София осъмна с нов новеничък булевард. Кметски е! "Фандъков"!

Инициативата за преименуването е на признателни столичани
20 ное 2017 17:45,
88
София осъмна с нов новеничък булевард. Кметски е! "Фандъков"!
Снимка: Facebook

Признателните граждани на София решиха в знак на благодарност към столичния кмет да преименуват централния бул. "Дондуков" на бул. "Фандъков".

Столичани мотивират решението си с качествено изпълнената работа по обекта, предаден в рекордните 138 дни, вместо предвидените по договор 70. Те допълват, че кметът храбро е защитавал и интересите на Общината, като на фирмата-изпълнител са платени над 7 млн. лв. за един колометър и не е наложена нито една глоба.

Още по темата

"Видимо за всички е, че духът на Стара София е изцяло запазен – неравни тротоари покрити с шахти и евтини павенца, бетонови замазки правени сякаш от деца, трамвайно трасе с технология от миналия век, пропаднали павета и зейнали фуги пълни с пясък – все добре известни на всички елементи на градската среда", коментират инициаторите на промяната.

От "Спаси София" пък използват момента да честитят на г-жа Йорданка Фандъкова този пореден неоспорим успех и публикуват дословно текста на новата информационна табела:

"Йорданка Асенова Фандъкова (Самоков, 1962- ) е учител и кмет на София. Управлението ѝ е белязано от непрестанната борба за запазване на правото на Столичната община да строи некачествено. В периода 2016 – 2017 г., под нейно ръководство, Общината участва активно в процеса на раздаване на фалшиви обещания пред софиянци за това колко качествено ще бъде ремонтиран бул. "Дондуков". Активната дейност на Фандъкова служи за пример на цяло едно поколение административни калинки да търсят оправдание за провалите си във всеки друг, но не и в собствената си некомпетентност. Сред знаковите изказвания на Фандъкова са обещания за поставяне на трамвайни ограничители, островни спирки, качествен ремонт и запазване на автентичния дух на София по булеварда. В аналите на българската история тя остава и с твърдението: "Без компромиси с качеството на ремонтите в София".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига разни са се упражнявали във форума по българска история.В големите ни градове,включително София няма археология от никакви българи поне до 10-ти век.Айде стига сте се дули и сте измисляли история.Всичко е римско и византийско.Няма лошо.
79
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дондуков е витрина на София и България.Подобен ремонт по Тошово време никога нямаше да получи акт 16-напротив-щеше да има много тежки присъди за изпълнителите.За кражби в големи размери и ред други членове.Наистина все едно деца са го замислили и направили.Срам за всички нас!
78
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми пропаднал град населен с двуполови евроаятлантически същества .....
77
12
 
8
 
! Отговори
Терсенето преди 6 години
Светите братя Кирил и Методий са гърци.София е името на съпруга на римски император, ходила на баня във термите. Столица на България е Казан.
76
3
 
28
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
С това, което правят Герб невярвам да върнат българите от чужбина. По -вероятно е още българи да избягат в чужбина и да останат само 80% ***...
75
1
 
31
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Какви кадри е отгледала Партията,а още колко има в запас?Жална ни майка.
74
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на катедралата ал Невски трябва да се възстанови името Св. Св. Кирил и Методий !
73
22
 
17
 
! Отговори
Нинова преди 6 години
Сега като бутнем правителството и вземем властта , ще сложим Оффчарския да управлява Софето. Ще ви направим и едно водно огледало като в Кърджали - да се видите колко сте глупави, като ни се доверявате.
72
4
 
0
 
! Отговори
Гергинчо преди 6 години
До ФАКТНе е вярно.Тая година бях зад платформата :D
71
1
 
34
 
! Отговори
ined преди 6 години
Следващата стъпка сигурно ще е да преименуват "Борисовата градина" на "Бойко Борисовата градина"
70
0
 
12
 
! Отговори
Ми той умрял ма преди 6 години
"В *** на българската история тя остава и с твърдението: "Без компромиси с качеството на ремонтите в София"." В кое речи?
69
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само *** може да харесва София в настоящия й вид. Но той *** си е абониран за ГЕРБ, така че нищо ново под слънцето.
68
4
 
31
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Няма нужда от излишни коментари !У нас принципът е: има пари за арчене ( крадене). Дайте да видим как може да стане.Избрахте за кмет една провинциална даскалица ! Същото е и с архитекчето от Червен брег. Сега срещу кого ритате....
67
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина уникално точна табела.По-голямо и откровено крадене в София никога не е било.Тия надминаха всички фантазии.
66
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Софетата по малко знаят кои е от прованса и къде да се прибират ... 400 000 администрацийка мхм, че и отгоре.с безбройните ви агенции, *** такива, кой ви хранеше толкова години бе кел.еши такива не е ли селяните от прованса?То в Сащ са 200 000 администрация на тази огромна икономика а за Бг нормалното е до 20 000 администрация!Хайде по полека с приказките за провинцията щото може пак да дойде немотия кои знае, тогава ще видите ядене ама само на Върба в Сряда да ядете на магарето снаряда :-)
65
13
 
40
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
Народе тази табела е толкова истинска, че не можете да си представите.... сега чакам прокуратурата да се задвижи за уронване на престижа на публична личност. Дръж се Спаси София, имаш широка обществената подкрепа
64
3
 
34
 
! Отговори
Много добре, преди 6 години
са я нахранили!!!
63
3
 
19
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен46 Като си започнал, защо не си довършиш мисълта? На паметника действително пише"Царю освободителю" но я цитирай втората половина на надписа?И защо го наричат Освободител, знаеш ли? Не за това, за което ти идва първо на ума.Между другото, в центъра на Москва, също му направиха паметник, наскоро.
62
32
 
11
 
! Отговори
хе преди 6 години
Редовна болшевишка мръсотийка... ...кво да ги правиш? Природа!
61
6
 
25
 
! Отговори
Веселяка преди 6 години
До До 123Защо отминаваш Борисов в САЩ когато каза, че в България няма качествени хора и трябва отишлите там да дойдат да ни управляват. Колкото до Фандъкова отдавна трябваше да е обект на прокуратурата.