахме ги американците, а мислехте, че не можем. Остават ни само металдетекторите в училище.
74
1
 
7
 
! Отговори
луцифер преди 6 години
и така
73
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
План Ран-Ът.
72
0
 
36
 
! Отговори
Хапче преди 6 години
Хванаха корумпиран министър,а медиите мълчат що така!?
71
2
 
30
 
! Отговори
Нафарфорий преди 6 години
Марихуана по думите на родителите ,а действително е бил на *** или чай....